Študij: EF - Ljubljana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 03. Apr. 2012 11:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
kako pa je kaj z našim parkiriščem? se da dobiti parkirno mesto ali bolj s težavo?
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
ja to wem.. ampak vseeno..kako je kaj zasedeno? je vedno na ful zasedeno in ne moreš najti mesta za parkiranje? ali je to bolj izjema?
-
OrangeLady napisal/-a:ja to wem.. ampak vseeno..kako je kaj zasedeno? je vedno na ful zasedeno in ne moreš najti mesta za parkiranje? ali je to bolj izjema?
Pomoje je najbolj, da parkiraš pri blokih. Tam je edino brezplačno...
-
Marichuy90 napisal/-a:Koliko sem prečekirala forum... torej si lahko urnik sestavim kar sama (katere skupine mi najbolj odgovarjajo po terminu) in bo vse v redu?
Mene tud to zanima... Lahko kira odgovori?
-
Kako pa glede športne? Koliko podpisov morš met? A greš lahko vsak tedn na drug termin?
-
[vanessa] napisal/-a:10 podpisov na semestr in ja, lahko greš
Do kdaj pa traja semester?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Marichuy90 napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:10 podpisov na semestr in ja, lahko greš
Do kdaj pa traja semester?
Na večini faksov do 20. januarja 2010.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
danes ko je bil sprejem brucov je res govorilo tam na oderčku nešteto ljudi , ampak povedali pa niso čisto nič pametnega in koristnega ...a bojo bolj konkretne informacije nam podali na uvodnih predavanjih al kako ??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov