Študij: EF - Ljubljana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Marguerite - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Novo mesto
Kdaj se začnejo predavanja za 1. in 2. letnik? 5.oktobra po urniku?
You've got a fast car But is it fast enough so we can fly away? <3
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
iziris napisal/-a:se predavnja ob osmih začenjo točno ali 15 čez? npr uvod v poslovanje, mikroekonomija? seminarji in vaje so obvezni, kajne?
ah kje, js sm šla na prvo predavanje od mikro (smo meli ob sredah ob 8h zjutro in itak js sm bla slaba od prejšnje noči ) konc novembra, 1x doživela Prašnikarja in me je kr minilo za vse večne čase se pa splača it zadnjo uro pred izpitom, js sm takrat ful odnesla.
vaje so pa obvezne pr mikro.. moreš met 80% prisotnost in se moreš podpisat na nek list. sam je blo en par takih k so manjkali več ku 3x in so vseeno smeli it na izpit (prisotnost je kao pogoj za pristop na izpit, kar očitno spet ni res).. sam vaje ful priporočam k so res koristne, bolj ku predavanja
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
Torej 5.10 gremo na prvo predavanje in to je to? nič uvodnega tedna (kot so to imeli pri fantu na faxu)
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
OrangeLady napisal/-a:Torej 5.10 gremo na prvo predavanje in to je to? nič uvodnega tedna (kot so to imeli pri fantu na faxu)
sprejem brucov je 1.10 ob 10ih , v tavelki dvorani na Ef - če si brucka so ti poslali na mail pred dobro urico
- Tamalla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 9. 2009
- Kraj: res vsepovsod :)
aja, mi k smo pa 2.letnik pa začnemo kar v pondeljek 5.10 takoj z vajami, ker predavnj tako ali tako ni ta dan??! :O
Pa prvi letniki, ne se tok sekirat, vam bojo vse podobneje še povedal, za vas bo dobr poskrbljeno.. če celo niste dobili pošte domov kako pa kaj, tako kot smo jo mi.
pa zaradi športne se tudi ne preveč sekirat, kmalu spoznate sošolke (za vse bo vse na novo ) in bote hodle gor ma aerobiko, odbojko, fitnes, al pa bose kr ena drugo podpisovale, in ne bo treba non stop gor hodet
A je mogoče katera, ki ve, če smo dobile punce iz 1, ga letnika kam vpisano, da smo opravile športno? ker js nism neč cjoo.
Pa prvi letniki, ne se tok sekirat, vam bojo vse podobneje še povedal, za vas bo dobr poskrbljeno.. če celo niste dobili pošte domov kako pa kaj, tako kot smo jo mi.
pa zaradi športne se tudi ne preveč sekirat, kmalu spoznate sošolke (za vse bo vse na novo ) in bote hodle gor ma aerobiko, odbojko, fitnes, al pa bose kr ena drugo podpisovale, in ne bo treba non stop gor hodet
A je mogoče katera, ki ve, če smo dobile punce iz 1, ga letnika kam vpisano, da smo opravile športno? ker js nism neč cjoo.
- Tamalla
- Sramežljivka
odvisno kje greš gor. js sm ponavad hodla kr na bavarcu gor, pa je do tam ene 20 minut pol še.
Če greš papr merkatorju gor, al pa amzs-ju pa še ene 10 minut, do tuša, pa pol peš.
js sm se ponavadi s sošolci peljala gor.
Vsega skup na športni bla glih 5krat, podpisu blo pa 20 če ne več
Če greš papr merkatorju gor, al pa amzs-ju pa še ene 10 minut, do tuša, pa pol peš.
js sm se ponavadi s sošolci peljala gor.
Vsega skup na športni bla glih 5krat, podpisu blo pa 20 če ne več
-
Glede športne... To se vleče cel zimski semester? Kolikokrat je potem obvezno bit tam? Mislim koliko vadb to nanese..?
Torej bruci pridejo 1.10. ob 10h v veliko dvorano? In potem 5. začnejo s predavanji? Kako je pa z 2. letnikom? 5. se začnejo predavanja?
Je še kakšen bolj pomembna info., ki sem jo izpustila?:)
Aja... Torej urnik si sam prilagodiš ne glede na skupino in ne rabiš iskat zamenjave?
Torej bruci pridejo 1.10. ob 10h v veliko dvorano? In potem 5. začnejo s predavanji? Kako je pa z 2. letnikom? 5. se začnejo predavanja?
Je še kakšen bolj pomembna info., ki sem jo izpustila?:)
Aja... Torej urnik si sam prilagodiš ne glede na skupino in ne rabiš iskat zamenjave?
- Tamalla
- Sramežljivka
glede športne je tako: 10 ur (prihodov na športno)na simester moraš narediti,kdaj tebi paše si sam zbereš, ali boš zbrav 10 podpisov v 10 tednih, ali kasneje. Uglavnem 10 podpisov v zimskem simestru, 10 podpisov pa v poletnem simestru.
Če ne se pa zmente s sošolkami pa enkit ena gre, drugič druga, pa podpiše naj. (samo pr aerobiki se je pri nas zgodilo, da je pri koncu že klicala po imenih )
aja pa še to..priporočam ti, da športno če imaš namen opraviti v prihajajočem letu, da jo probaš čim prej, ker kasneje imaš veliko ipravka s kolokviji, in pa seveda z izpiti. (tako sem jaz naredila )
Če ne se pa zmente s sošolkami pa enkit ena gre, drugič druga, pa podpiše naj. (samo pr aerobiki se je pri nas zgodilo, da je pri koncu že klicala po imenih )
aja pa še to..priporočam ti, da športno če imaš namen opraviti v prihajajočem letu, da jo probaš čim prej, ker kasneje imaš veliko ipravka s kolokviji, in pa seveda z izpiti. (tako sem jaz naredila )
-
Ah ja, trenutno se še prepisujem, če se bo referat kmalu spomnil pisno odgovorit.
Drugače pa ne bom imela glih izbire, bo treba opravit takoj, ker bom letos prvič na EF, drugo leto pa če bo po sreči že 3.letnik. Tako da bo kar treba:)
Ni pa prav veliko športov za izbirat... Najbrž bo kar odbojka če že mora neki bit...
Drugače pa ne bom imela glih izbire, bo treba opravit takoj, ker bom letos prvič na EF, drugo leto pa če bo po sreči že 3.letnik. Tako da bo kar treba:)
Ni pa prav veliko športov za izbirat... Najbrž bo kar odbojka če že mora neki bit...
-
Ne, ne prehod v 2. letnik, opravljanje izpitov za nazaj (torej prvi letnik) + drugi letnik... za v 3. letnik pa baje ni pogojev
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov