Študij: EF - Ljubljana

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 23. Sep. 2009 10:50

CR a pa nam bo to kdo kaj bolj podrobno razlozil? ker na urnikih, predmetniku sploh ni sportne - potem sem jo med obvestili nasla. to v bistvu ni problem. problem je, da nikjer ne pise kdo jo ima in kdaj jo ima. a jo mate v 2. in 3. letniku tudi?
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 23. Sep. 2009 10:53

NOVICE NA EKONOMSKI FAKULTETI

Začetek študijskega leta 2009/2010
22.9.2009

Spoštovani,

obveščamo vas, da se predavanja in vaje v študijskem letu 2009/2010 začnejo v ponedeljek, 5. oktobra 2009.

Želimo vam prijeten preostanek septembra in uspešen študij!

?????????????????????????????????????????????????????????????

;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) kul ce je res...

http://www.ef.uni-lj.si/dogodki/novice.asp#2106
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a christianna cruz » 23. Sep. 2009 11:29

nimam pojma če bojo kj obvestil , lepo od njih bi blo če bi sporočl vsaj za nas 1.letnike kje in kdaj se nam vse skupaj začne .... :oops:
mene je strah da bi zamudila začetek in to

tole da se začne 5.10. sm pa jaz tui vidla , sam nvem no ...da nebojo pol pričakovali v ponedeljek da kr štartamo s snovjo in to ...a to mislte da si oni tko zamišlajo ?? al pač mal uvodnih besed in to... ???

ker npr. pravo maribor majo uvodno že v sredo 30.9. , da nebo kdo v četrtek še kaj sprašvau,. da štartajo na polno baje... :lol:
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 23. Sep. 2009 11:39

christianna cruz napisal/-a:ja če hoče ona iz četrte v drugo skupino , more najdit nekoga ki gre pol iz druge v četrto .

za 1. letnike je športna očitno v zimskem , sj zato pa so urniki pomoje

Od kje ti že to? Ne rabiš met zamenjave.
Prve ure pa potekajo tko da so pač tiste uvodne besede, povejo kaj boste delali čez semester in potem jemljete snov (ok, to je tudi od profesorja odvisno, nas so nekateri vn spustili brez kakršnegakoli jemanja snovi). Ni to srednja šola, kjer so profesorce porable za uvodne besede po 3 ure. Prvi kolokvij pišete že okoli 20. oktobra, snovi pa bo mislim da čez 100 strani.

Športna je pa celo leto, tista od aerobike vam bo ful grozila s tem da je obvezna in da ne boste dobili podpisa v index. Sam ni res, do 3. letnika morete met opravljena 2 semestra, to je pa to.
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 23. Sep. 2009 11:41

christianna cruz napisal/-a:nimam pojma če bojo kj obvestil , lepo od njih bi blo če bi sporočl vsaj za nas 1.letnike kje in kdaj se nam vse skupaj začne .... :oops:
mene je strah da bi zamudila začetek in to

tole da se začne 5.10. sm pa jaz tui vidla , sam nvem no ...da nebojo pol pričakovali v ponedeljek da kr štartamo s snovjo in to ...a to mislte da si oni tko zamišlajo ?? al pač mal uvodnih besed in to... ???

ker npr. pravo maribor majo uvodno že v sredo 30.9. , da nebo kdo v četrtek še kaj sprašvau,. da štartajo na polno baje... :lol:

mislim, da ne bo nic iz tega,da bi nekaj posebej obvescali - zato pa vsak ki je ze dal prvi letnik cez pride prav in nam pomaga z nasveti... tam na obvestilu tudi pise da so vpisi kam bos sel 2,5,6. 10. pa se odlocis kam bos hodil. seveda na podlagi vaj in urnika.
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 23. Sep. 2009 11:44

[vanessa] napisal/-a:
christianna cruz napisal/-a:ja če hoče ona iz četrte v drugo skupino , more najdit nekoga ki gre pol iz druge v četrto .

za 1. letnike je športna očitno v zimskem , sj zato pa so urniki pomoje

Od kje ti že to? Ne rabiš met zamenjave.
Prve ure pa potekajo tko da so pač tiste uvodne besede, povejo kaj boste delali čez semester in potem jemljete snov (ok, to je tudi od profesorja odvisno, nas so nekateri vn spustili brez kakršnegakoli jemanja snovi). Ni to srednja šola, kjer so profesorce porable za uvodne besede po 3 ure. Prvi kolokvij pišete že okoli 20. oktobra, snovi pa bo mislim da čez 100 strani.

Športna je pa celo leto, tista od aerobike vam bo ful grozila s tem da je obvezna in da ne boste dobili podpisa v index. Sam ni res, do 3. letnika morete met opravljena 2 semestra, to je pa to.

o hvala bogu, da ne rabis menjave, ker je tezko najti takole k nobenega ne poznas. :)

a res? 20.10. je ze prvi kolokvij? kateri pa? zanimivo.

sam za sportno je boljse, ce se jo resis v 1. letniku.. hodis s svojimi, ne? kot da jo vleces v nedogled.... aja, kk vedo da si tam? se podpisuje tam?
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 23. Sep. 2009 13:36

Mikroekonomija. Pa ne se ustrašit Prašnikarja, kr on vedno grozi in se pizdi :D prvi kolokvij ni težk, js sm ga pisala 50% z 2urnim učenjem (pač sm mela čustvene probleme in sm se bolj nad pouštrom zanašala ku pa da bi se učila :P)

Glede menjavanja skupin sm vidla da na forumu od EF, so spraševali če bi se kdo kam dau, sam itak so pol vsi ugotovili da ni treba met zamenjave k asistentom se ne sanja kam spadaš. Če pa pišeš recimo pr UVP kolokvije pr drugi skupini, moreš to prej povedat asistentki da te napiše.

Ja športno je boljše da odpišeš čimprej.. Meni se včasih ni dalo hodit in so me vsi podpisovali (na začetku prideš tja, se podpišeš tja kamr si upisana in to je to) tko ku vse ostale, sam proti koncu vsakega semestra (zadnje 3 al 4 ure) je vedno na koncu aerobike klicala tiste k so se podpisali, k od 150ih nas je hodilo sam še 30 :D tko da je marsikoga črtala.
3x pa lahko manjkaš v celem semestru. Uro si pa zbereš, sam spet ni nujno da moreš vedno hodit takrat. važno da si podpisana (in prisotna :wink:)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a iziris » 23. Sep. 2009 13:39

Torej, si lahko športno v pustim za drugo leto? :)
sancy20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sancy20 » 23. Sep. 2009 13:41

linkica napisal/-a:imam eno vprasanje. jaz sem npr. v 2 skupini, ena znanka v 4 in bi prav tako rada bila v moji 2. skupini. kako se to izvede? ona pride na vaje ko jih imam jaz ali kako?

Hej. Js sem tut v 2. skupini :)
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 23. Sep. 2009 14:02

iziris napisal/-a:Torej, si lahko športno v pustim za drugo leto? :)

Kar vem je to, da je sošolc pisu meil profesorju za športno kko je s tem, kr on ni hodu zaradi prevoza in mu je reku da more met opravljeno 2 semestra do 3. letnika. 1. letniki sploh nismo dobili vpisa v index, tko ku nam je obljubla una ženska od aerobike. Tko da najbrž ni obvezno.
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 7. 2008
Kraj: In his room

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 23. Sep. 2009 14:02

So na EF res samo pisni izpiti... seminarske sploh so??
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
Uporabniški avatar
Marguerite
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Marguerite » 23. Sep. 2009 14:23

Hej...
Mi lahko katera pošlje urnike za 1. in 2. letnik na lalyyy_@hotmail.com?
Plis plisss ker ne morem v študent-net, ker nisem še vpisana :roll:
Hvalaaa :D
You've got a fast car But is it fast enough so we can fly away? <3
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 23. Sep. 2009 14:31

lolika11 napisal/-a:So na EF res samo pisni izpiti... seminarske sploh so??

Sam pisni (ustni so pr nekaterih predmetih če ti malo zmanjka do pozitivne ocene). Seminarske (+ predstavitev) so pa pr managementu, pr pravu (po želji), pr informatiki (če dosežeš dovolj točk s kolokviji lahko nrdiš seminarsko kar je najboljše če ciljaš na visoko oceno al pa se ti ne da učit za zadnji kolokvij) in pr organizacijskem vedenju.
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 23. Sep. 2009 19:46

[vanessa] napisal/-a:Mikroekonomija. Pa ne se ustrašit Prašnikarja, kr on vedno grozi in se pizdi :D prvi kolokvij ni težk, js sm ga pisala 50% z 2urnim učenjem (pač sm mela čustvene probleme in sm se bolj nad pouštrom zanašala ku pa da bi se učila :P)

Glede menjavanja skupin sm vidla da na forumu od EF, so spraševali če bi se kdo kam dau, sam itak so pol vsi ugotovili da ni treba met zamenjave k asistentom se ne sanja kam spadaš. Če pa pišeš recimo pr UVP kolokvije pr drugi skupini, moreš to prej povedat asistentki da te napiše.

Ja športno je boljše da odpišeš čimprej.. Meni se včasih ni dalo hodit in so me vsi podpisovali (na začetku prideš tja, se podpišeš tja kamr si upisana in to je to) tko ku vse ostale, sam proti koncu vsakega semestra (zadnje 3 al 4 ure) je vedno na koncu aerobike klicala tiste k so se podpisali, k od 150ih nas je hodilo sam še 30 :D tko da je marsikoga črtala.
3x pa lahko manjkaš v celem semestru. Uro si pa zbereš, sam spet ni nujno da moreš vedno hodit takrat. važno da si podpisana (in prisotna :wink:)

hvala VANESSA, res si :angel:
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a iziris » 24. Sep. 2009 7:26

se predavnja ob osmih začenjo točno ali 15 čez? npr uvod v poslovanje, mikroekonomija? seminarji in vaje so obvezni, kajne? :D

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov