Študij: EF - Ljubljana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
To boš itak vidla sproti. Sošolka s SŠ se je dala v mojo skupino po 2 tednih, mela pr nas seminarsko, pr informatiki je bla z nami (s tem da smo mi2 zamenjale skupino (iz 5B šle v 5A) kr so nas napizdli zarad neznanja ).
Edino v 2. semestru pr organizacijskem vedenju gledajo kam spadaš. Na prvih vajah te more obkljukat (če pa ni tvoja uradna skupina te napiše zravn) in v tisti skupini ostaneš kr čene ne dobiš točk za sprotno delo.
Ne bi smel bit nikjer problem. Ponavadi poteka pr makro preseljevanje ljudstev kr je ful asistentou ma samo 1 razlaga dobro ("taglauni" asistent). Sam pr njemu met debato je zajebano, tko da js sm ostala v moji skupini (na vaje nism hodila), mela tm debato, na easy dobila skor vse točke (pr drugem asistentu nvem če bi dobila pou, kr ful nism bla prirpavljena), na vaje pa hodila h unmu drugemu (pa še to sam 2x ).
Pr matemaitki ti predlagam da se DOBRO naučiš za kolokvije (in ne verjet govoricam da je 3. rok 100%, kr ni) k čene je konc
Edino v 2. semestru pr organizacijskem vedenju gledajo kam spadaš. Na prvih vajah te more obkljukat (če pa ni tvoja uradna skupina te napiše zravn) in v tisti skupini ostaneš kr čene ne dobiš točk za sprotno delo.
Ne bi smel bit nikjer problem. Ponavadi poteka pr makro preseljevanje ljudstev kr je ful asistentou ma samo 1 razlaga dobro ("taglauni" asistent). Sam pr njemu met debato je zajebano, tko da js sm ostala v moji skupini (na vaje nism hodila), mela tm debato, na easy dobila skor vse točke (pr drugem asistentu nvem če bi dobila pou, kr ful nism bla prirpavljena), na vaje pa hodila h unmu drugemu (pa še to sam 2x ).
Pr matemaitki ti predlagam da se DOBRO naučiš za kolokvije (in ne verjet govoricam da je 3. rok 100%, kr ni) k čene je konc
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
kje pa so urniki ?
a bi jih mogli po pošti dobit ?
ker na netu meni še vedno pokaže prazen urnik...
a bi jih mogli po pošti dobit ?
ker na netu meni še vedno pokaže prazen urnik...
- christianna cruz
- Komunikatorka
hvalaaaa
sem našla
pričakovala sem , da bom našla v zavihku ko piše urnik
in , kako ste zadovoljne z urniki ??
meni popolno ustrezajo ...še na športno vzgojo bom lahko hodila v skupino ki sem si jo želela izbrati
aja, zanima me , kako si delaste zapiske- a mate po večini še vedno blokce in kulije in to . al vas večina dela direktno na računalnike ??
sem našla
pričakovala sem , da bom našla v zavihku ko piše urnik
in , kako ste zadovoljne z urniki ??
meni popolno ustrezajo ...še na športno vzgojo bom lahko hodila v skupino ki sem si jo želela izbrati
aja, zanima me , kako si delaste zapiske- a mate po večini še vedno blokce in kulije in to . al vas večina dela direktno na računalnike ??
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
mah men so čudni..kr skos bom nek na faxu..sm si tko zrihtala da bom loh vsaj 4 dni v tednu delala.. kriza bo..
drugač mam pa js kr tiste liste za akto..in pol pr določenem predmetu si na lsit zapisujem in pol dajem v fascikel..majo pa eni prfoksi tut prosojnce, si jih sprintam, prnesm na predavanje in sam dopisujem zravn..
drugač mam pa js kr tiste liste za akto..in pol pr določenem predmetu si na lsit zapisujem in pol dajem v fascikel..majo pa eni prfoksi tut prosojnce, si jih sprintam, prnesm na predavanje in sam dopisujem zravn..
- christianna cruz
- Komunikatorka
ja maš za ostale tudi , v isti datoteki (meni odpre v excelu) , pa maš pol spodi zavihke (excelove delovne liste ) , za vse 3 letnike dodiplomca
- christianna cruz
- Komunikatorka
ja če hoče ona iz četrte v drugo skupino , more najdit nekoga ki gre pol iz druge v četrto .
za 1. letnike je športna očitno v zimskem , sj zato pa so urniki pomoje
za 1. letnike je športna očitno v zimskem , sj zato pa so urniki pomoje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov