Študij: EF - Ljubljana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Party Diva - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
Mi lahko prosim katera iz EF (UNI 3-letni program) kaj več pove o tem, koliko predmetov je bolj logičnih oz. računskih? A so težki predmeti (sploh kakšno računovodstvo in revizija, poslovna logistika, bančni in finančni management...)? Ker mam jaz matematiko v sš 3, uspeh pa pravdober. Zanima me s kakšnim uspehom ste šli tja, a je na UNI kaj omejitve?
So I`m a bitch? Well you`re a whore. Personally I`d rather be known for what I do, not for who I screw.
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
na UNI je blo zadnja 4. leta okoli 60 omejitve v 1.roku
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
OrangeLady napisal/-a:ne. jaz sprašujem zato ker razmišlam ali bi se vozila ali bi si najela stanovanje. cena je približno ista(prevoz malenkost cenejši, ampka če zraven všteješ še vzdrževanje avta je približno ista cena) Ne bi se rada zaj***** in se odločila za vsakodnevno vožnjo, nakoncu bi pa imela med predavanji več kot 2 uri frej :\
V 1. letniku je urnik skor tko k v OŠ Ok, mal pretiravam..sam je res lep urnik..en dan v tednu maš frej (usaj lani in letos je tko), ostale dni pa recimo začenjaš ob 8h al 9h, konc si pa al ob 2h najkasnej 4h. Vmes skor ni lukenj, mogoče samo dve urci, lih prou, da greš nekam na kosilo.
Moj fant je biu prej na strojnem faxu, zdej je pa na EF & je tok zadovoljen z urnikom, ker je tak praktičen, da ne bi mogu bit bolj
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
°PeeKaBoo° napisal/-a:Moj fant je biu prej na strojnem faxu, zdej je pa na EF & je tok zadovoljen z urnikom, ker je tak praktičen, da ne bi mogu bit bolj
Poznam dva taka z našga faksa Zihr si punca od enga izmed njiju
Dej povej, ker letnik je?
-
AdidasGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2007
- Kraj: Kjer Mi Paše ×)
a kdo ve če se lahk iz Mednarodne fakultete za družbene in poslovne študije v Celju prepišeš v drug letink na EF u Lj!? se prav da tam nardiš 1. letnik in se v 2. prepišeš v lj!!
hvala
hvala
-
Ann* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
OrangeLady napisal/-a:ne. jaz sprašujem zato ker razmišlam ali bi se vozila ali bi si najela stanovanje. cena je približno ista(prevoz malenkost cenejši, ampka če zraven všteješ še vzdrževanje avta je približno ista cena) Ne bi se rada zaj***** in se odločila za vsakodnevno vožnjo, nakoncu bi pa imela med predavanji več kot 2 uri frej :\
u prvem letniku res ni problem ..jz tud živim 40km iz lj pa nism mela problemu s prevozom zrd lukn umes ..za drugi semestr sm sicer mela mal bl bedn urnik sam sm si ga spremenila ..itk ni nikjer nujno da hočm na svoje vaje tko da komot si daš med lukno kšne vaje pa pol ti ni treba vse dni hodt u lj sploh
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
prej se je govorilo o smereh in ker sem se letos vpisala na upeš me zanima če se je mogoče po 2 letniku še prestavljat po smereh ??
zanimajo me predvsem management , mednarodna ekn. in turizem, potem pa sem pogledala predmetnike in ugotovila da so do 4. semestra vse smeri enake , management in turizem pa še naprej...v 5.semestru je razlika v 2eh predmetih in v 6.semestu zopet v 2eh predmetih.
ali je potem mogoče zamenjati smer če so si vse tako podobne ??
kako pa je z literaturo...pri vseh predmetih so navedene po 3-4 knjige...a jih je potrebno vse kupit ? ali se sploh potrebujejo vse (npr. v sš pol predpisanih sploh ne rabiš !!! )
zanimajo me predvsem management , mednarodna ekn. in turizem, potem pa sem pogledala predmetnike in ugotovila da so do 4. semestra vse smeri enake , management in turizem pa še naprej...v 5.semestru je razlika v 2eh predmetih in v 6.semestu zopet v 2eh predmetih.
ali je potem mogoče zamenjati smer če so si vse tako podobne ??
kako pa je z literaturo...pri vseh predmetih so navedene po 3-4 knjige...a jih je potrebno vse kupit ? ali se sploh potrebujejo vse (npr. v sš pol predpisanih sploh ne rabiš !!! )
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Glede literature ti lahko rečem, da nič ne kupuj do začetka predavanj. Tam izveš kaj res rabiš kaj je pa za zraven. Pa enkrat oktobra je tudi sejem rabljenih knjig tako, da lahko ceneje prideš skozi. Ali pa pogledaš po oglasni deski na faksu na začetku šolskega leta.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
se sanja komu kko je s športno uzgojo u primeru da ponavljaš letnik? moreš met 4 semestre al celo 6 (že k je v 1. letniku "obvezno" (samo grozijo s tem, sam vseeno se nbi rada zaje*ala))?
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
evo zej sm nardila uni e-upis in je nakoncu se izpisalo predmeti in predavatelji :
Dimovski, Rozman MANAGEMENT
Bogataj, Hvalica MATEMATIKA ZA POSLOVNE IN EKONOMSKE VEDE Prašnikar MIKROEKONOMIJA
Korže PRAVO DRUŽB IN POSLOVNO PRAVO
Dimovski, Rozman TEMELJI MANAGEMENTA
Tekavčič, Peljhan UVOD V POSLOVANJE
povejte,kok bo težko , pa kerga se je najbolj za bat, da je zelooo muhast
aja pa kak je to neki je management, neki pa temelji managementa , pa kr vse so dali na prvi semester , drugače je samo temelji m. na netu pisalo
a je možno da je zaj napaka ?
Bogataj, Hvalica MATEMATIKA ZA POSLOVNE IN EKONOMSKE VEDE Prašnikar MIKROEKONOMIJA
aja pa kak je to neki je management, neki pa temelji managementa , pa kr vse so dali na prvi semester , drugače je samo temelji m. na netu pisalo
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
christianna cruz napisal/-a:evo zej sm nardila uni e-upis in je nakoncu se izpisalo predmeti in predavatelji :
Prašnikar je težek pa morš vse znat v detajle pa še nakladat povrh, Tekavčička hoče da znaš definicije na pamet z vejicami vred, če napišeš mal drgač ti napiše da manjkajo stvari. Dimovski je na izi, vsaj pr ans je bil. Daje bl poudark temu, da znaš utemeljit pa čpeprov napišeš drgač kt je v knjigi (ker itaq nekje ni ja al pa ne oz. je lohk oboje prov).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov