Študij: EF - Ljubljana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
ja Ja.. za tega tazadnga frenda sm 10000% ker je reku da bo rabu koga za upelat mau v posel in sm zihr da je mislu resno,zakaj bi lagou.
za tega ta druzga,da je šu ke,pa te dajo rešvat ene teste mau za sposobnost pa tko psihološke pa nevemkaj..je pa tut en reku k pove realno situacijo in tko tko in pika.
sej če ne druzga,bo več mest ostajal in več možnosti za nas hehe
gdaj se upiše to usmeritev,1.letniki nismo še nč rabl dt tega hmmm
za tega ta druzga,da je šu ke,pa te dajo rešvat ene teste mau za sposobnost pa tko psihološke pa nevemkaj..je pa tut en reku k pove realno situacijo in tko tko in pika.
sej če ne druzga,bo več mest ostajal in več možnosti za nas hehe
gdaj se upiše to usmeritev,1.letniki nismo še nč rabl dt tega hmmm
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
dečva napisal/-a:Na EF se da vpisat samo še po bolonjskem programu (sej mislm, da je zdej že na vseh faksih tko).
Predavanja potekajo večinoma dopoldne. Vaje pa odvisno na kateri smeri si. So pa potem tudi obvezni predmeti v modulih, ki pa potekajo popoldne. Se pa tudi da, da si tako urediš urnik, da si kkšn dan tudi fraj. To govorim za VPŠ. Vsaj lani je še blo tko, če se je pa letos že kej spremenilo, naj me pa kdo popravi.
Jst bi rabla za UN.... če kir/kira hod sm
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Matematika je tko...risanje grafov, verjetnost, funkcije dveh spremenljivk, matrike, finančna matematika... Kar se tiče izpita ni neki velik razlike med UPEŠ pa VPŠ..mogoče je samo graf lažji, ostalo je pa enake težavnosti.. to vem, ker sm se jst učila za izpit UPEŠ, moj fant pa za VPŠ.
Nasploh pa je UPEŠ težji od VPŠ ja..pr enih predmetih ni tok razlike, pr drugih več. Pravo pa poslovanje sta v prvem semestru 1. letnika enaka na obeh, se mi zdi..., medtem k je mikra dost težja na UPEŠ
Nasploh pa je UPEŠ težji od VPŠ ja..pr enih predmetih ni tok razlike, pr drugih več. Pravo pa poslovanje sta v prvem semestru 1. letnika enaka na obeh, se mi zdi..., medtem k je mikra dost težja na UPEŠ
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
AdidasGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2007
- Kraj: Kjer Mi Paše ×)
soncica21 napisal/-a:missT* napisal/-a:NOVO
Živjo, punce! Gre katera letos oktobra na ekonomsko (VPŠ) v Ljubljano?? Naj me kontaktira, da se malo spoznamo...
no js se vam pridružim na ekonomiji...
tud js:) vpš tud!! se vidmo;)
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
^^ no no, tok hudo pa spet ni
-
MucaCopatarica - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2006
Vanessa, mi lahko razložiš, kaj je tako hudega? Jaz pa moram rečt (sem na UPEŠ), da je EF nekaj najboljšega, kar se mi je zgodilo. Jaz sem zelo zadovoljna s faksom in prav z veseljem hodim na večino predavanj in vaj. Po vsej verjetnosti nisi izbrala pravega faksa zase; mene ta študij zelo veseli in se mi zato ni težko učit. Je pa res, da je prvi letnik precej zahteven, vendar ko ti enkrat zalaufa, si na konju
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
^^Uh, k da bi sebe brala.. Men je tud točno tko, si ne predstavljam, da bi bla kje drugje k na EF..skor vsi predmeti me zanimajo, folk je ful uredu, tud sam fax mi je ušeč. Uglavnem, jst ne bi mogla bit bolj zadovoljna študentka
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
^^Kaj pa maš? Mislm izpit iz kerga predmeta?
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
management ima če se ne motim
jah js nism zbrala prave smeri oz. nism zbrala dovolj točk za tisto kar sm si želela in edino kar mi je preostalo je bla EF (no, po pravici povedano je kr moj stari zbrau kr njemu je to pač najbolj pašalo k pozna 3/4 profesorjeu in me lahko tko nadzira) k sm misnla da nekako mi bo že ratalo dat skozi in da ne more bit tko dougočasno.. samo meni je.. za 3/4 stvari VEM da mi ne bojo koristli v življenju, sama teorija je in pač js nism nek ekonomski tip človeka.. in kar me ne veseli pol tud z veseljem ne delam in tle se pokažejo rezultati..
js sm sam moje mnenje povedla k je pač ful negativno, kaj čem.. sej js trpim in je meni mučno hodit na fax in dokler bo tko ne vem kaj je tko slabga v tem da dam ne preveč rožnat komentar
me pa veseli za druge da so srečni s tem faxom in jih veseli to kar študirajo.. nimam neč proti takim in si ne mislim, da tiste k veseli tako sranje, so neumni al karkoli
jah js nism zbrala prave smeri oz. nism zbrala dovolj točk za tisto kar sm si želela in edino kar mi je preostalo je bla EF (no, po pravici povedano je kr moj stari zbrau kr njemu je to pač najbolj pašalo k pozna 3/4 profesorjeu in me lahko tko nadzira) k sm misnla da nekako mi bo že ratalo dat skozi in da ne more bit tko dougočasno.. samo meni je.. za 3/4 stvari VEM da mi ne bojo koristli v življenju, sama teorija je in pač js nism nek ekonomski tip človeka.. in kar me ne veseli pol tud z veseljem ne delam in tle se pokažejo rezultati..
js sm sam moje mnenje povedla k je pač ful negativno, kaj čem.. sej js trpim in je meni mučno hodit na fax in dokler bo tko ne vem kaj je tko slabga v tem da dam ne preveč rožnat komentar
me pa veseli za druge da so srečni s tem faxom in jih veseli to kar študirajo.. nimam neč proti takim in si ne mislim, da tiste k veseli tako sranje, so neumni al karkoli
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov