Študij: EF - Ljubljana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gavin DeGraw
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2007
kakšni so pa kej urniki recimo?kolk je kej prostga časa,ali so predavanja obvezna?
- callista
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Govorim za redni študij: npr. v 3. letniku UPEŠ imam jaz fax v tem semestru samo 2-krat na teden. Tako da se najde veliko prostega časa, če si znaš organizirat dober urnik. Kar je pa prednost na tem faxu, saj lahko hodiš na vaje drugih skupin (ker je več terminov na voljo), pa si lepo narediš urnik tako, da opraviš čim več v čim manj dneh.
Predavanja pa niso obvezna. So kakšne vaje, pa še to ne vse.
Predavanja pa niso obvezna. So kakšne vaje, pa še to ne vse.
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
*zeljka* napisal/-a:NOVO VPRAŠANJE:
zanima me če na VPŠ nardiš 1.letnik izredno, a se lahko v drug letnik vpišeš redno?
ja lahko se vpišeš redno, ampak je odvisn od tega kolk si pridna. Šteje se povprečje. Zdej nevem kolk je ta povprečje, se je treba pozanimat. Je pa tko da je pru letnik 2 let (izredni). Pet predmetov v prvem letu pa pet v drugem letu. Čez dve leti maš šele 2. letnik.
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Je matematika zelo težka?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
kr sm jst delala je bla matematika1, sj matematko2 majo samo posamezne smeri. Drugač tko..k seb se morš spraut pa ni težka!! jst je še nism nrdila, ker me mal baše vseskp (matrike, funkcija, obrestn račun, verjetnosti) to je vse kar morš znat.
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ja, mislm, da je 8 univerzaln povprečje.
Glede matematke: odvisn a si upeš al vpš - na vpš-ju je lažja, čeprou je fajn, da maš na izpitu vseen zegn. Tigi, fora je, da ni tuki sam mata, ampak še en kup drugih predmetov, težjih od mate, npr. makroekonomija, mikroekonomija (na upešu, na vpš je čis u izi), poslovne finance, poslovodno računovodstvo...kaj me še čaka, pa ne vem
Ni pametn it na ta faks, če si totaln antitalent za mato. Js nek talent sicr nism, ampak totaln mutec pa tut ne
Glede matematke: odvisn a si upeš al vpš - na vpš-ju je lažja, čeprou je fajn, da maš na izpitu vseen zegn. Tigi, fora je, da ni tuki sam mata, ampak še en kup drugih predmetov, težjih od mate, npr. makroekonomija, mikroekonomija (na upešu, na vpš je čis u izi), poslovne finance, poslovodno računovodstvo...kaj me še čaka, pa ne vem
Ni pametn it na ta faks, če si totaln antitalent za mato. Js nek talent sicr nism, ampak totaln mutec pa tut ne
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ja sam polinomi pa ja niso za resevat vseno?? mislim, racunovodstvo je povezano z matematiko, sam vseeno... tu je cist drugacna logika.
kk pa ves da je taksna razlika med VPS pa UPES? sam raje pa sprejemajo univ. dipl. ekon. na delo? pa mislim, da je pri racunovodstvu razlika pa se to me zanimam kk je s tem +2 potem, ce si koncal VPS pa UPES?
kk pa ves da je taksna razlika med VPS pa UPES? sam raje pa sprejemajo univ. dipl. ekon. na delo? pa mislim, da je pri racunovodstvu razlika pa se to me zanimam kk je s tem +2 potem, ce si koncal VPS pa UPES?
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Vem, kr sm bla najprej na upeš, pol sm se pa prepisala na vpš.
Polinomov se res ne računa, so prelahki , so pa druge stvari. Ja o je res, da je druga logika pr računovodstvu, sam useen je vmes tut matematična logika. Ma pr drugih predmetih se ne gre za to, a ti veš, da je 1+1=2, ampak morš znanje teorije..bla bla...uporabt skupi z računanjem.
Glede službe je pa tko - ja, je več ponudb za delo za univerzitetn program, sam to ne pomen, da tisti z visoko šolo službe ne dobijo.
Polinomov se res ne računa, so prelahki , so pa druge stvari. Ja o je res, da je druga logika pr računovodstvu, sam useen je vmes tut matematična logika. Ma pr drugih predmetih se ne gre za to, a ti veš, da je 1+1=2, ampak morš znanje teorije..bla bla...uporabt skupi z računanjem.
Glede službe je pa tko - ja, je več ponudb za delo za univerzitetn program, sam to ne pomen, da tisti z visoko šolo službe ne dobijo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov