Študij: EF - Ljubljana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
^^ Joj za ta predmet so pa vsi tok strašil kako ga je nemogoče narest pa, da ga vsi delajo po 2 leti itd. tko, da sem bla čist presrana k sem šla prvič na izpit... sam sploh ni noben bav bav, pač ne moreš zbluzit, ampak se je treba dol vsest pa mal knjigo prebrat pa je
Mene pa zdej čaka učenje mikro 3
Mene pa zdej čaka učenje mikro 3
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
LaBonita napisal/-a:a kakšna od vas obvlada OSNOVE POSLOVNIH FINANC - 3. letnik VPŠ star sistem?
Preberi knjigo + vodnik po predmetu..vkljucno z opombami, ker ko sm jaz to pisala je dal par vprasanj iz opomb. Kr se pa tice tracunskih nalog pa priznam da sm na blef obkrozevala ker vse kr sm sla racunat mi je cist drgac prslo...ampak ok nardila sm v prvo in to je to.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
muffin napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:Predmeti, ki ti pa mal živčke pokravžlajo se pa itak povsod najdejo (npr. mikroekonomija )
LOL, "mau" pokraužlajo?! Men kr ornk kraužla žiuce tale mikra, da o matematki niti ne govorim
A ma kdo recept kko premagat Bogataja na kolokviju pa izpitu
O tale mikra je pa moja nočna mora izpit se bliža jz pa nimam pojma....resnično mi bo ta ekonomska požrla še pa još živcev
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
MIGRENA - Cosmofrik
muffin napisal/-a:Migrenca sej js vem, da si ti na podiplomcu, sam najbrž morš bit na neki smeri. Al je po ta starm programu blo kej drgač Sicr si pa ne bi želela bit na tvojm mestu- met 3 mikre
Jest sem smer trženje, ampak itak majo skor vse smeri mikro 2 in 3 pod obvezi predmet. Pa ok sej vem, da je totalno grozen in nezanimiv predmet, ampak bomo že nekak... jest grem zdej prvo 3-ko delat in mam nekih 150 vprašanj tko, da bo treba vztrajat, ni druge
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
štrumfka napisal/-a:Mikro 2 in 3 majo mislim da kr vse smeri na podiplomcu, na žalost. Poglej pod predmetnik pa boš vidla
Jah sam jz pa mislim, da ne da imamo v 2 in 3 letniku na diplomcu že mikro 2 in 3 in da jo imajo na podiplomcu samo tisti,ki so še delali po tastarem sistemu samo nisem 100%
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
MIGRENA - Cosmofrik
A vi, ki ste na novem dodiplomskem programu mate mikro 2 in 3 že zdej (mislim v teh treh letih študija)? Jest na starem programu VPŠ nisem mela nobene mikre, so bli prej tut predmeti drugače poimenovani sam, ko je enkrat opraviš pol je nimaš več to pa itak.
Jest sem se lih prejšnji dan začela učit tole mikro 3 pa sem ugotovila, da sploh ni noben bav bav sam jest sem se v glavi prepričala kok je to grozen predmet zdej pa sam upam, da se mi bo do srede ratal kej naučit.
A je kdo že mel kak predmet pri Pučkotu? Mal me zanima kakšen je...
Jest sem se lih prejšnji dan začela učit tole mikro 3 pa sem ugotovila, da sploh ni noben bav bav sam jest sem se v glavi prepričala kok je to grozen predmet zdej pa sam upam, da se mi bo do srede ratal kej naučit.
A je kdo že mel kak predmet pri Pučkotu? Mal me zanima kakšen je...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov