Študij: EF - Ljubljana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 623 prispevkov
• Stran 41 od 42
•
Prejšnja
1 ... 38, 39, 40, 41, 42
Naslednja
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
če je na predavanje ne nosiš ne more vedeti...na predavanjih pa najverjetneje knjige ne uporabljate veliko?
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
Lahko jo maš pri domači nalogi; tam pa vidi. Delovne pa uporabljamo redno.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
sem bla včeraj na predavanju od Erasmusa pa imam par vprašanj če mogoče katera ve. Zanima me glede izmenjav z ZDA, ker tam ni blo veliko povedanega. Vseeno se dobi štipendijo ane? A je tam tudi 40% uspeha in ni treba imeti določene ocene (nekje sem brala da moraš imet min povprečno oceno 8)
Don't worry, be happy!!
-
shinee - Debatorica
Haha, sva že dve.
EF ima v ZDA bilateralno pogodbo le z Druryjem - ampak samo za postgraduate program.
EF ima v ZDA bilateralno pogodbo le z Druryjem - ampak samo za postgraduate program.
-
shinee - Debatorica
Ma to sem hotla jaz vprašat, pa sem pozabila. Mogoče je kaka fora, da ti dajo štipendijo, če greš drugič šele na postgraduate.
Sploh pa se bo do takrat že 500x spremenilo vse.^^
Mogoče pa štipendijo še vseeno dobiš/va. ^^ Če ne ravno z Druryja, pa od kej drugje. Npr. moja bivša sošolka študira v Leicestru (tko, redno, ne na izmenjavi) in je dobila štipendijo, ki ji krije šolnino. Tako, da ziher obstajajo kakšne fore (veleposlaništvo?), da jo tam dobiš.
Sploh pa se bo do takrat že 500x spremenilo vse.^^
Mogoče pa štipendijo še vseeno dobiš/va. ^^ Če ne ravno z Druryja, pa od kej drugje. Npr. moja bivša sošolka študira v Leicestru (tko, redno, ne na izmenjavi) in je dobila štipendijo, ki ji krije šolnino. Tako, da ziher obstajajo kakšne fore (veleposlaništvo?), da jo tam dobiš.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
jst mam spet eno vprašanje- glede izpitnih rokov.
A imamo za vsak predmet samo 3 roke? Ker imamo že odprte prijave to pomeni da se zdaj že kar za vse predmete za vse roke prijavim?
in še, mogoče za kake študentke EF iz višjih letnikov: a se za prvi rok splača prijavit na vse predmete?
A imamo za vsak predmet samo 3 roke? Ker imamo že odprte prijave to pomeni da se zdaj že kar za vse predmete za vse roke prijavim?
in še, mogoče za kake študentke EF iz višjih letnikov: a se za prvi rok splača prijavit na vse predmete?
Don't worry, be happy!!
- MladaMašina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2007
Samo za info, ker nekatere še ne veste. Uradni forum EF v LJ je po novem izbrisan oz. ni več dostopen. Velika škoda, toda nič ne kaže, da bi ga ponovno odprli. Obstaja pa neuradni forum ekonomske fakultete (EF-Gradiva), tako da lahko kar tam nadaljujete z debatami, nažalost pa ne vsebuje vse koristne vsebine, ki je sicer bila na voljo na uradnem forumu!
Prvi neprebran prispevek • 623 prispevkov
• Stran 41 od 42
•
Prejšnja
1 ... 38, 39, 40, 41, 42
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov