Študij: EF - Ljubljana

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 20. Feb. 2009 21:54

Dej no, management se da naučit za 6 v mn k 2eh dneh. Knjigo v roke! :wink:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 20. Feb. 2009 21:56

Ja..ok sej se morš napiflat par teorij, sam nasploh je pa kr dost zanimiv..a ni? :D
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 20. Feb. 2009 22:31

Men ne :D Sama neka teorija, k se non-stop ponavlja.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 23. Feb. 2009 15:46

ma sej je dzabe. sam nevem, men je biu izipit čist mem..tko 7 strani sm popisala :/ škoda časa, moje roke ter volje pisat ker itk vem kok bo...a če bi si mau odprla..sej :D
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 23. Feb. 2009 16:34

No jst sm se pa mal zafrknla ker nism šla na informativca, ker sploh nism mela v mislih EF, zdej sm pa skor odločena da grem sem!
Tako da bi prosila da mi poveste kaj je fora v teh smereh? Na konc si vseeno uni. dipl. ekonomist ane? In kako zbrati pravo smer? To se nemorm odločiti:(

Razmišlam pa med UF in EF
Helppp :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 23. Feb. 2009 17:32

ful je blo vprašanj, predlagajte rešitve, kako bi vi ravnala itd.

znam pa ful bluzit ja lol sej me je sram da bojo to bral, ker bo useen ena lepa 5ka lol :D itk bo pa rozman napicu CP al kaj on napiše, kao 'ČEBLANJE' in je 0 pik vse.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 23. Feb. 2009 17:32

Študentka. napisal/-a:Tako da bi prosila da mi poveste kaj je fora v teh smereh? Na konc si vseeno uni. dipl. ekonomist ane? In kako zbrati pravo smer? To se nemorm odločiti:(

to se boš odločala šele čez 2 leti ;) mi nej bi se šele v začetku 2.letnika al kako..neki tazga
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 23. Feb. 2009 18:50

tenkjuu**

sam useen, vem kok bo ..:)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 23. Feb. 2009 20:28

chiqqa napisal/-a:ful je blo vprašanj, predlagajte rešitve, kako bi vi ravnala itd.

znam pa ful bluzit ja lol sej me je sram da bojo to bral, ker bo useen ena lepa 5ka lol :D itk bo pa rozman napicu CP al kaj on napiše, kao 'ČEBLANJE' in je 0 pik vse.

A Rozmana maš? Eh, Dime je car :mrgreen:

Drgač pa ja, pr managamentu se da res velik po svoje nabijat :lach:

Študentka. napisal/-a:No jst sm se pa mal zafrknla ker nism šla na informativca, ker sploh nism mela v mislih EF, zdej sm pa skor odločena da grem sem!
Tako da bi prosila da mi poveste kaj je fora v teh smereh? Na konc si vseeno uni. dipl. ekonomist ane? In kako zbrati pravo smer? To se nemorm odločiti:(

Sej za smer se odločiš šele v 2. letniku, tko da je to fajn, k maš najprej cel letnik in tko spoznaš kakšne predmete, ki so povezani s smerjo & vsaj prbližn vidš, kakšni predmeti ti ležijo..npr. Temelji managementa (za smer Management), Temelji računovodstva (za smer Računovodstvo..al kaj je letos neki nouga :P ) itd.. Mi smo moral že na začetku napisat na katero smer bi radi šli...vi mate pa skor eno leto cajta, da se odločte, ane? ;)

Drgač pa je neki fore v teh smereh, ja :D No, mogoče ne čist za vse smeri, sam ene se pa res dost razlikujejo. Vse smeri majo določene predmete skupne in določene take, ki so značilni samo za to smer. Men osebno sta pa najbolj zanimivi smeri Management & Trženje :mrgreen:
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 24. Feb. 2009 0:06

ene smeri so bl matematične, druge ne. ene so čist bz pa folk navali - npr. management pa trženje, druge so pa mogoče mau težje ampk maš več možnosti :) Tko nekak je blo to men predstavljeno.
Uporabniški avatar
AdidasGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2007
Kraj: Kjer Mi Paše ×)

Neprebrana objavaNapisal/-a AdidasGirl » 24. Feb. 2009 12:11

nooo, kok vs gre zdej sm? gre kdo na vpš? kr pište na zasebno :) d se spoznamo!!! :D
Uporabniški avatar
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a OrangeLady » 02. Mar. 2009 14:27

Kako so časovno razporejena predavanja? se v enem kosu, ali so večkrat na dan? Sprašujem ker me zanima če se mi splača voziti vsak dan na fax v LJ, oddaljena sem pa cc50min z avtom iz Ljubljane? Ena ura vmes frej, ali pa včasih tudi 2 me ne bi motili
i do, i do belive in fairies
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 02. Mar. 2009 14:39

OrangeLady napisal/-a:Kako so časovno razporejena predavanja? se v enem kosu, ali so večkrat na dan? Sprašujem ker me zanima če se mi splača voziti vsak dan na fax v LJ, oddaljena sem pa cc50min z avtom iz Ljubljane? Ena ura vmes frej, ali pa včasih tudi 2 me ne bi motili

^^kukr jz poznam ljudi k so oddaljeni recmo 50km kot ti, npr Kranj in to, nakonc sploh ne hodijo več na fax, ker se jim po njihovo 'NE SPLAČA VEČ', 'NE LJUBI', 'ŠKODA BENZA', 'MA SEJ NI NČ PAMETNGA', 'ZA URCO SE MI NE SPLAČA HODT'.. in pooovnnn takih..tko da kukr folk poznam v 1.letniku k so iz Kranja, še izpitov več ne delajo. če boš pa ti drugač, pol pa tok bolš ;)

Ampak že sedaj sprašuješ če se ti splača vozt, če maš po 2 ure pauze itd... bl slaba :/

je pa tako, da max da maš frej na EF je v 1.letniku 1 ura ;) Kukr sm do sedaj zasledila ;)

Je pa res da potem 2. letnik majo od 10h pa do 2h recmo pa potem od 5h d 7h pa take
Uporabniški avatar
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a OrangeLady » 02. Mar. 2009 14:47

ne. jaz sprašujem zato ker razmišlam ali bi se vozila ali bi si najela stanovanje. cena je približno ista(prevoz malenkost cenejši, ampka če zraven všteješ še vzdrževanje avta je približno ista cena) Ne bi se rada zaj***** in se odločila za vsakodnevno vožnjo, nakoncu bi pa imela med predavanji več kot 2 uri frej :\
i do, i do belive in fairies
mala maja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mala maja » 02. Mar. 2009 18:18

Mislim da se predavanja in vaje kar lepo pokrivajo...s tem mislim da ni večjih lukenj vmes. Vsaj lani je še bilo tako. :D Drugače si pa lahko tudi malo sama zorganiziraš urnik...greš na vaje ali predavanja kake druge skupine ob drugi uri...nihče ne teži glede tega, razen če bi bilo res zelo polna predavalnica.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov