Študij: EF - Ljubljana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Ja..ok sej se morš napiflat par teorij, sam nasploh je pa kr dost zanimiv..a ni?
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
No jst sm se pa mal zafrknla ker nism šla na informativca, ker sploh nism mela v mislih EF, zdej sm pa skor odločena da grem sem!
Tako da bi prosila da mi poveste kaj je fora v teh smereh? Na konc si vseeno uni. dipl. ekonomist ane? In kako zbrati pravo smer? To se nemorm odločiti:(
Razmišlam pa med UF in EF
Helppp
Tako da bi prosila da mi poveste kaj je fora v teh smereh? Na konc si vseeno uni. dipl. ekonomist ane? In kako zbrati pravo smer? To se nemorm odločiti:(
Helppp
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Študentka. napisal/-a:Tako da bi prosila da mi poveste kaj je fora v teh smereh? Na konc si vseeno uni. dipl. ekonomist ane? In kako zbrati pravo smer? To se nemorm odločiti:(
Helppp
to se boš odločala šele čez 2 leti mi nej bi se šele v začetku 2.letnika al kako..neki tazga
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
chiqqa napisal/-a:ful je blo vprašanj, predlagajte rešitve, kako bi vi ravnala itd.
znam pa ful bluzit ja lol sej me je sram da bojo to bral, ker bo useen ena lepa 5ka lol itk bo pa rozman napicu CP al kaj on napiše, kao 'ČEBLANJE' in je 0 pik vse.
A Rozmana maš? Eh, Dime je car
Drgač pa ja, pr managamentu se da res velik po svoje nabijat
Študentka. napisal/-a:No jst sm se pa mal zafrknla ker nism šla na informativca, ker sploh nism mela v mislih EF, zdej sm pa skor odločena da grem sem!
Helppp
Sej za smer se odločiš šele v 2. letniku, tko da je to fajn, k maš najprej cel letnik in tko spoznaš kakšne predmete, ki so povezani s smerjo & vsaj prbližn vidš, kakšni predmeti ti ležijo..npr. Temelji managementa (za smer Management), Temelji računovodstva (za smer Računovodstvo..al kaj je letos neki nouga ) itd.. Mi smo moral že na začetku napisat na katero smer bi radi šli...vi mate pa skor eno leto cajta, da se odločte, ane?
Drgač pa je neki fore v teh smereh, ja No, mogoče ne čist za vse smeri, sam ene se pa res dost razlikujejo. Vse smeri majo določene predmete skupne in določene take, ki so značilni samo za to smer. Men osebno sta pa najbolj zanimivi smeri Management & Trženje
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
AdidasGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2007
- Kraj: Kjer Mi Paše ×)
nooo, kok vs gre zdej sm? gre kdo na vpš? kr pište na zasebno d se spoznamo!!!
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
Kako so časovno razporejena predavanja? se v enem kosu, ali so večkrat na dan? Sprašujem ker me zanima če se mi splača voziti vsak dan na fax v LJ, oddaljena sem pa cc50min z avtom iz Ljubljane? Ena ura vmes frej, ali pa včasih tudi 2 me ne bi motili
i do, i do belive in fairies
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
OrangeLady napisal/-a:Kako so časovno razporejena predavanja? se v enem kosu, ali so večkrat na dan? Sprašujem ker me zanima če se mi splača voziti vsak dan na fax v LJ, oddaljena sem pa cc50min z avtom iz Ljubljane? Ena ura vmes frej, ali pa včasih tudi 2 me ne bi motili
^^kukr jz poznam ljudi k so oddaljeni recmo 50km kot ti, npr Kranj in to, nakonc sploh ne hodijo več na fax, ker se jim po njihovo 'NE SPLAČA VEČ', 'NE LJUBI', 'ŠKODA BENZA', 'MA SEJ NI NČ PAMETNGA', 'ZA URCO SE MI NE SPLAČA HODT'.. in pooovnnn takih..tko da kukr folk poznam v 1.letniku k so iz Kranja, še izpitov več ne delajo. če boš pa ti drugač, pol pa tok bolš
Ampak že sedaj sprašuješ če se ti splača vozt, če maš po 2 ure pauze itd... bl slaba
je pa tako, da max da maš frej na EF je v 1.letniku 1 ura Kukr sm do sedaj zasledila
Je pa res da potem 2. letnik majo od 10h pa do 2h recmo pa potem od 5h d 7h pa take
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
ne. jaz sprašujem zato ker razmišlam ali bi se vozila ali bi si najela stanovanje. cena je približno ista(prevoz malenkost cenejši, ampka če zraven všteješ še vzdrževanje avta je približno ista cena) Ne bi se rada zaj***** in se odločila za vsakodnevno vožnjo, nakoncu bi pa imela med predavanji več kot 2 uri frej :\
i do, i do belive in fairies
- mala maja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2009
Mislim da se predavanja in vaje kar lepo pokrivajo...s tem mislim da ni večjih lukenj vmes. Vsaj lani je še bilo tako. Drugače si pa lahko tudi malo sama zorganiziraš urnik...greš na vaje ali predavanja kake druge skupine ob drugi uri...nihče ne teži glede tega, razen če bi bilo res zelo polna predavalnica.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov