Študij: EF - Ljubljana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kikiriki
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2007
Odvisno kaj te zanima. Na EF so res predmeti več ali manj ekonomski. Na upravni pa je mešanica predvsem ekonomije in prava. Drugače pa sta ti dve fakulteti po težavnosti dokaj podobne, edino, kar je, da ima EF malo več matematike, a tudi na FU je prisotna v vsakem letniku.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja na upravni imam izredni študij...
No do sedaj me je najbolj pritegnia upravna...
Ampak bom dala na drugo mesto visoka poslovna kot sem naredila tudi v prvem roku...
No do sedaj me je najbolj pritegnia upravna...
Ampak bom dala na drugo mesto visoka poslovna kot sem naredila tudi v prvem roku...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
~lucka~ - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: primorska
mene pa zanima na tej fakulteti smer smer Bančni in finančni management al pa Denar in finance. kera smer je boljša?
pa če mi lhko katera kaj pove o tem, bilokaj.
pa še neki. moja šibka točka so tuji jeziki ( v gimnaziji jih mam 2 ) in me zanima kolk težki so kej na UNI al pa na VPŠ? in kaj res maš na UNI dva tuja jezika?
no uglavnem usakršne informacije o tej smeri bi mi koristile.
hvalaa
-
malacveka - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
lucka...jz sem na smeri Finančni trgi in institucije, ki se z letosnjim letom preoblikuje v Bančni in finančni management. Sem gledala vas predmetnik in ti lahko recem samo: toplo priporočam. Smer denar in finance je mogoče mal bolj matematična....poglej si predmetnike obeh in se odloči. Jaz moram rečt, če bi se še enkrat odločala, bi se sigurno isto vpisala. Študij mi je res ful zanimiv, premisli pa o tem ali te zanimajo finance, banke, zavarovalnice, poslovne finance,...
Glede jezikov.... Res imaš na UPEŠ 2 jezika, ampak jih maš tudi na VPŠ. Meni se angleščina ni zdela težka. Podarek ja na poslovni angleščini....naučiš se poslovnega besedišča. In to je to.
Glede jezikov.... Res imaš na UPEŠ 2 jezika, ampak jih maš tudi na VPŠ. Meni se angleščina ni zdela težka. Podarek ja na poslovni angleščini....naučiš se poslovnega besedišča. In to je to.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Je mogoče katera zdaj končala 3. letnik bolonskega programa? Zanima me kaj so vam omogočili za naprej? Al ste si izborili absolventa mogoče? Ker večina kolegic vem da diplome ni naredila v 2. semestru (kot naj bi po boloncu bilo potrebno), kaj pa ostale(i)?
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
BLUBABY napisal/-a:polly-polly aboslventski staž imajo ja..So ga lohk tud uradno vpisal preko elektronskega referata...Drgač pa jz poznam zlo zlo mal folka k bo letos diplomiral na EF, večinoma namerava met absolventa..
hvala ti za tole, prov polepšala dan s temu absolventom. Upam, da se bo tudi na našem faksu dalo kaj zmenit. Meni se med drugim zdi nemogoče naredit (kvalitetno) diplomsko v 2. semestru, zraven pa še ostali predmeti.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
~lucka~ napisal/-a:mene pa zanima na tej fakulteti smer smer UPEŠ - Bančni in finančni management al pa Denar in finance. kera smer je boljša?
pa če mi lhko katera kaj pove o tem, bilokaj.
pa še neki. moja šibka točka so tuji jeziki ( v gimnaziji jih mam 2 ) in me zanima kolk težki so kej na UNI al pa na VPŠ? in kaj res maš na UNI dva tuja jezika?
no uglavnem usakršne informacije o tej smeri bi mi koristile.
hvalaa
finančni management je baje ful fajn smer, k ma dost prihodnosti in se velikorkat zgodi da pridš v banko na razgovor in te direkt uzamejo pa pol maš usmeritev institucije pa neki povezan z denarjem, s tem da na institucijah nimaš matematke-neki v tej smeri oz. se ne ukvarjaš z denarjem
finance in denar je pa ful povezan z matematko...
tko je men razložu en k je 1. letnik ef... upam da se še prov spomnm od pol leta nazj
aja pa pravjo, da finančni management pa računovodstvo pa poslovna info. so take smeri, k se jih rab oz. majo prihodnost
aja pa še neki...mene so tok prestrašl s to ekonomsko, da sploh nevem več če si želim it ke (itak mam možnost sam še izredno)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov