Študij: EF - Ljubljana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Aaa jaz sm trenutno mal besna na EF in vso to sceno. Pa kao nek hud, napreden fax..mhm seveda.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
*QueenBitch* napisal/-a:Aaa jaz sm trenutno mal besna na EF in vso to sceno. Pa kao nek hud, napreden fax..mhm seveda.
Zakaj pa? če smem prašat
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
°PeeKaBoo° napisal/-a:*QueenBitch* napisal/-a:Aaa jaz sm trenutno mal besna na EF in vso to sceno. Pa kao nek hud, napreden fax..mhm seveda.
Zakaj pa? če smem prašat
Zato, ker komplicirajo na polno z novimi pravilniki npr. za zaključne naloge in diplomska dela...potem še moja mentorca očitno ne ve, da se je pravilnik spremenil in kaj nej bi sploh pomenil bit mentor.
To je to, kar me je zdj razjezil...je pa tko da je zgodb še veliko..od izpita, ki so ga kolgeu izgubil 2x..ja dvakrat, do tega da ne moreš vpisat ocene ker ne najdejo tvojega izpita profesor je šel pa delat drugam..itd. itd.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:23, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
takole gre...vrnil sem se iz informativnega dneva, še vedno nimam pojma o razliki med bolonjskim programom in našim dobrim starim univerzitetnim programom, ampak dejstvo je, da glede na to, da sem naredil univerzitetni program leeeeta nazaj, moram narediti le 5 izpitov ter magistrsko delo, da postanem magister!
tale ekonomski faks ni resen, le 5 izpitov za magisterij!
v glavnem odločil sem se, da grem delat in narediti!
- kikiriki
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2007
Jochie napisal/-a:takole gre...vrnil sem se iz informativnega dneva, še vedno nimam pojma o razliki med bolonjskim programom in našim dobrim starim univerzitetnim programom, ampak dejstvo je, da glede na to, da sem naredil univerzitetni program leeeeta nazaj, moram narediti le 5 izpitov ter magistrsko delo, da postanem magister!
No, da te malo podučim, ker sm v teh zadevah notr.
Prvo kot prvo mi ni jasno zakaj si se odloču naprej študirat. Univerzitetna diploma je povsem dovolj za kariero in noben magisterij ali celo doktorat ti nič več ne pomagata. Gre samo še za tvojo sposobnost kako uspeti v poslu.
Drugo pa je če si zaposlen v javnem sektorju, kjer so plače odmerjene tudi po izobrazbi oz. stopnji le te. Ampak fora tuki je, da ti s tem bolonjskim magistrskim ne boš mel nobene stopnje višje, torej boš na istem kod pred tem magisterijem. Spremenil se ti bo le naziv. Zato pa ne vem če je vredno vreči par tisoč evrov in trud za piflanje petih izpitov.
Za višjo stopnjo bi moral narediti znanstveni magisterij, ki pa se bo izvajal le še malo časa.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Jochie napisal/-a:takole gre...vrnil sem se iz informativnega dneva, še vedno nimam pojma o razliki med bolonjskim programom in našim dobrim starim univerzitetnim programom, ampak dejstvo je, da glede na to, da sem naredil univerzitetni program leeeeta nazaj, moram narediti le 5 izpitov ter magistrsko delo, da postanem magister!
Sama sem tudi bila tam in naj ti povem razliko. Vbistvu razlike med tvojo uni. stopnjo in stopnjo mag. študija na bolonjski ravni ni. Stopnja izobrazbe je ista. Res pa je, da pridobiš neko poglobljeno znanje. Zate bi bil bolj primeren znanstveni magisterij, ki se letos izvaja zadnjič. Torej letos je zadnja šansa za vpis. Greš ta mag. študij in pridobiš 8. stopnjo izobrazbe, ki se enači z stopnjo doktorskega študija na bolonjski ravni.
Tebe zihr zanima Management v športu (ta je na bolonjski ravni)? (je pa ta sam izredni)
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- kikiriki
- Komunikatorka
Jochie napisal/-a:gre se mi za znanje, dodatno in poglobljeno znanje!
No res ti "prisrčno" odsvetujem to "poglobljeno" znanje. Imam precej izkušenj in zgodb o tem koliko ti 5 predmetni programi (pa ne samo EF) poglobijo znanje. Vse skupaj ni nič. Za ta denar boš lahko precej bolje poglobil znanje na na tečajih tujih jezikov in pa raznoraznih ekonomsko-finančnih tečajih, seminarjih ipd. To fakultetno "poglabljanje" znanja z nepotrebnimi balastnimi teorijami pa lahko prodajajo komu drugemu. Res premisli.
- kikiriki
- Komunikatorka
anoyel napisal/-a: Greš ta mag. študij in pridobiš 8. stopnjo izobrazbe, ki se enači z stopnjo doktorskega študija na bolonjski ravni.
To ne drži. Bolonjski doktorat znanosti je enak staremu doktoratu znanosti in znanstveni magisterij je tukaj manjvreden.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]