Študij: DIF
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
Am...ker vidmi da je ravno odprta tale tema bom samo prašala kaj v bistvu sploh pomeni kratica DIF?
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
fotr se vedno zajebava, da jim to pomen Društvo Intelektualnih Frajerjev.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Državni inštitut za fizkulturo.
Citirano z enga drugega foruma:
Citirano z enga drugega foruma:
ta inštitucija je imela sedež v nekdanji prestolnici, kjer pa danes več ne obstaja. Šlo je za nekakšen centalistični povojni predhodnik današnjih kinezioloških, športnih, sportskih in podobnih jugo fakultet. Torej preteklost na kvadrat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
bad girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2005
Pink Panterka!
In kako ti je všeč na difu, si zadovoljna? Namreč jst bi se vpisala, ful mam željo ampak nism čist 100% prepričana.
Kaj vse si lahko po poklicu po končani šoli? A moraš bit res odličen športnik, da lahk prideš gor?
Hvala.
In kako ti je všeč na difu, si zadovoljna? Namreč jst bi se vpisala, ful mam željo ampak nism čist 100% prepričana.
Kaj vse si lahko po poklicu po končani šoli? A moraš bit res odličen športnik, da lahk prideš gor?
Hvala.
SEX, DRUGS & ROCK`N`ROLL!
- bloom*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 3. 2009
Hellou.
Mene pa zanima ta nov program na difu- kineziologija. A bi znala kera kaj povedat o tem?
Jaz nisem športnica, sem pa trenirala nekaj časa gimnastiko. Me pa zlo zanima ker bi, če sem prav razumela, mogoče lahko delala tud kot fizioterapevtka za športnike?
A to drži?
Mene pa zanima ta nov program na difu- kineziologija. A bi znala kera kaj povedat o tem?
Jaz nisem športnica, sem pa trenirala nekaj časa gimnastiko. Me pa zlo zanima ker bi, če sem prav razumela, mogoče lahko delala tud kot fizioterapevtka za športnike?
A to drži?
-
Coco_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Mene pa zanima, če mi zna kdo povedat kaj glede šolnine. Ali se to plačuje le pri izrednem študiju ali tudi pri rednem? Ker sem gledala nekaj na njihovi spletni strani vse te cene in se mi zdi vse skupaj tako zeloooo drago Vsako leto 3000€ + vsi stroški za šole v naravi, ki jih je v 2. letniku ogromno??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov