Študij: DIF
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
oi
lej moj brat je letos 4. letnik zdravstvene in ma isti namen kot ti. It naprej na DIF, visokošolska smer. Mislm da je bla omejitev 2 leti nazaj 72 in letos 65, nism pa ziher. Uglavnm mas sprejemne; najtezi je plavanje to se ti splača kr mau natrenirat, saj 2 moji frendici k hodta na dif sta plavanje kr natrenirale za sprejemce. POj mas pa tek: 100m in cooperja pomoje, pa vzgibe na drogu. Pa se ene par stvari pa ne vem tocn kaj.
Drgac pa en prjatu hodi na to trenersko VŠ sam je vrhunski športnik in je zlo mau na faksu, je pa na splošn zadovoljen. S poklicno maturo se loh vpises samo na VŠ to veš an. Ne vem pa zakaj bi meu prednost? Prednost mas kvecim zarad zdravstvene, ker ti da znanje anatomije in podobnih predmetov ki jih imas na DIFu kr nekaj. Drgac se pa kr potrud u srednji soli, da bos saj dober pa maturo z 4 naredu. Aja teoretičnih sprejemnih izpitov ni, kolkr jest vem.
lej moj brat je letos 4. letnik zdravstvene in ma isti namen kot ti. It naprej na DIF, visokošolska smer. Mislm da je bla omejitev 2 leti nazaj 72 in letos 65, nism pa ziher. Uglavnm mas sprejemne; najtezi je plavanje to se ti splača kr mau natrenirat, saj 2 moji frendici k hodta na dif sta plavanje kr natrenirale za sprejemce. POj mas pa tek: 100m in cooperja pomoje, pa vzgibe na drogu. Pa se ene par stvari pa ne vem tocn kaj.
Drgac pa en prjatu hodi na to trenersko VŠ sam je vrhunski športnik in je zlo mau na faksu, je pa na splošn zadovoljen. S poklicno maturo se loh vpises samo na VŠ to veš an. Ne vem pa zakaj bi meu prednost? Prednost mas kvecim zarad zdravstvene, ker ti da znanje anatomije in podobnih predmetov ki jih imas na DIFu kr nekaj. Drgac se pa kr potrud u srednji soli, da bos saj dober pa maturo z 4 naredu. Aja teoretičnih sprejemnih izpitov ni, kolkr jest vem.
- petelin
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
- Kraj: Odvisno od števila sončnih peg
z difom je pa takole...
imaš precej tečnih obveznih predmetov, ki so dokaj specifični... npr smučanje, gimnastiko, ples. tako, da če nimaš vsaj malo podlage lahko kr fajn nasankaš. bo treba kr urenk trenirat (na enih faksih se pač učiš, tukaj pa treniraš). je pa fajn, da lahko dokaj izi narediš potem izpit za trenerja.
poleg teh so tudi drugi obvezni predmeti, ki ti bodo najbrž delali manj težav (košarka, rokomet, nogomet) tako da se na koncu dokaj izenači.
sicer ti pa priporočam, da za sprejemne vsaj nekoliko natreniraš plavanje, pa mal štemanja tud neb škodl.
samo DOBRO premisli, ker npr gimnastika nekatere kar precej matra.
imaš precej tečnih obveznih predmetov, ki so dokaj specifični... npr smučanje, gimnastiko, ples. tako, da če nimaš vsaj malo podlage lahko kr fajn nasankaš. bo treba kr urenk trenirat (na enih faksih se pač učiš, tukaj pa treniraš). je pa fajn, da lahko dokaj izi narediš potem izpit za trenerja.
poleg teh so tudi drugi obvezni predmeti, ki ti bodo najbrž delali manj težav (košarka, rokomet, nogomet) tako da se na koncu dokaj izenači.
sicer ti pa priporočam, da za sprejemne vsaj nekoliko natreniraš plavanje, pa mal štemanja tud neb škodl.
samo DOBRO premisli, ker npr gimnastika nekatere kar precej matra.
- skyboy3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
- Kraj: Šentjur
polly-polly napisal/-a:oi
lS poklicno maturo se loh vpises samo na VŠ to veš an. Ne vem pa zakaj bi meu prednost? Prednost mas kvecim zarad zdravstvene, ker ti da znanje anatomije in podobnih predmetov ki jih imas na DIFu kr nekaj.
mhm, em ja nwm neki kok sm gledu naj bi zaj ponovem k je zver neki vstraju pač objavl določene fakultete k se lahka z poklicno gor vpišeš pa je bil tud DIF sam da morš na program 3+2.Em glede tega za zdravstveno pa naj bi kao neki gledal pač kr si ti tm izobražen za PP in te zadeve .. nwm
hvala ti
PS: sam neki me še zanima ... ka je sploh VŠ to me zanima
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
VŠ = Visoka šola
Ni univerzitetno in se da zato tut z narejeno poklicno maturo gor prit.
Ni univerzitetno in se da zato tut z narejeno poklicno maturo gor prit.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Moja najboljša prijateljica hodi na DIF, tako da...
Sprejemci: Plavanje, tek, hoja po vseh štirih nazaj (tko k za športni karton) pa mislim da trebušnjaki pa to. Fajn je trenirat (če se misliš vpisat naslednje leto kr začni teč pa na bazen hodit). Punce še nekak, za fante je pa res pomembno, da so natrenirani, ker je težko gor prit - velika konkurenca.
Ko si enkrat gor: Najtežji nešprtni predmet je kineza in anatomija. Pa če nimaš izkušenj z gimnastiko moraš računat na dodatne ure v telovadnici. Mislim, da je za tiste, ki kaj trenirajo, dobro poskrbljeno, da lahko vse usklajujejo. Pa začni šparat, ker v 2. letniku so šole v naravi, kar je drago (šola v naravi + oprema).
Aja, ne vem, če maš zarad zdravstvene kaj prednosti pri anatomiji - ste se mogli vse latinske izraze na pamet učit?
Še kej?
Sprejemci: Plavanje, tek, hoja po vseh štirih nazaj (tko k za športni karton) pa mislim da trebušnjaki pa to. Fajn je trenirat (če se misliš vpisat naslednje leto kr začni teč pa na bazen hodit). Punce še nekak, za fante je pa res pomembno, da so natrenirani, ker je težko gor prit - velika konkurenca.
Ko si enkrat gor: Najtežji nešprtni predmet je kineza in anatomija. Pa če nimaš izkušenj z gimnastiko moraš računat na dodatne ure v telovadnici. Mislim, da je za tiste, ki kaj trenirajo, dobro poskrbljeno, da lahko vse usklajujejo. Pa začni šparat, ker v 2. letniku so šole v naravi, kar je drago (šola v naravi + oprema).
Aja, ne vem, če maš zarad zdravstvene kaj prednosti pri anatomiji - ste se mogli vse latinske izraze na pamet učit?
Še kej?
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
me,myself&I napisal/-a:Mislim, da je za tiste, ki kaj trenirajo, dobro poskrbljeno, da lahko vse usklajujejo.
jas sem pa glih obratno slišala-da je tolko stvari, da večina ljudi potem pusti šport, ker jim ne uspe skombinirat
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
psenica napisal/-a:jas sem pa glih obratno slišala-da je tolko stvari, da večina ljudi potem pusti šport, ker jim ne uspe skombinirat
Jah če si vrhunski športnik ins maš status maš privilegije (npr. manj narejenih izpitov za pogojni vpis. Vse se da, če si res želiš. Pomoje gre bolj za to, da v tem času ugotoviš al si vrhunski al ne in če nisi puštiš šport, ker maš itak dovolj športnih aktivnosti na faksu. Če te pa res veseli, se pa vse da. Ne poznam veliko DIFovcev, ampak noben od njih ni opustil trniranja v času šolanja.
- petelin
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
- Kraj: Odvisno od števila sončnih peg
minimalni rezulati so odvisni od generacije, ker pač vzamejo najboljše.
drgač se pa baje splača plavanje, ker gre večini dokaj slabo, za ženske pa tudi vzgibi ('štemanje').
drgač se pa baje splača plavanje, ker gre večini dokaj slabo, za ženske pa tudi vzgibi ('štemanje').
Ich suche dich hinter dem Licht
Wo bist du
So allein will ich nicht sein
Wo bist du
Ich such dich unter jedem Stein
Wo bist du
Wo bist du
So allein will ich nicht sein
Wo bist du
Ich such dich unter jedem Stein
Wo bist du
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Kineziologija je neke vrtse filozofija, kokr sm jst na hitr vidla pr frendici v zapiskih. en drek;)
-
bad girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2005
Oj, danes sem izvedela da je kinezologija veda o športu. watever
Jst končujem ekonomski šolo, upam da ne bom mela kašnih težav tu, ker je to čist kontra področje, mislm da je važn da ti šport leži, a ne? vsaj tako pravjo.
če ma katera kakšne izkušnje al pa da koga pozna k hodi na dif, bi prosila da pove mnenje, vsak odgovor mi bo prav prišel.
Hvala
Jst končujem ekonomski šolo, upam da ne bom mela kašnih težav tu, ker je to čist kontra področje, mislm da je važn da ti šport leži, a ne? vsaj tako pravjo.
če ma katera kakšne izkušnje al pa da koga pozna k hodi na dif, bi prosila da pove mnenje, vsak odgovor mi bo prav prišel.
Hvala
SEX, DRUGS & ROCK`N`ROLL!
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Frendica je trenutno prvi letnik, najprej je bla ful navdušena, zdej mi je pa pršla z idejo, da bi rada šla na drgug fax, da to ni zanjo, da se ji zdi, da je dost pametna za km drgam it itd... Jst pa končujem 4. letnik in sm bodoča DIFovka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]