Študij: DIF
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
jst razmišljam o tem, da bi šla na dif, pa me zanima, če ma tud kira druga tu gor tak namen....al pa je mogoč že bla????
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
ja...sej to s športi ne bo problem redn treniram tenis...tečem tud rada, pa kolesarim...pa tud smučam od kar vem za sebe
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
jest mam tipa v cetrtem letniku DIFa... prav, da muje blo cool... sam bedno, k zdej hoce sluzbo dobit pa je dost tezko, pa blace bolj mizerne
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
Odvisno kero smer izberes...
Ka mas ene 4 smeri... ena je kao sport in mediji, pol mas sportna vzgoja, pa ce se ne motim sportno treniranje... ne vem... mal se pozanimej... sam moj prav tkole: Faks je zakon, k se ti ni treba prevec ucit... sam je jeba za sluzbo.
Ne vem... jest itak mislm, da je dif cist ok faks, sam res tko k je ze ena rekla... DRAG... ful... midva sva ful kesa dala sam za njegov faks
Ka mas ene 4 smeri... ena je kao sport in mediji, pol mas sportna vzgoja, pa ce se ne motim sportno treniranje... ne vem... mal se pozanimej... sam moj prav tkole: Faks je zakon, k se ti ni treba prevec ucit... sam je jeba za sluzbo.
Ne vem... jest itak mislm, da je dif cist ok faks, sam res tko k je ze ena rekla... DRAG... ful... midva sva ful kesa dala sam za njegov faks
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
-
jokica napisal/-a:Odvisno kero smer izberes...
ja sej jst bi šla verjetn za trenerko tenisa
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
kokr sem jaz slisala od difovcev, imajo full problem dobit sluzbo, redkokdo takoj dobi zaposlitev kot ucitelj telovadbe, najprej vse ponucajo za popoldansko varstvo in podobno.
Zato pa imajo skoraj vsi narejene razne tecaje za trenerje, vaditelje, pa potem kompenzirajo na tak ali drugacen nacin.
Zato pa imajo skoraj vsi narejene razne tecaje za trenerje, vaditelje, pa potem kompenzirajo na tak ali drugacen nacin.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
- skyboy3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
- Kraj: Šentjur
Združena tema
mene pa neki zanima glede nadaljnega izobraževanja
zanima me če bi mi kdo znau kaj koristnega powedat u tej fakulteti,
mogoč je že kdo biu oziroma obiskuje to fakulteto al pa misli it tja
men se res pojavlja veliko vprašanj pa newem kje bi dobu odgovore.
Drgač treniram košarko, pa tud z kolegom lavfam v prostem času pa tk da mislim da fizično sm sposobn sam me zanima kaki so kaj sprejemni izpiti, fizični in teoretični? pa tud kak sploh poteka tam izobraževanje.
Hodim na zdravstveno šolo in naj bi meu ful prednost zaradi tega, ker bom imel poklicno maturo naj bi se lahko vpisal v program 3+2.
Res vsi nasveti bi mi močno koristili ker bi rad postal trener.
za informacije se že naprej zahvaljujem stay cool
mene pa neki zanima glede nadaljnega izobraževanja
zanima me če bi mi kdo znau kaj koristnega powedat u tej fakulteti,
mogoč je že kdo biu oziroma obiskuje to fakulteto al pa misli it tja
men se res pojavlja veliko vprašanj pa newem kje bi dobu odgovore.
Drgač treniram košarko, pa tud z kolegom lavfam v prostem času pa tk da mislim da fizično sm sposobn sam me zanima kaki so kaj sprejemni izpiti, fizični in teoretični? pa tud kak sploh poteka tam izobraževanje.
Hodim na zdravstveno šolo in naj bi meu ful prednost zaradi tega, ker bom imel poklicno maturo naj bi se lahko vpisal v program 3+2.
Res vsi nasveti bi mi močno koristili ker bi rad postal trener.
za informacije se že naprej zahvaljujem stay cool
- kozarec
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 11. 2005
Meni se zdi, da je v Mariboru na pedagoški fakulteti prav študij za terenerja izbrane discipline sam nisem sigurna, pač preveri še to možnost. Vem samo to, da jih je na trgu delovne sile veliko, možnosti za zaposlitev pa majhne....to govorim za difovce....sam imaš pa možnost alternative...
- skyboy3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
- Kraj: Šentjur
hja sj vem ja itaq da je dost trenerjev, sam jst bi ta poklic rad opravlu ane pa ni važn al profesionalno kr vsi pravjo da sm nadarjen zato ane pa tud recimo profesor športne vzgoje bi lohk bil, drgač bi pa tk recimo da bi vsaj ene mulce treniro pa bi tud v službo hodu ane .... sj bomo vidl upam na najbolš .... tak da če ma kdo kak nasvet glede športnih fakultet ?
hvala
hvala
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Brat od kolegice bo letos diplomiral na DIF...oni so meli samo fizične sprejemne iz večih področij (plavanje, dvigovanje na drogu in podobne vaje, tek...) on ni nikoli nič zelo resno treniral, občasno je igral nogomet. Za sprejemne je začel nekaj laufat pa malo fitnesa. Kolko je on povedal je potrebno imet neke povprečne rezultate pri vseh disciplinah ali pa pač blesteti v eni in potem manj v drugi. Kar se tiče samega šolanja ni imel večjih problemov, razen nekaj z anatomijo, kar pa bo tebi najbrž šlo glede na to da si na zdravstveni in pa z nekaterimi predmeti, kot naprimer aerobiko in takimi bolj ženskimi ampak to predvsem ker ga je bilo sram izvajat...drugače pravi da je bil zelo zadovoljen s fakulteto.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, poznam kr dost osebkov k so oz. so bli na tem faksu .. Sam nobenga ne tko zlo, da bi vedla zdej neki ful velik o faksu .. So pa sam povedal, da je mal težje usklajevati faks pa šport (če neki resno treniraš, pa si recimo v tujini na tekmah skoz al pa kej tko), k bi dejansko mogel dost viset na faksu, dejansko bit tam. K maš pač urnik tko, da maš zjutri najprej neki od športa, pol en drug šport, .. Vsaj kukr sm jz to dojela.
Mene bi tut pomojm dost ljudi hotl na DIF vtaknt, sam ni šans, da grem tja. Pa ne ker faks ne bi bil kul al pa karkoli, sam nimam želje bit al trenerka al pa profesorica športne vzgoje. Nein, danke. Drgač faks kot faks bi bil recimo zanimiv. Sam bi se pa tut prej stegnla, predn bi mi ratal kako salto nazaj narest iz nule al pa kej podobnga, hehe.
Aja, pa kar se sprejemcev tiče pomojem nauš mel problemov.
Mene bi tut pomojm dost ljudi hotl na DIF vtaknt, sam ni šans, da grem tja. Pa ne ker faks ne bi bil kul al pa karkoli, sam nimam želje bit al trenerka al pa profesorica športne vzgoje. Nein, danke. Drgač faks kot faks bi bil recimo zanimiv. Sam bi se pa tut prej stegnla, predn bi mi ratal kako salto nazaj narest iz nule al pa kej podobnga, hehe.
Aja, pa kar se sprejemcev tiče pomojem nauš mel problemov.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov