Študij: Biotehniška fakulteta
-
- Sramežljivka
- Kraj: Kranj
-
- Sramežljivka
sokolja napisal/-a:a kdo študira biologijo? zanimajo me mnenja o študiju...
U, fajn študij!!! Ok, ne gre vedno vse kot po maslu, a tu srečaš ljudi ki majo eake interese kot ti, pa profesorji....saj znajo biti tudi težave z njimi, a večinoma biologi po srcu

Jst jo in je zakon. Meni je res super. Fakulteta, profesorji in sploh vse. No ja...ni vedno sanjsko no...pač še vedno je le faks z vsemi možnimi obveznostmi. Ampak ne bi zamenjala

Ma a veš kaj je...jst sm že kmalu po tistem ko sm se vpisala ugotovila neki kar se skoz ponavlja. Ljudje, ko jim rečeš da študiraš biologijo si sploh ne predstavljajo prav kaj študiraš. Večina misli, da je neki povezano z rožcami in pol me folk sprašuje zakaj mu rože crkujejo...in to se ni zgodilo samo enkrat
In zato ker si ne pradstavljajo kaj študiraš pol govorijo da ne boš dobila službe. Ne vem no...ampak meni se zdi to področje dost tko široko in se vedno le bolj razvija. Nasploh se naravoslovne znanosti zelo hitro razvijajo. Dejsto je, da mogoče ravno ne boš dobila službe ravno v kraju kjer boš hotla, ampak službo po moje bi morala dobit. To je moje razmišljanje no 

Oj!
Tud jz študiram biologijo in mi je super, škoda je samo to ker je v prvem letniku full mal bioloških predmetov, pa več matematike, kemije, fizke,.... ampak sej to nm bo še vse prav pršlo (upam). Tko odveč se mi je učit te predmete ker nism na biologiji zarad matematike ampak ok

v teoriji je bolonski sistem super ideja (sprotno delo itd) v praksi pa polom. Biologija je že tko kar zahtevn študij, zdej po boloncu pa sploh. zlo mal jih je v letniku k jim znese vse izpite sprot narest, in zlo velik nas je (velika večina) k mamo narjenga enga, dva al pa clo nobenga (loh bi jih mel že 8 narjenih).
tko da če si navajen dela, kar prid na faks, študij je full zakon, pa zna se zgodit da se drugo leto vidiva v prvem letniku

Our passion is our strength <3
-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
vse izpite ja... pa še tko, 2x mankaš na vajah in maš neopravljene - tudi z zdravniškim opravičilom!! tko da jz bom zarad tega ruknla letnik, k sm bla v 1. simestru dost bolna in nimam opravljenih enih vaj.... ker sem parkrat mankala... tko no men je to totalna bedarija, vsi se tolk kregamo, pa tok smo jezni
vesela bodi da nisi moj letnik

vesela bodi da nisi moj letnik

Our passion is our strength <3