Študij: Biotehniška fakulteta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
...
Zadnjič spremenil all*starka, dne 26. Dec. 2008 0:55, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
ma ja, pr enih predmetih je to bl strogo, pri drugih ne tolk, ampak če mankaš večkrat kot je dovoljeno ne nardiš, oz. nimaš opravljenih vaj to pa pomen da tut predmeta nimaš opravlenga. ja sej to sm pomisla, ker če ne bo pogojnega vpisa al pa kaj taga, pol jih bo 15 v drug etnik pršlo diplomirala pa samo dva
Our passion is our strength <3
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
...
Zadnjič spremenil all*starka, dne 26. Dec. 2008 0:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
vrednagreha - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Dita- napisal/-a:vse izpite ja... pa še tko, 2x mankaš na vajah in maš neopravljene - tudi z zdravniškim opravičilom!! tko da jz bom zarad tega ruknla letnik, k sm bla v 1. simestru dost bolna in nimam opravljenih enih vaj.... ker sem parkrat mankala... tko no men je to totalna bedarija, vsi se tolk kregamo, pa tok smo jezni
Tudi po starem sistemu nisi smel manjkat na vajah!!!!!
Živim življenje.....
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
MOja kolegica študira mikrobiologijo in je mogla terenske vaje opravlat v Domžalah..tako da se je vsak teden tja pelala..Na splošno pravi, da se velik seljo po faxih.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
- cute
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
Ok, če študiraš biologijo se ne seliš ravno veliko po drugih faksih.. No, v prvem letniku mal do kemije, pa ne vem če je sploh še to sedaj ko so bolonjci..
joj a se lahko malo potožim?? Men se trenutno toooooooook ne da učit pa mam kmalu en obsežen izpit... ja, človeku je na trenutke žal da je na naravoslovnem faksu...........................
joj a se lahko malo potožim?? Men se trenutno toooooooook ne da učit pa mam kmalu en obsežen izpit... ja, človeku je na trenutke žal da je na naravoslovnem faksu...........................
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Mogoče kdo kaj ve o teh novih razpisanih programih 2. stopnje bolonjskega študija na BF? Predvsem me zanima smer prehrana.
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
Odsvetujete fax mikrobiologije tistim, ki prihajamo iz srednje zdravstvene šole. Tu nismo imeli skoraj nič povdarka na matematiki. Kolikor pa jaz čujem je tam kar težka. Tudi nasplošno mi ne gre dobro matematika. Ampak obožujem biologijo.
What to do?
What to do?
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Jaqueline napisal/-a:Odsvetujete fax mikrobiologije tistim, ki prihajamo iz srednje zdravstvene šole. Tu nismo imeli skoraj nič povdarka na matematiki. Kolikor pa jaz čujem je tam kar težka. Tudi nasplošno mi ne gre dobro matematika. Ampak obožujem biologijo.
What to do?
Svetujem ti, da začneš malo bolj gledat na široko na vse skupi. Na vse fakse, študije,... Študij biologije je na faksu precej drugačen kot v srednji šoli. Moraš biti 200% da ti je biologija fajn, ker če ti je "samo" najboljši predmet v primerjavi z drugimi, ti študija biologije ne svetujem. Če pa si stoodstotno prepričana, da je biologija tvoj sanjski študij , BREZ KANČKA DVOMA, potem pa tud matematika ne bo problem. Pa naj bo na mikrobiologiji ali na biologiji.
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
No pri biologiji ne maram botanike..tega res ne prenesem, sam mislim, da če se ne odločim za to, se mi ni treba v to poglabljat. Drugo mi je ful fajn. Sam zdej ne bom vedla kako je z biologijo na mikro faxu dokler ne bom poskusla.
Mene samo skrbi matematka.
Mene samo skrbi matematka.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
prof. batič od botanike je legenda, tako da o boš ziher mela malček bolj rada. matematika je pa baje res težka, ampak daleč od nemogočega.
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
lolika69 napisal/-a:MOja kolegica študira mikrobiologijo in je mogla terenske vaje opravlat v Domžalah..tako da se je vsak teden tja pelala..Na splošno pravi, da se velik seljo po faxih.
nekej predavanj je res na rodici, v zadnjem letniku si pa več tam, če izbereš tako smer. jst sem bila na madicinsko-sanitarni in smo bili večinoma na inštitutih medicinske fakultete. je pa res, da oddelek nima prov svojega faksa (zgradne), tako da si malo na biologiji, malo na živilstvu, malo na rodici...
za tiste, ki se odločate, pa tole: za naravoslovni faks moreš bit res ziher, da si to želiš. in zoprni predmeti so vedno in povsod, tako da naj vas ena matematika ne odvrne. meni osebno je bil prof. cedilnik eden najljubših.
kar se služb tiče, je pa res, da jih ni ravno na pretek, ne na biologiji, ne na mikrobiologiji, tako da se lahko zgodi, da bo treba malo kompromisa.
...just breathe...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov