Študij: Babištvo, biosistemsko inženirstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
an|a - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2007
Pozdravljene!
Ima katera izkušnje z tema dvema poklicema? Če ima naj svetuje kakšen študij je to?
Kako je z babištvom? Če nisi z zdravstvene ke to kakšen problem ali lahko vseeno zdelaš faks...
Kako je z zaposlitvijo pri enem in drugem študiju?
Če tema že obstaja se opravičujem:)
Prosim za vaše odgovore...
Lep pozdrav,
Anja
Ima katera izkušnje z tema dvema poklicema? Če ima naj svetuje kakšen študij je to?
Kako je z babištvom? Če nisi z zdravstvene ke to kakšen problem ali lahko vseeno zdelaš faks...
Kako je z zaposlitvijo pri enem in drugem študiju?
Če tema že obstaja se opravičujem:)
Prosim za vaše odgovore...
Lep pozdrav,
Anja
- Daisy-Y
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2009
Živjo,
No jaz imam izkušnje samo z babištvom. To da nisi iz zdravstvene šole sploh ni problem, se da isto zdelat. Veliko se jih vpiše iz drugih šol. Študij je kar naporen, ponavadi čez cel dan, dopoldne praksa popoldne predavanja, lahko delaš tudi ponoči v porodnem bloku
glede težavnosti študija se mi pa ni zdel tako težak, no nekaj predmetov je težkih.
Z zaposlitvijo je pa tako,če bi nas na vseh področjih zaposlovali,kamor bi se lahko,nebi bil problem,tako pa je. Se bo moralo še kar veliko spremeniti glede tega. Razen na primorskem jih rabijo.
Če te še kaj zanima pa vprašaj.
LP
No jaz imam izkušnje samo z babištvom. To da nisi iz zdravstvene šole sploh ni problem, se da isto zdelat. Veliko se jih vpiše iz drugih šol. Študij je kar naporen, ponavadi čez cel dan, dopoldne praksa popoldne predavanja, lahko delaš tudi ponoči v porodnem bloku

Z zaposlitvijo je pa tako,če bi nas na vseh področjih zaposlovali,kamor bi se lahko,nebi bil problem,tako pa je. Se bo moralo še kar veliko spremeniti glede tega. Razen na primorskem jih rabijo.
Če te še kaj zanima pa vprašaj.
LP
- Rubyx
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 12. 2015
m.a.r.y napisal/-a:Živjo
Mene pa zanima kakšen uspeh je potreben da prideš na babištvo?
Lp
Da malce obnovimo temo ..

Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov