Ka napisal/-a:PS matematike ni veliko in jo vsi prej ko slej naredijo. in tudi drugače program ni nekaj tacga, da se nebi dalo pregrist čez. je pa res, da je treba sledit in oddajat po pet zelo različnih stvari hkrat,kar pa zna bit stresno.
hei Ka. vidm d si se ful ufurala u arhitekturo. men se vpis na FA lan za mau zmuznu zarad tega k 5.ga predmeta nism nardila tko k bi mogla. sprejemce pa sm nardila ful dobr. letos grem pa znova poskusit srečo. pa me useen zanima par stvari glede faxa..če mi lahko pomagaš =) namreč kot sm vidla matematka tam ni tak tabu k usi praujo da kok jo je pa statika bla bla bla...mene bl zanima kok zahtevna je angleščina (baje da te eni ful je*bajo...a je to res?) a mate poudark bol na strokouni ang. ali sam tko na splošno recmo tko kt na sredni šoli? kako je pa kej z urnikom? a je ful razpotegnen al je ok? ja pa še neki je (sori če že najedam hehe) ful folka dela tečaj predsprejemceu pr MILETU. kako prid do kontakta z njim? s sošolko sva šle lan na fax clo gledat pa ni niti tam nikjer pisal...