Študij: andragogika/Pedagogika in andragogika[ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
ŽuŽa napisal/-a:Kok mislte, da bo letos kej navala na pedagogiko&andragogiko, glede na to, da ne morš več študirat posebej samo andragogike? Mislte da bo ful velik? Oziroma a poznate dost ljudi, ki se zanimajo za ta študij?
najboljš, da greš na informativni dan drug teden, pa vidiš, kaka gužva bo. čeprov je res, da jih je na informativnem skoraj vedno ogromno, dejansko prijavi se jih pa polovica.
- pussyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
Kok mislte, da bo letos kej navala na pedagogiko&andragogiko, glede na to, da ne morš več študirat posebej samo andragogike? Mislte da bo ful velik? Oziroma a poznate dost ljudi, ki se zanimajo za ta študij?
ej pa od kod teb to, da ne morš štusirat samo andragogike?
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
^^V razpisu na 25 strani maš programe od FF. In pod cifro 21. piše Andragogika in pedagogika, število razpisanih mest: 60. Ponavad je pa vedno pisal za andragogiko posebi 30, in za pedagogiko 30. Tko, da zdej ko je bolonjsko so pomoje to dvoje združli.
Od tuki men to .
Od tuki men to .
-
BaByBlu - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
- Kraj: lost
ne se k nam upisat ker je beda
use izpite imamo maja in junija
samo en izpit je bilo mozno narediti januarja
urnik je tudi grozen! cel dan si v ljubljani od zjutraj do večera in vmes mas po par urc frej, ampak nimaš nč od nč
ne moreš zraven nč delati preko študenta med tednom, razen če zalivaš predavanja
use izpite imamo maja in junija
samo en izpit je bilo mozno narediti januarja
urnik je tudi grozen! cel dan si v ljubljani od zjutraj do večera in vmes mas po par urc frej, ampak nimaš nč od nč
ne moreš zraven nč delati preko študenta med tednom, razen če zalivaš predavanja
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Tak je itak cela Filozofska. Trapast kriterij po katerem bi se kdo odločal za (ne)študij.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Js mam en nasvet :
V bistvu je moja logika taka -
1. ne bom ti govorila, da na 1. mesto vpiši res tisto, kar si najbolj želiš, ker to veš že sama in bi se verjetno tudi že odločila, če bi vedela...
2. če se ne motim, ima pedagogika in andragogika vedno več točk za omejitev, kot pa razredni pouk. Pri obeh bo sigurno omejitev, tako da nima veze, ali napišeš na 1. ali 2. mesto. Zato ti svetujem (ena izmed možnosti), da vpišeš na 1. mesto tisto, kar ima več točk za omejitev. Ker če ti slučajno ne uspe, imaš na voljo še smer, ki si jo napisala na drugo mesto. (to je samo predlog, če pa kaj ne razumeš, pa kr vpraši, ker se zavedam, da nisem bila ravno najbolj jasna )
V bistvu je moja logika taka -
1. ne bom ti govorila, da na 1. mesto vpiši res tisto, kar si najbolj želiš, ker to veš že sama in bi se verjetno tudi že odločila, če bi vedela...
2. če se ne motim, ima pedagogika in andragogika vedno več točk za omejitev, kot pa razredni pouk. Pri obeh bo sigurno omejitev, tako da nima veze, ali napišeš na 1. ali 2. mesto. Zato ti svetujem (ena izmed možnosti), da vpišeš na 1. mesto tisto, kar ima več točk za omejitev. Ker če ti slučajno ne uspe, imaš na voljo še smer, ki si jo napisala na drugo mesto. (to je samo predlog, če pa kaj ne razumeš, pa kr vpraši, ker se zavedam, da nisem bila ravno najbolj jasna )
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
^^kolikor jaz vem, se programa kr dost razlikujeta. po študiju razrednega pouka pač delaš kot razredni učitelj, po faksu pedagogike in andragogike pa lahko delaš na različnih institucijah, lahko si svetovalka v šoli ali vrtcu, tudi v kakem zavodu, poučuješ pedagogiko, se ukvarjaš z izobraževanjem odraslih ... mislim, da imaš tukaj za zaposlitev več možnosti. če pa hočeš učit v prvih razredih osnovne šole, potem vsekakor razredni pouk.
že če predmetnika primerjaš, boš videla, da so kr velike razlike. malo si poglej in izberi tisto, kar te najbolj veseli.
omejitve pa na nobeni smeri niso prov visoke ...
že če predmetnika primerjaš, boš videla, da so kr velike razlike. malo si poglej in izberi tisto, kar te najbolj veseli.
omejitve pa na nobeni smeri niso prov visoke ...
- tanc_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Cauu no jaz sem bila prejšnji petek na informativco in moram rečt da je bla gneča dokaj gromozanska, samo dvomim da je mogoče rečt, da tolko kot jih je blo tam, da se bodo vsi vpisali na ta fax. Mi je bil pa fax zelo zanimivo predstavljen (no mogoče zaradi predavateljev-kdo ve ) po bolonjskem sistemu fax traja: 3+2+3. Torej po treh letih imaš naziv prof andragogike in pedagogike (s tem nazivo ne moreš samostojno delat, ampak si lahko asistent), ko pa narediš +2 si mag. (prof) pedagogike in andragogike-kar po meni da si v bistvu zaključil, edino če ne stremiš še k dr. nazivu tako sem vsaj jaz razumela predavatelja-naj me kdo popravi če se motim Če je katera na forumo, ko se misli vpisat na ta fax se naj javi
Dare to be yourself.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov