Študij: andragogika/Pedagogika in andragogika[ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Luna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2006
- Kraj: overtherainbow
Pravi urniki so na strani oddelka. www.pedagogika-andragogika.com
-
Slatkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2006
Jao, ti urniki so prav čudni!
Kaj je možno, da so vsak dan vaje iz statistike? Za andragogiko to ...
Predavanj menda ni obvezno obiskovati, ne? Kaj so slučajno kateri predmeti in profesorji res taki, da je popolnoma brezveze, da si sploh tam?
Kaj je možno, da so vsak dan vaje iz statistike? Za andragogiko to ...
Predavanj menda ni obvezno obiskovati, ne? Kaj so slučajno kateri predmeti in profesorji res taki, da je popolnoma brezveze, da si sploh tam?
- Mateya120
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
ne, vaje iz statistike so samo 1x na teden.je pa več skupin, vam bojo prvi dan povedal vse. men osebno je bilo samo psihologijo osebnosti brez veze, da sem tam. ostalo je pa kr ok, predavanja pa seveda niso obvezna. lp
- Mateya120
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
eh, ni tko k na začetku zgleda. niso vsi predmeti zate, če si andragoginja imaš predmete takrat ko zraven piše vsi ali pa samo S(A). tako da ni tako hudo k zgleda, men se urnik ni zdel naporen, saj boš videla luštn je na andragogiki
lp
lp
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Sama sem u 1. letniku pedagogike (dvopredmetno) in lahko rečem, da me je pedagogika pozitivno presenetla... Ful so zanimivi predmeti, dobri profesorji, zanimiva snov... Js lahko dam same pohvale... Bomo videli, ko bo čas izpitov .
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Jaz sem trenutno 1. letnik enopredmetne pedagogike. Meni je sam študij full všeč, zanimiva snov, profesorji tudi kar korektni. Na začetku se je sicer zataknilo pri izpitih. Ampak, ko spoznaš, da nisi več na SŠ in si na faksu, kjer imajo prof. celotno oblast, kar gre.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
- pussyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
nameravam študirati andragogiko, in bi vas prosla, če bi študentke le-te lahko tudi bodoče, se mal razpisale, o profesorjih, izpitih, samem predmetniku, kaj andragog konkretno dela(sem prebrala že veliko člankov, pa mi še vseeno ni popolnoma jasno)...
da bo moja odločitev še lažja...hvala
da bo moja odločitev še lažja...hvala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov