Študij: andragogika/Pedagogika in andragogika[ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Aja, aja ok. Jaz ti sicer lh povem za dvopredmetno..vse je simpatično razen statistike, pa tud ta ni slaba. meni ni žal, da sm se vpisala, je pa res, da je snov kr obsežna in dost literature nam nabašejo. :S
It was forever..but it didnt last long..
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Milkyway, ti si zdej drugi letnik, ne? Hodiš slučajno na Ekonomiko izobraževanja in maš kake fajn zapiske?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
MilkyWay napisal/-a:^^Če rabiš pomoč pri statistiki, se kar javi. Meni je bil skoraj najboljši predmet
Te držim za besedo, bi res bilo izjemno fino, če bi se mi kak tedn pred izpitom nekdo mal posvetil vsaj za naloge(piflarijo metodologije bo že šlo).
Kok računaš?
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
miikena, aha, drugi letnik. Z zapiski sem pa bolj na bogem, ker je preveč mučno, da ob ponedeljkih zjutraj zgodaj ustanem, da pridem ob 8.00 na fax ... Jih še iščem (zapiske, namreč), tako da če jih kje dobiš, se priporočam .
Evelyn, ko boš rabila, se javi. In se zmeniva, za koliko te oderem
Evelyn, ko boš rabila, se javi. In se zmeniva, za koliko te oderem
-
miikena - Cosmofrik
Od lani jih mam na mejlu, je sošolka pretipkala svoje, ti lahko pošljem .. uno, kar je splošnega, je notr
Sam baje se je letos zakon spet neki menju, tko da mi kake njegove pripombe na menjavo manjkajo (lani se je na izpitu prou v neke specifike vtiku). Če to kje dobiš (al pa če si bla začetnih par ur še navdušena in si še hodila), se pa jz priporočam.
Sam baje se je letos zakon spet neki menju, tko da mi kake njegove pripombe na menjavo manjkajo (lani se je na izpitu prou v neke specifike vtiku). Če to kje dobiš (al pa če si bla začetnih par ur še navdušena in si še hodila), se pa jz priporočam.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Nimam pojma kje naj to vprašam, mogoče ktera ve, če se upoštevajo opravljeni izpiti za naslednje leto? In če pavziraš lahko delaš med pavziranjem izpite, ki so ti ostali?
-
miikena - Cosmofrik
Um, kam če se štejejo izpiti?
Drgač če pavziraš, se mi zdi, da morš plačat opravljanje izpitov. (razen mogoče, če se zmeniš s profesorji, da se ti ocene vpiše kasneje, ko boš mela status) Če pa ponavljaš letnik je pa po dogovoru s profesorji - morš it do njih in se zmenit. Ena sošolka je zdej večino stvari lahko nardila za naprej, tut vaje in hospitacije. Pri nas na srečo ne komplicirajo in dovolijo vse delat , so ji pa na drugi smeri komplicirali.
Drgač če pavziraš, se mi zdi, da morš plačat opravljanje izpitov. (razen mogoče, če se zmeniš s profesorji, da se ti ocene vpiše kasneje, ko boš mela status) Če pa ponavljaš letnik je pa po dogovoru s profesorji - morš it do njih in se zmenit. Ena sošolka je zdej večino stvari lahko nardila za naprej, tut vaje in hospitacije. Pri nas na srečo ne komplicirajo in dovolijo vse delat , so ji pa na drugi smeri komplicirali.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Ja sprašujem, če pavziram..in opravim ta izpit v naslednjem letu..če se mi štejejo pač vsi opravljeni izpiti iz prejšnjega leta in končam tako letnik..
-
miikena - Cosmofrik
Aja, jaaa, itak Nič se ti ne zbriše. Izpite si nardila, ocene maš v indeksu. Tam so, tm bojo ostale. Ko nardiš še unga, se ti pa šteje letnik kot narejen, ja. Ne rabiš it nič še enkrat delat al pa kej
Pfff, da bi se vse zbrisalo pa jovo na novo bi blo pa res kruto, no
Edit: Aja, pa prej sem še to narobe prebrala - sem mislila, da bi delala izpite že za naslednji letnik naprej (če ti zdej ne bi ratalo narest) ... za une, ki so ti ostali, se ne rabiš za opravljanje nič menit s profesorji, če ponavljaš. Če pavziraš so pa vseeno plačljivi se mi zdi. Preveri mal na uradnih straneh za vsak slučaj
Pfff, da bi se vse zbrisalo pa jovo na novo bi blo pa res kruto, no
Edit: Aja, pa prej sem še to narobe prebrala - sem mislila, da bi delala izpite že za naslednji letnik naprej (če ti zdej ne bi ratalo narest) ... za une, ki so ti ostali, se ne rabiš za opravljanje nič menit s profesorji, če ponavljaš. Če pavziraš so pa vseeno plačljivi se mi zdi. Preveri mal na uradnih straneh za vsak slučaj
Zadnjič spremenil miikena, dne 03. Sep. 2010 12:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Je pa res odvisno od faksa in smeri glede plačljivosti izpitov in obiskovanja predavanj, vaj.
Nič se bat, ocene ostanejo za zmeri
Nič se bat, ocene ostanejo za zmeri
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Sangie - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 9. 2010
jaz tudi razmišljam o vpisu na pedagogiko oz. andragogiko v šol. l. 2011/2012.. nisem še nič odločena - enopredmetna, dvopredmetna, kaj zraven če 2predm, mb ali lj itd.
ampak sem si ogledovala predmetnike in urnike na uradni spletni strani ul ff oddelka za ped in andr in sem naletela na težavo. objavljeni so predmetniki za drugi, tretji in četrti letnik dodiplomskega študija.
ampak po zdravi kmečki pameti se mi zdi , da bom najprej mogla uspešno opravit 1.letnik, da sem bom sploh zanimala za 2., 3. in četrtega. kje je predmetnik za 1.letnik?
hkrati pa bi rada tudi kakšen splošen nasvet o odločitvi, kakšne posebne izkušnje in podobno (celo temo sem prebrala od posta do posta natančno in zbrano, pa še vedno mi kaj manjka )
ampak sem si ogledovala predmetnike in urnike na uradni spletni strani ul ff oddelka za ped in andr in sem naletela na težavo. objavljeni so predmetniki za drugi, tretji in četrti letnik dodiplomskega študija.
ampak po zdravi kmečki pameti se mi zdi , da bom najprej mogla uspešno opravit 1.letnik, da sem bom sploh zanimala za 2., 3. in četrtega. kje je predmetnik za 1.letnik?
hkrati pa bi rada tudi kakšen splošen nasvet o odločitvi, kakšne posebne izkušnje in podobno (celo temo sem prebrala od posta do posta natančno in zbrano, pa še vedno mi kaj manjka )
- miss.flower
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2010
mene pa zanima, če mi lahko kdo pove katera predavanja ni nujno obiskovat. sm dvopredmetna pedagogika in andragogika in se mi nekatere stvari prekrivajo, tko da nevem kako in kaj
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
kje se pa lahko pol zaposliš s to izobrazbo?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov