Študij: andragogika/Pedagogika in andragogika[ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jp, andragogika je samo enopredmetna ..
Sem najprej mislila vpisat samo andragogiko, ker pač ni dvopredmetne, pol sem pa ugotovila, da se ubistvu pr dvopredmetni pedagogiki da v tretjem letniku na andragoško smer usmerit, sem dala pa dvopredmetno: pedagogika & slovenščina.
Se je pa kr dost folka letos na andragogiko prjavl, zanimivo.
Drgač na predavanjih bomo pa tko al tko skupi zdej v prvem letniku.
Sem najprej mislila vpisat samo andragogiko, ker pač ni dvopredmetne, pol sem pa ugotovila, da se ubistvu pr dvopredmetni pedagogiki da v tretjem letniku na andragoško smer usmerit, sem dala pa dvopredmetno: pedagogika & slovenščina.
Se je pa kr dost folka letos na andragogiko prjavl, zanimivo.
Drgač na predavanjih bomo pa tko al tko skupi zdej v prvem letniku.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Združena tema
Mene pa zanima, ce katera katero izmed teh dveh smeri studira, al pa dvopredmetno, pa kaj je boljs... Ce bi se dal kateri mal razpisat, ker na teh informativcih ne zvem cist nic pametnega, vsi sam hvalijo svojo smer in bla bla bla. Tko da ce katera kej vec ve o te smeri, bi prosila, da informacije.
Hvala
Mene pa zanima, ce katera katero izmed teh dveh smeri studira, al pa dvopredmetno, pa kaj je boljs... Ce bi se dal kateri mal razpisat, ker na teh informativcih ne zvem cist nic pametnega, vsi sam hvalijo svojo smer in bla bla bla. Tko da ce katera kej vec ve o te smeri, bi prosila, da informacije.
Hvala
Zadnjič spremenil Josephina, dne 24. Jan. 2008 15:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Mene tud zanima če katera kaj ve o študiju pedagogike?
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
andragogiko in pedagogiko je definitivno bolje študirati dvopredmetno.
sicer sta področji taki, da se povezujeta, vendar je vseeno med njima velika razlika.
je pa z dvopredmetnim študijem večja možnost odpiranja karierne poti.
študij andragogike je sedaj popularen predvsem, ker se Evropa stara in je veliko organizacij in podobnih stvari, ki se ukvarjajo z odraslimi.
po moje dobra izbira.
jaz študiram pedagogiko in sociologijo, zraven imam letos predmet andragogika in ej vse skupaj fenomenalno.
študija ne menjam za nič. le, če bi imela možnost, bi zraven študirala še umetnostno zgodovino
sicer sta področji taki, da se povezujeta, vendar je vseeno med njima velika razlika.
je pa z dvopredmetnim študijem večja možnost odpiranja karierne poti.
študij andragogike je sedaj popularen predvsem, ker se Evropa stara in je veliko organizacij in podobnih stvari, ki se ukvarjajo z odraslimi.
po moje dobra izbira.
jaz študiram pedagogiko in sociologijo, zraven imam letos predmet andragogika in ej vse skupaj fenomenalno.
študija ne menjam za nič. le, če bi imela možnost, bi zraven študirala še umetnostno zgodovino
-
Abby - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Celje
js študiram angleščino in pedagogiko dvopredmetno pa je fajn, zaenkrat ni nč kej dela sam mam pa pri obeh smereh skor vse izpite junija, tak da zna bit kr hudo. če te zanima psihologija, delo z ljudmi, šolski sistem, itd, je pedagogika kr dobra izbira.
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Mene tut full zanima študij pedagogike. Sem se odločila, da bom šla pgledat na informativni dan. Me pa zanima kako je z dvopredmetno pedagogiko. Kaj se ti šteje za vpisne točke? A samo pedagogika dvopredmetna, ali tudi recimo bibliotekarstvo, če to vzameš?
Kako pa je kaj z urnikom, profesorji, vajami in predavanji? Lahko pišete tudi na zs, kere obiskujete ta študij, in se vam da pisat.
Kako pa je kaj z urnikom, profesorji, vajami in predavanji? Lahko pišete tudi na zs, kere obiskujete ta študij, in se vam da pisat.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
smotkica_ napisal/-a:Kaj se ti šteje za vpisne točke? A samo pedagogika dvopredmetna, ali tudi recimo bibliotekarstvo, če to vzameš?
Za vpis se ti za vsako smer posebi šteje po kriterijih, ki so dani za vsako posebaj. Urnike si pa lah pogledaš tuki, izbereš smer, ki te zanima, pa letnik in vidiš.
Men urnik od zimskega semestra ful ni odgovarjal, ker sem mela vsak dan zjutri neki pa vsak dan neki ob 5, al pa 6h zvečer (sicer to na obeh smereh skupi, ne sam pedagogiki ) .. Vmes pa ful lukenj. Groza. Sam k sreči se mi vsaj ni nič prekrivalo. Sem pa dostikrat kej prešpricala, ker se mi ni dalo.
Glede predavanj, profesorjev je pa odvisno, komu kaj paše. Men je recimo razvojna psihologija d best, enim je pa to dost kr neki. Pa pri didaktiki je men (če izvzamemo totalno zadušljivo učilnico, kjer prezračevanje ne laufa kukr bi moglo) d best, k je tko lagano. En mal starejši gospod predava pa je ubistvu smešen, sam men je simpatično smešen, večini pa pač dolgočasen.
Za vse se mi zdej ne da pisat, če pa kero kej posebi zanima, ji lah dam pa msn (pošlte ZS) pa me lah tm direkt vpraša. Sem hotla sam napisat, da sem bla jaz prijetno presenečena, k sem se na koncu čist tko odločila za pedagogiko (mi še sami ni jasno točn zakaj) pa mi je dost fajn tle.
Mam pa namen namen v 3. letniku se dat na andragogiko (k se pol odločaš, kaj bi pedagogiko/andragogiko), k se bolj vidim v teh vodah, klot pa v pedagoških.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
tako bom rekla...
ko sem se vpisala na študij pedagogike, se mi niti približno ni sanjalo, v kaj se spuščam. preprosto sem šla an informativni dan in se odločila. šlo je za to, da sem hotela študirati sociologijo in nisem vedela, kaj naj vzamem zraven.
pa se mi je zdela to najbolj naravna povezava. in je res. zelo lepo klapa skup.
ko sem se vpisala na študij pedagogike, se mi niti približno ni sanjalo, v kaj se spuščam. preprosto sem šla an informativni dan in se odločila. šlo je za to, da sem hotela študirati sociologijo in nisem vedela, kaj naj vzamem zraven.
pa se mi je zdela to najbolj naravna povezava. in je res. zelo lepo klapa skup.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
sej te dni so neki dnevi pedagogike in andragogike na filofaxu če se ne motim...če koga zanima nej gre pogledat.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
ej ne vem točno kako in kaj je s tem, vidu sm na enih vratih spodej v pritličju faksa (pri oglasni deski od oddelka za pedagogiko) napis dnevi pedagogike in andragogike...notri u predavalnici je blo ful ljudi. Danes so tudi meli nekaj. Sej pravim najboljše da greš kej na faks pogledat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov