Študij: andragogika/Pedagogika in andragogika[ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pussyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
pussyka zakaj pa ne daš na prvo mesto tist kar ma večjo omejitev? Ker npr. če boš dala na prvo neki kar ma manjšo omejtiv in mogoče ne boš sprejeta, pol tud na drugo željo ne boš ki ma še večjo omejitev, in se loh kr dost zajebeš, no razn če si 100% da boš sprejeta na prvo.
hja ker če vem da ne bom mela glih 80 točk, je res brezveze dat neki z večjo omejitvijo na prvo mesto, sploh pa je za drugo željo praviloma večja omejitev!! sem pa sigurna, da bom sprejeta na pedag in andrag, tak da če je ktera ista tle, se javte !!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Kolikšna omejitev naj bi domnevno bila?
It was forever..but it didnt last long..
- tanc_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
na informativnem je blo rečeno da bo tam okol 70 pik verjetnost (pač 60-70) samo bo prej 70 kot pa 60 .. glede na to da je enopredmetno plus da je vpis možen iz katerekoli srednje šole .. no ne vem.. meni je po pravici bedasto, kar se letos dogaja
Dare to be yourself.
- pussyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
letos nas res tretirajo, kot neke poskusne zajčke, in sploh jim ni pomembno če je v programu prišlo do kakšnih spremembe al ne, njim je važno da mal spremenijo naziv, in da je študij bolonjski...
res je da bo mogoče več omejitev na enopredmetni, ampak po drugi strani pa se jih bo več odločl za pedag, andra. dvopredmetno, ker je kasnej kao več možnosti za zaposlitev...
tole s točkami letos bo loterija, sama pa vem da bom bla sprejeta, ker ni druge sploh!!;)
res je da bo mogoče več omejitev na enopredmetni, ampak po drugi strani pa se jih bo več odločl za pedag, andra. dvopredmetno, ker je kasnej kao več možnosti za zaposlitev...
tole s točkami letos bo loterija, sama pa vem da bom bla sprejeta, ker ni druge sploh!!;)
- tanc_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
mmmm nekje sem zasledila da je do 14. aprila možen tudi prenos vpisnic? torej lahko to pomeni, da bo še kdo se vpisal oz prepisal na/iz andra-peda? torej omejitev je skoraj 100 ane? število pik je povezanih z število vpisanih? se komu sanja zdaj že malo bolj.. kolk bo letos omejitev? se katera spomni kolko se jih je lansko leto vpisalo pa kolko jih je bilo sprejetih?
nisem opazovala dovolj dobro.. samo.. a če je recimo tako kot letos le 7 jih preveč ali jih potem vzamejo tolk? ali jih res vzamejo samo 60?
priznam-zoprna sem z vprašanji
nisem opazovala dovolj dobro.. samo.. a če je recimo tako kot letos le 7 jih preveč ali jih potem vzamejo tolk? ali jih res vzamejo samo 60?
Dare to be yourself.
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Močno dvomim, da se še lahko kej prepisuješ, ker je vpisa za 1. rok konec. Tolk ko je prijavljenih je pač prijavljenih.
Ne, to sploh ni povezano. Omejitev je povezana z uspehom prijavljenih (v 3. in 4. letniku in na maturi) tko da je brezpredmetno sklepat na št. prijavljenih. Lahko sklepaš edino glede na statistiko prejšnjih let kolk je bla omejitev in računaš, da bo vrjetn tud zdej neki podobnega. Ampak nikol ne veš, lahko se pa tud zgodi da je full višja/nižja.
število pik je povezanih z število vpisanih?
Ne, to sploh ni povezano. Omejitev je povezana z uspehom prijavljenih (v 3. in 4. letniku in na maturi) tko da je brezpredmetno sklepat na št. prijavljenih. Lahko sklepaš edino glede na statistiko prejšnjih let kolk je bla omejitev in računaš, da bo vrjetn tud zdej neki podobnega. Ampak nikol ne veš, lahko se pa tud zgodi da je full višja/nižja.
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
tanc_ napisal/-a:mmmm nekje sem zasledila da je do 14. aprila možen tudi prenos vpisnic? torej lahko to pomeni, da bo še kdo se vpisal oz prepisal na/iz andra-peda? torej omejitev je skoraj 100 ane? število pik je povezanih z število vpisanih? se komu sanja zdaj že malo bolj.. kolk bo letos omejitev? se katera spomni kolko se jih je lansko leto vpisalo pa kolko jih je bilo sprejetih?
Računajte tudi na to, da vsaj kdo izmed teh, ki so vpisani ne naredi mature. Sicer pa je število pik odvisno od uspeha na maturi, vzamejo jih toliko, kolikor je najnižje število točk, ki so potrebne, pa če jih bo to točno 60 ali 65.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov