Študij: andragogika/Pedagogika in andragogika[ZT]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pussyka » 03. Mar. 2009 15:10

pussyka zakaj pa ne daš na prvo mesto tist kar ma večjo omejitev? Ker npr. če boš dala na prvo neki kar ma manjšo omejtiv in mogoče ne boš sprejeta, pol tud na drugo željo ne boš ki ma še večjo omejitev, in se loh kr dost zajebeš, no razn če si 100% da boš sprejeta na prvo.

hja ker če vem da ne bom mela glih 80 točk, je res brezveze dat neki z večjo omejitvijo na prvo mesto, sploh pa je za drugo željo praviloma večja omejitev!! :) sem pa sigurna, da bom sprejeta na pedag in andrag, tak da če je ktera ista tle, se javte !! ;)
tanc_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tanc_ » 03. Mar. 2009 19:40

pussyka tudi jaz sem se vpisala v soboto na pedagog-andragog :) tako da.. me veseli, da bom "poznala" vsaj eno sošolko :P
Dare to be yourself.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 03. Mar. 2009 20:11

^^ to ste vse že 100% da pridete gor :D . Me zanima kok bo kej letos prijavlenih, jst za zdej nobene ne poznam ki gre to, razn tuki ve na forumu.
tanc_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tanc_ » 03. Mar. 2009 20:25

Žuža a hočeš rečt da naju podcenjuješ, da ne boma z pussyko spacale tistih 60-70 pik na maturi al kaj? sploh pa upanje umre zadnje al kak že :P
Dare to be yourself.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 03. Mar. 2009 22:27

^^ Neeee nobenga ne podcenjujem, sam pač lepo je brat, da je nekdo 100% da bo pršu nekam.Jst zase nisem kej preveč :? .
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 03. Mar. 2009 23:16

Kolikšna omejitev naj bi domnevno bila? :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 04. Mar. 2009 10:12

^^več kot 66 mislm da še ni bilo. Sam letos se zna kej obrnit in bo več, ker sta pedagogika in andragogika tko en študij, prej se je pa dalo ločeno študirat to.
tanc_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tanc_ » 04. Mar. 2009 14:15

na informativnem je blo rečeno da bo tam okol 70 pik verjetnost (pač 60-70) samo bo prej 70 kot pa 60 :P .. glede na to da je enopredmetno plus da je vpis možen iz katerekoli srednje šole .. no ne vem.. meni je po pravici bedasto, kar se letos dogaja :roll:
Dare to be yourself.
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pussyka » 04. Mar. 2009 14:35

letos nas res tretirajo, kot neke poskusne zajčke, in sploh jim ni pomembno če je v programu prišlo do kakšnih spremembe al ne, njim je važno da mal spremenijo naziv, in da je študij bolonjski...

res je da bo mogoče več omejitev na enopredmetni, ampak po drugi strani pa se jih bo več odločl za pedag, andra. dvopredmetno, ker je kasnej kao več možnosti za zaposlitev...

tole s točkami letos bo loterija, sama pa vem da bom bla sprejeta, ker ni druge sploh!!;)
tanc_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tanc_ » 04. Mar. 2009 14:42

v bistvu tudi nisem na naši gimnaziji zasledila da bi kdorkoli se vpiso na to smer.. tako da.. dvomim da bojo vsa mesta zasedena na enopredmetni smeri-prej na dvo :P pussyka a si dobla ZS?
Dare to be yourself.
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pussyka » 02. Apr. 2009 17:02

ooo super...razpis je vni, za enopredmetno jih je sam 7preveč!! ;)
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 02. Apr. 2009 19:15

^^ja in zihr ne bo omejitve. Jst mam to na drugi želji, na prvi mam pa razredni pouk in sem presrečna ker jih je ful manj vpisanih kot ponavadi :freude: :jump: . Upam, da mi letos uspe.
tanc_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tanc_ » 04. Apr. 2009 11:53

mmmm nekje sem zasledila da je do 14. aprila možen tudi prenos vpisnic? torej lahko to pomeni, da bo še kdo se vpisal oz prepisal na/iz andra-peda? torej omejitev je skoraj 100 ane? število pik je povezanih z število vpisanih? se komu sanja zdaj že malo bolj.. kolk bo letos omejitev? se katera spomni kolko se jih je lansko leto vpisalo pa kolko jih je bilo sprejetih?

nisem opazovala dovolj dobro.. samo.. a če je recimo tako kot letos le 7 jih preveč ali jih potem vzamejo tolk? ali jih res vzamejo samo 60?
priznam-zoprna sem z vprašanji :roll: :P
Dare to be yourself.
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 04. Apr. 2009 13:49

Močno dvomim, da se še lahko kej prepisuješ, ker je vpisa za 1. rok konec. Tolk ko je prijavljenih je pač prijavljenih.

število pik je povezanih z število vpisanih?

Ne, to sploh ni povezano. Omejitev je povezana z uspehom prijavljenih (v 3. in 4. letniku in na maturi) tko da je brezpredmetno sklepat na št. prijavljenih. Lahko sklepaš edino glede na statistiko prejšnjih let kolk je bla omejitev in računaš, da bo vrjetn tud zdej neki podobnega. Ampak nikol ne veš, lahko se pa tud zgodi da je full višja/nižja.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 05. Apr. 2009 17:35

tanc_ napisal/-a:mmmm nekje sem zasledila da je do 14. aprila možen tudi prenos vpisnic? torej lahko to pomeni, da bo še kdo se vpisal oz prepisal na/iz andra-peda? torej omejitev je skoraj 100 ane? število pik je povezanih z število vpisanih? se komu sanja zdaj že malo bolj.. kolk bo letos omejitev? se katera spomni kolko se jih je lansko leto vpisalo pa kolko jih je bilo sprejetih?

nisem opazovala dovolj dobro.. samo.. a če je recimo tako kot letos le 7 jih preveč ali jih potem vzamejo tolk? ali jih res vzamejo samo 60?
priznam-zoprna sem z vprašanji :roll: :P

Računajte tudi na to, da vsaj kdo izmed teh, ki so vpisani ne naredi mature. Sicer pa je število pik odvisno od uspeha na maturi, vzamejo jih toliko, kolikor je najnižje število točk, ki so potrebne, pa če jih bo to točno 60 ali 65.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov