Študij: andragogika/Pedagogika in andragogika[ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tanc_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
najpametnejša napisal/-a:če bi si prebrali predmetnik bi vedli..na informativnem pa itak zveš bolj malo..nam razen tega da ne bomo dobili službe niso kej dosti povedali
aja?:o nam so pa na informativnem rekli da je veliko možnosti kje se lahko zaposliš, potem je pa celo navedla par delovnih mest, kjer se nahajajo bivši študentje (samo ne vprašaj kakšna mesta je navedla)
Dare to be yourself.
- anca_kk
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 11. 2007
pussyka napisal/-a:vidim, da vas je kr neki blo na informativcih, tko da če bi lohk čim več povedala...
pa še eno uprašanje...a je blo res za ped/andr omejitev okol 80??
ja res ja, leta 2005 je bila pedagogika - dvopredmetna omejitev 80 pik.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
NIA: Če imaš kakšen jezik ali pa drugo smer zraven (jaz imam španščino), se itak v 3.letniku skoraj pri vseh odločiš za pedagoško ali nepedagoško smer. Jaz se bom, mislim da, odločila za pedagoško smer in bom imela pri španščini nekaj pedagoških predmetov že priznanih (ker sem jih naredila pri pedagogiki). Sicer pa tudi, če ne zbereš pedagoške smeri študija, poučuješ, ker naj bi se izobrazil za to.
Delaš pa lahko na šoli, u dijaškem domu, u kakršnikoli ustanovi, kjer izobražujejo, delo z otroci...
Sama razmišljam, da bi po koncu diplome šla naprej na smer družinska terapija, ker me bolj zanima to, kot pa delo na šoli...
Delaš pa lahko na šoli, u dijaškem domu, u kakršnikoli ustanovi, kjer izobražujejo, delo z otroci...
Sama razmišljam, da bi po koncu diplome šla naprej na smer družinska terapija, ker me bolj zanima to, kot pa delo na šoli...
- pussyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
Sama razmišljam, da bi po koncu diplome šla naprej na smer družinska terapija, ker me bolj zanima to, kot pa delo na šoli.
tud mene zanima kakršnakoli terapija(vse v povezavi s psihologijo), in me zanima, kam bi šla ti to naprej?mogoče, imaš kakšne linke?!
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
pussyka napisal/-a:Sama razmišljam, da bi po koncu diplome šla naprej na smer družinska terapija, ker me bolj zanima to, kot pa delo na šoli.
tud mene zanima kakršnakoli terapija(vse v povezavi s psihologijo), in me zanima, kam bi šla ti to naprej?mogoče, imaš kakšne linke?!
Za to smer (družinska terapija) je razpisan podiplomski študij na Teološki fakulteti. Je pa sicer doktorski študij (zdej kao na novo).
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
MilkyWay napisal/-a:NIA: Če imaš kakšen jezik ali pa drugo smer zraven (jaz imam španščino), se itak v 3.letniku skoraj pri vseh odločiš za pedagoško ali nepedagoško smer. Jaz se bom, mislim da, odločila za pedagoško smer in bom imela pri španščini nekaj pedagoških predmetov že priznanih (ker sem jih naredila pri pedagogiki). Sicer pa tudi, če ne zbereš pedagoške smeri študija, poučuješ, ker naj bi se izobrazil za to.
Sam kaj pa če greš to samo enopredmetno? Pol je najbrž ful manj možnosti za zaposlitev, mam prov a ne?
- pussyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
tko, sama sem oddala vpisnico..na prvem mestu je padagogika in andragogika, na drugem pa pedagogika in andragogika s sociologijo...
je bla kr težka odločitev kaj naj nam na prvo in kaj na drugo mesto, ampak predvidevam da bo na enopredmetnem manjša omejitev
je bla kr težka odločitev kaj naj nam na prvo in kaj na drugo mesto, ampak predvidevam da bo na enopredmetnem manjša omejitev
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
pussyka zakaj pa ne daš na prvo mesto tist kar ma večjo omejitev? Ker npr. če boš dala na prvo neki kar ma manjšo omejtiv in mogoče ne boš sprejeta, pol tud na drugo željo ne boš ki ma še večjo omejitev, in se loh kr dost zajebeš, no razn če si 100% da boš sprejeta na prvo.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
^^ŽuŽa, tako sem jaz naredila, ko sem se prvič vpisovala. Na prvo mesto sem dala nekaj z višjo omejitvijo, na drugo mesto nekaj z manjšo omejitvijo pa sem lepo odpadla... Na prvo željo nisem bila sprejeta, ampak tudi na drugo nisem bila, ker se je omejitev za drugo mesto tudi povečala (če bi pa to napisala na prvo mesto, bi bila pa sprejeta, ker se na prvem mestu za ta program ni bilo sploh omejitve).
Pri teh vpisih res ni nikoli nobenega pravila...
Pri teh vpisih res ni nikoli nobenega pravila...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov