Študij: andragogika/Pedagogika in andragogika[ZT]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 26. Jul. 2009 8:29

miikena napisal/-a:Hm, a pa ni ta literatura, k je spodi na strani napisana? Al pa če ma kje na njegovi strani kej?

Sm mela (hvala bogu) Kobalovo, tko da ne vem točn. Lah pa pogledam na našem mejlu, če so lani kako gradivo/zapiske gor dale, pa bi vam lah prou pršlo. :)

Ooo, a se ti bo res dal mal pobrskat? Bi lepo prosila, ker se prou obremenjujem s to psih. os. :roll:
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 27. Jul. 2009 16:59

Weeee kaj naj izberem: antropologija vzgoje, etika v vzgoji in izobraževanju, psihologija osebnosti ali razvojna psihologija?!? :P
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 29. Jul. 2009 20:44

Jaz prvih dveh predmetov ne poznam, ker sem imela samo psihologijo osebnosti in razvojno. A se da videt, kdo te ima psihologijo osebnosti? Če te ima Musek, jo NE zberi!! Psihologija osebnosti je zanimiva, razvojna je še bolj, le kvantiteta jo malo je*e...
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 30. Jul. 2009 11:14

Jaz bi na tvojem mestu vzela razvojno psihologijo. Iz enega samega razloga: je najbolj zanimiva izmed naštetih prdmetov. Dodatni razlog je še, da je prof. res carica, odlično razlaga, vse ti je takoj jasno, je prijazna, poleg tega pa tudi izpit ni nevem kaj težaven. Je pa res, da je zeeeeloo veliko stvari za predelati.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
estellle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a estellle » 30. Jul. 2009 11:20

Jaz sem si za izbirna predmeta izbrala portugalščino 1 in pa antropologijo spola in spolnosti, upam da sem izbrala dobra predmeta :) .
Vpisala sem se že, je pa pisalo, da naj bi zraven vpisnega lista (vpisala sem se prvič)dali navedene priloge, sam saj na vpisnem listu ni pisalo, da moramo dati zraven kake priloge (pač vpisni list, potrdilo o plačilu vpisnine ter 3 slike in kuverto z naslovom).
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pussyka » 04. Avg. 2009 14:15

a mogoče ktera ve, če v 1.letniku andra in pedag (enopredmetno) ni nobenega tujega jezika? ker koliko sem gledala urnike ni in mi je to zlo hecno.
tinca malinca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2006
Kraj: čokoladnica

Neprebrana objavaNapisal/-a tinca malinca » 04. Avg. 2009 18:42

^^ koliko jaz vem, dvopredmetni nimajo tujega jezika. Ostali ga imamo. Nevem, kako bo zdaj po bolonjskem sistemu. :)
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 05. Avg. 2009 9:31

Men je kr mal žal, da dvopredmetni nimamo angleščine, k bi blo fajn poznat tut to mal + vsaj redno bi jo uporabljala. (vem, da bi se lah verjetn zravn prštulila k enopredmetnim, sam sm na žalost varianta človeka, da se ne spravim k temu, če ni lih obvezno)

Smotkica, sori za pozn odgovor, sm šla na morje pol - našla sm sam neka vprašanja pa odgovore. Ne vem kolk bi blo to koristno, lah mi daš mejl pa ti pošljem. ;)

Evelyn, jz bi vzela Razvojno, če jo ma Marjanovič Umek, ker so res fajn predavanja (pa men niti ni bil nek težek izpit, dost fer ocenjuje). Se mi pa tale Antropologija vzgoje pa Etika tut kul slišta. Odvisn, kdo ju ma, no. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 05. Avg. 2009 10:43

Zdj se pa lhk kr zahaklam, kr sm bla takrt tok nestrpna in sm vzela psihologija osebnosti. :x
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 05. Avg. 2009 13:22

Haha, kdo jo pa ma? Praši, če se da mogoče zamenjat. Pomoje se zih da zrihtat (pr tajnici verjetn). Če ne, boš pa useen preživela. Če te ma Kobalova, sploh ne bo panike, če pa Musek, pol bo pač mal bl jeba, ampak sej bo šlo tut tko. Snov je itak zanimiva. Vsaj men je bla okej :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 05. Avg. 2009 14:01

Dvopredmetno po vaših pričevanjih nj bi me imela ta ženska..tko da.. ah :D
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 18. Avg. 2009 14:12

Eno vprašanje punce...sm mal zmedena glede te andragogike in pedagogike :) zanima me, če se to študira skupaj al posebej(pedagogika ali andragogoka)? Ali oboje? :) Rada bi se namreč vpisala samo na pedagogiko. Pa še nekaj...res ne rabiš splošne mature za ta program? Sama mam poklicno, vendar bom letos delala še 5.predmet. Po mojih informacijah je to dovolj, al se motm?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 18. Avg. 2009 14:54

Poklicna s petim predmetom je ok. Po prejetih informacijah se baje čez nekaj časa odločiš ali za pedagogiko ali andragogiko.
Larisssa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Larisssa » 09. Nov. 2009 13:17

Haj!
Kako ste zadovoljne s tem študijem tiste, ki ste se letos vpisale?
Jaz razmišljam, da bi se vpisala izredno. A katera tukaj študira izredno? Se izredni študij sploh izvaja? Kako potekajo predavanja? Ne bi rada namreč ful plačala, pa da imam potem samo neke konzultacije. Rada bi kvaliteten študij, kr poceni lih ni :(
Larisssa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Larisssa » 26. Nov. 2009 8:38

Zakaj se nobena ne jaaaaviiii :(

A ste tolk razočarane nad tem faksom al ste tko navdušene, da ni časa za forum? :D

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov