študentsko stanovanje/cimre/...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
tisti ki iščete
jaz imam v planu it ven iz stanovanja konec junija / začetek julija. Ker pač dobim sobo v študentu in se mi bolj splača. Ljubljana vič (pri elektro faksu), enoposteljna soba, v stanovanju so še 4 študenti (fajn, pridni), kuhinja, kopalnica, ni hud luksuz, ampak imaš vse kar rabiš za normalno funkcioniranje. 160 eur (s stroški), skulirana lastnica.
če koga zanima naj piše na zs
jaz imam v planu it ven iz stanovanja konec junija / začetek julija. Ker pač dobim sobo v študentu in se mi bolj splača. Ljubljana vič (pri elektro faksu), enoposteljna soba, v stanovanju so še 4 študenti (fajn, pridni), kuhinja, kopalnica, ni hud luksuz, ampak imaš vse kar rabiš za normalno funkcioniranje. 160 eur (s stroški), skulirana lastnica.
če koga zanima naj piše na zs
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Se mi zdi, da je ful malo nepredragih stanovanj za Bežigradom...
Ne morem si privoščiti, da bi bila recimo v Dravljah (tam sem že dost ponudb videla) in se vozla cca. 45 min do faxa na Kardeljevi, vmes pa še na drug bus prestopila.
Praktično gre na dan slabi dve uri (tja pa nazaj skupaj) samo za prevoz + stroški. Ajej, upam da v teh mesecih najdem kaj pametnega!

-
PennyBell - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 8. 2008
Ja, saj to je logično, da se najbolj splača avgusta iskat. Problem je v tem, da me skoraj celo poletje ne bo doma. In zato je malo problem iskat kasneje. Septembra pa je večinoma že oddano.
Tako da.. ..upam, da najdem kaj pravi čas
Pa saj nekaj 1ooo% bo
Tako da.. ..upam, da najdem kaj pravi čas

Pa saj nekaj 1ooo% bo

-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Sama bom letos rabila stanovanje v Portoržu ali Piranu, tako da če katera išce cimro ali ve za koga, ki oddaja tm-naj mi prosim sporoči na ZS.
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
No, tudi jaz sem prišla do te točke, da iščem stanovanje. Se mi zdi zdaj oz. nekje junija in julija najprimernejši čas. Edini problem je ta, da želim biti sama (če sem zaradi tega izbirčna oz. razvajena, naj bo
). Resnica je drugačna: želim mir za učenje oz. svoj prostor, kjer bi tu pa tam lahk sprejela tud kakšen obisk (prijateljico ali pa sestro, ne mislim zdej cele družbe za popivat
). Ne bi me motilo recimo, če bi imela svojo sobo, v stanovanju pa bi si delili z ostalimi cimri še kuhno, kopalnico pa to.
V glavnem pa iščem garsonjero za 1 osebo. Nekaj sem si jih že ogledala, od tega je bila samo ena primerna, a zelo draga (lokacija Vič, s stroški vred bi me stalo na mesec 260 €). Čeprav je res lepo urejena, se mi zdi to mal preveč!
Rada bi bla v BS (tam sem eno lepo sobo vidla sam je reku podnajemnik, da bi se pol blo treba vselit že s 1.6. kar mi je prehitr). Jaz bi se vselila julija. Zdaj junija bodo baje stanovanja oz. sobe zrasle med ponudbami kot gobe po dežju, tako da če se katera misli izselit oz. pozna koga, ki bo šel ven, dejte javit. Iščem bolj na območju bežigrada in centra (fax mam na kardeljevi tako kot večina punc tukaj kokr vidm).

Rada bi bla v BS (tam sem eno lepo sobo vidla sam je reku podnajemnik, da bi se pol blo treba vselit že s 1.6. kar mi je prehitr). Jaz bi se vselila julija. Zdaj junija bodo baje stanovanja oz. sobe zrasle med ponudbami kot gobe po dežju, tako da če se katera misli izselit oz. pozna koga, ki bo šel ven, dejte javit. Iščem bolj na območju bežigrada in centra (fax mam na kardeljevi tako kot večina punc tukaj kokr vidm).

-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
^^ garsonjere so vse drage.. manjše kot je stanovanje dražje je (če hočeš živet sama).. 260€ se sploh ne sliši ful.. js k sm gledala garsonjere so ble vse med 250€ in 500€, pa sploh niso ble tko velike, tko da nvem zakaj tko nabijajo cene 

-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
Ja, tako pač je. Kdor si želi privoščiti tovrsten "luksuz" - živet sam, je treba vzeti v zakup malo višjo ceno. Živet sam, met lastno sobo in vse drugo, je pač nekaj drugega kot deliti stanovanje s še nekaj študenti, po možnosti celo delit sobo.
Se pa da dobit tud pod 300 € (s stroški vred) solidno garsonjero, čeprav je dost odvisno kaj je za koga solidno. Zame je solidna garsonjera opremljena (za ceno garsonjere si ne nameravam selit svojega pohištva ali celo kupovat novo), ne ravno spalnica 6m2 (kar sem že tudi videla na lastne oči), urejeni prostori z ne preveč dotrajanim pohištvom. Men je recimo ful pomembno, da je garsonjera bla adaptirana vsaj kakšnih 5 let nazaj. In po možnosti ne neka zakotna lokacija. Vsak ima pač svoje kriterije, verjamem, da ima kdo drug višje, sam kriterijem primerno je treba upoštevat ceno.
Je pa odvisno tudi kakšna je lokacija, saj glede na to lahko kar precej nabijejo ceno (zlasti če poleg tega gre še za stanovanje, ki je v novejšem bloku ali celo novogradnja).

-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Legally_blond napisal/-a:V glavnem pa iščem garsonjero za 1 osebo. Nekaj sem si jih že ogledala, od tega je bila samo ena primerna, a zelo draga (lokacija Vič, s stroški vred bi me stalo na mesec 260 €). Čeprav je res lepo urejena, se mi zdi to mal preveč!![]()
A se ta garsonjera še oddaja?

Every rose has its thorn
- zvezdicaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2008
hei....js iščem sobico na Viču, letos grem v 1. letnika na FRI
če kdo pozna karkoli me nei prosim kontaktira 

- zvezdicaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2008

ja sj gledam,sam zaenkrat še ni blo nič primernega

Kdo je na strani