študentsko stanovanje/cimre/...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
^^izpiti niso samo enkrat na teden, lahko mas tudi 3, 4 na teden + ustni zagovori. kaj pa ucenje? + vpisovanje ocen, kaksne govorilne...sama voznja sem in tja.
nevem, pri meni to nebi slo, ah...pa niso vsi ki studirajo na obali iz ljubljane ves
eni majo do tja kr kake 3,4 urce voznje.
bogi obalni studentje
sam normalno, ce pa turisti dosti vec placajo...
nevem, pri meni to nebi slo, ah...pa niso vsi ki studirajo na obali iz ljubljane ves

bogi obalni studentje

-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
^^ na obali je čisto odvisno od stanovanja, kakšne garsonjere se ponavadi oddajajo poleti turistom (kot apartma), kakšna večja stanovanja, kjer je več študentov not pa niti ne, ostaneš celo leto. se je pa treba zmenit z najemodajalcem kako in kaj
There are no shortcuts to any place worth going.
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Tudi v Lj si lahko dobiš stanovanje šele z okobrom, ne plačuje se že zdaj, če stanovanja ne potrebuješ. Nekateri so si najdli delo v kraju, kjer študirajo (recimo na obali) in tako tudi delati ne morejo, če nimajo stanovanja...
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
hej punceee
kaj je čist zmanjkalo stanovanj ?
jst šele zdej prov aktivno začenjam iskat , ko vem da je matura za mano, in ravno zdaj ni skor več nič fraj

kaj je čist zmanjkalo stanovanj ?
jst šele zdej prov aktivno začenjam iskat , ko vem da je matura za mano, in ravno zdaj ni skor več nič fraj

- christianna cruz
- Komunikatorka
meni je vseeno tut če zaj dobim in pač plačam julij (ki ga bo že tk skor konec do tkt ko bom jz kj našla) in august ko bi pa mogoče tut kašn dan u lj. ostala
sam tko pred kšnimi tremi tedni je blo pooolno oglasou in to zelo fajnih , zdj pa kr nikjer nobenga
očitno sta bežigrad in šiška totalno polna al kaj
sam tko pred kšnimi tremi tedni je blo pooolno oglasou in to zelo fajnih , zdj pa kr nikjer nobenga

očitno sta bežigrad in šiška totalno polna al kaj

- christianna cruz
- Komunikatorka
ubstvi bi rajši mela cimro , k se mi zdi da bit sam je tkoooo dolgočasno 

-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
Midve s kolegico še zmeri iščema eno fajno cimro, stanovanje pa use podrobnosti lahk vidite tu:
http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=14;nep=1;posr=3;detail=5291637;pic=785037.jpg
če katero zanima, zs
http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=14;nep=1;posr=3;detail=5291637;pic=785037.jpg
če katero zanima, zs

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov