študentsko stanovanje/cimre/...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mrs Beauty - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
To vem ja, ker tudi sestrična skos tako reče.
Ampak mislila sem a je Zupančičeva al Župančičeva.

"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
tukej kjer vidve mislta se reče župa, sam drgač je pa zupančičeva (župančičeva je pa nekje drugje kokr vem). 

-
Jam več res ni, ulica pa.
Sem zdaj malo pogledala in je tam MP.
No, okej, nazaj k iskanju stanovanj. 

"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
za vse tiste, ki jim je nepojemljivo si delit stanovanje še z nekom.
v 5ih letih sem zamenjala 7 cimer. nekatere so ble moja paralelka, druge so ble kolegice od kolegic, tretje sem poznala le bežno.
vse so danes moje super frendice, s katerimi sem stkala čisto posebne vezi (tudi če se kot cimre nismo vedno najbolj super ujele). z vsemi se še vedno videvam in z vsemi smo postale prijateljice.
izkušnja, ki bi jo takoj še enkrat z veseljem ponovila.
v 5ih letih sem zamenjala 7 cimer. nekatere so ble moja paralelka, druge so ble kolegice od kolegic, tretje sem poznala le bežno.
vse so danes moje super frendice, s katerimi sem stkala čisto posebne vezi (tudi če se kot cimre nismo vedno najbolj super ujele). z vsemi se še vedno videvam in z vsemi smo postale prijateljice.
izkušnja, ki bi jo takoj še enkrat z veseljem ponovila.
-
Ne vem kako je z drugimi, ampak jaz moram imeti mir za učenje in tudi nasploh - sem pripravljena tudi več plačati za to, da bi živela na svojem.
Če bi si delila stanovanje s kakšno kolegico, ki jo poznam, me sploh ne bi motilo, ampak iti na vse ali nič - deliti si sobo ali stanovanje s cimrami, ki jih vidim prvič v življenju... Jaz pač nisem tak tip človeka. Nisem hitro zaupljiva, pa četudi se kmalu spoznaš in v najboljšem primeru spoprijateljiš z novimi cimrami. Ljudje smo si pač različni ane. 

- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
No, da še jaz opišem mojo rožnato situacijo
Trenutno stanovanje delim s cimrom.. Na srečo imava vsak svojo sobo- on je posvojil "spalnico", jaz pa "dnevno sobo". Kar se tiče pospravljanja sva oba približno isto "neredoljubna", vedno paziva da mava čisto kopalnico, nihče pa se ne razburja zarad kakega nepomitega krožnika ali kake smetke po tleh...
Na začetku leta je z nama živela še cimra, ki nama je stalno najedala če sva imela kake obiske, vtikala se je celo v to kaj jeva, nisva si smela kuhat kave ker njej kava smrdi (
), in veeedno je težila če je kdo pustil čevlje na hodliku ne v omari. Motila jo je glasba, pralni stroj... Vseee... Buh ne dej da je kdo hotu seksat ko je bila ona doma...Težila je, da ne pospravljava za sabo, v resnici pa je ona puščala lase v tuškabini in zašpricala ogledalo s zobno pasto... Pa cele dneve je čepela doma. Pa vse stvari je hotela et "razporejene", še wc papir je moral meti vsak svojega...
Zdej ko sva s cimerčkom sama, imava vse stvari skup- hrano v hladilniku, šampone, zobno pasto, pralni prašek.. itd. Tudi kuhava oba; drug za drugega, pomivava skupaj.. Če pride k njemu njegova punca ali če je Moj prišel k meni se ni nikoli kompliciralo... prav tako glede ostalih obiskov; zmenjena sva da si prej poveva če kdo pride, in to je to..
Zlat cimer; škoda da gre drugo leto... Aja; prej ga pa nisem poznala- bil je od mojega kolega sošolca bratranc (al neki tazga), ki je iskal stanovanje, in so naju "skupni znanci" nekako spoznali, da smo se oidločila, da se priseli... Cimra na začetku je pa bila ena moja znanka iz otroških let; in zdi se mi da so se najini starši pogovarjali emd seboj, in ugotovili da obe iščemo cimre... In tako smo pristale skupaj.

Trenutno stanovanje delim s cimrom.. Na srečo imava vsak svojo sobo- on je posvojil "spalnico", jaz pa "dnevno sobo". Kar se tiče pospravljanja sva oba približno isto "neredoljubna", vedno paziva da mava čisto kopalnico, nihče pa se ne razburja zarad kakega nepomitega krožnika ali kake smetke po tleh...
Na začetku leta je z nama živela še cimra, ki nama je stalno najedala če sva imela kake obiske, vtikala se je celo v to kaj jeva, nisva si smela kuhat kave ker njej kava smrdi (

Zdej ko sva s cimerčkom sama, imava vse stvari skup- hrano v hladilniku, šampone, zobno pasto, pralni prašek.. itd. Tudi kuhava oba; drug za drugega, pomivava skupaj.. Če pride k njemu njegova punca ali če je Moj prišel k meni se ni nikoli kompliciralo... prav tako glede ostalih obiskov; zmenjena sva da si prej poveva če kdo pride, in to je to..
Zlat cimer; škoda da gre drugo leto... Aja; prej ga pa nisem poznala- bil je od mojega kolega sošolca bratranc (al neki tazga), ki je iskal stanovanje, in so naju "skupni znanci" nekako spoznali, da smo se oidločila, da se priseli... Cimra na začetku je pa bila ena moja znanka iz otroških let; in zdi se mi da so se najini starši pogovarjali emd seboj, in ugotovili da obe iščemo cimre... In tako smo pristale skupaj.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
fun napisal/-a:Zdej ko sva s cimerčkom sama, imava vse stvari skup- hrano v hladilniku, šampone, zobno pasto, pralni prašek.. itd. Tudi kuhava oba; drug za drugega, pomivava skupaj.. Če pride k njemu njegova punca ali če je Moj prišel k meni se ni nikoli kompliciralo... prav tako glede ostalih obiskov; zmenjena sva da si prej poveva če kdo pride, in to je to..
samo nekaj malo OT: ni tvojemu fantu in njegovi punci cudno da vidva takole lepo zivita sama skupaj?!

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov