študentsko stanovanje/cimre/...

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs Beauty » 03. Maj. 2009 8:04

To vem ja, ker tudi sestrična skos tako reče. :D Ampak mislila sem a je Zupančičeva al Župančičeva.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 03. Maj. 2009 8:06

tukej kjer vidve mislta se reče župa, sam drgač je pa zupančičeva (župančičeva je pa nekje drugje kokr vem). :)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 03. Maj. 2009 8:21

Kje pa onidve mislta? Drugač je Zupančičeva jama tista za Bežigradom. Mislm da ni več *upančičevih jam v Ljubljani :D (sam eni ljudje ji rečejo župančičeva ja)
Uporabniški avatar
Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs Beauty » 03. Maj. 2009 8:27

Jam več res ni, ulica pa. :D Sem zdaj malo pogledala in je tam MP. :wink: No, okej, nazaj k iskanju stanovanj. :D
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 04. Maj. 2009 11:52

za vse tiste, ki jim je nepojemljivo si delit stanovanje še z nekom.
v 5ih letih sem zamenjala 7 cimer. nekatere so ble moja paralelka, druge so ble kolegice od kolegic, tretje sem poznala le bežno.
vse so danes moje super frendice, s katerimi sem stkala čisto posebne vezi (tudi če se kot cimre nismo vedno najbolj super ujele). z vsemi se še vedno videvam in z vsemi smo postale prijateljice.
izkušnja, ki bi jo takoj še enkrat z veseljem ponovila.
Uporabniški avatar
Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs Beauty » 04. Maj. 2009 13:21

Ne vem kako je z drugimi, ampak jaz moram imeti mir za učenje in tudi nasploh - sem pripravljena tudi več plačati za to, da bi živela na svojem. :wink: Če bi si delila stanovanje s kakšno kolegico, ki jo poznam, me sploh ne bi motilo, ampak iti na vse ali nič - deliti si sobo ali stanovanje s cimrami, ki jih vidim prvič v življenju... Jaz pač nisem tak tip človeka. Nisem hitro zaupljiva, pa četudi se kmalu spoznaš in v najboljšem primeru spoprijateljiš z novimi cimrami. Ljudje smo si pač različni ane. :wink:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 04. Maj. 2009 13:32

No, da še jaz opišem mojo rožnato situacijo :D

Trenutno stanovanje delim s cimrom.. Na srečo imava vsak svojo sobo- on je posvojil "spalnico", jaz pa "dnevno sobo". Kar se tiče pospravljanja sva oba približno isto "neredoljubna", vedno paziva da mava čisto kopalnico, nihče pa se ne razburja zarad kakega nepomitega krožnika ali kake smetke po tleh...

Na začetku leta je z nama živela še cimra, ki nama je stalno najedala če sva imela kake obiske, vtikala se je celo v to kaj jeva, nisva si smela kuhat kave ker njej kava smrdi ( :gruebel: ), in veeedno je težila če je kdo pustil čevlje na hodliku ne v omari. Motila jo je glasba, pralni stroj... Vseee... Buh ne dej da je kdo hotu seksat ko je bila ona doma...Težila je, da ne pospravljava za sabo, v resnici pa je ona puščala lase v tuškabini in zašpricala ogledalo s zobno pasto... Pa cele dneve je čepela doma. Pa vse stvari je hotela et "razporejene", še wc papir je moral meti vsak svojega... :roll:

Zdej ko sva s cimerčkom sama, imava vse stvari skup- hrano v hladilniku, šampone, zobno pasto, pralni prašek.. itd. Tudi kuhava oba; drug za drugega, pomivava skupaj.. Če pride k njemu njegova punca ali če je Moj prišel k meni se ni nikoli kompliciralo... prav tako glede ostalih obiskov; zmenjena sva da si prej poveva če kdo pride, in to je to..

Zlat cimer; škoda da gre drugo leto... Aja; prej ga pa nisem poznala- bil je od mojega kolega sošolca bratranc (al neki tazga), ki je iskal stanovanje, in so naju "skupni znanci" nekako spoznali, da smo se oidločila, da se priseli... Cimra na začetku je pa bila ena moja znanka iz otroških let; in zdi se mi da so se najini starši pogovarjali emd seboj, in ugotovili da obe iščemo cimre... In tako smo pristale skupaj.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 04. Maj. 2009 13:44

fun napisal/-a:Zdej ko sva s cimerčkom sama, imava vse stvari skup- hrano v hladilniku, šampone, zobno pasto, pralni prašek.. itd. Tudi kuhava oba; drug za drugega, pomivava skupaj.. Če pride k njemu njegova punca ali če je Moj prišel k meni se ni nikoli kompliciralo... prav tako glede ostalih obiskov; zmenjena sva da si prej poveva če kdo pride, in to je to..

samo nekaj malo OT: ni tvojemu fantu in njegovi punci cudno da vidva takole lepo zivita sama skupaj?! :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 04. Maj. 2009 13:51

cimrova punca je moja sestrična :)

Moj pa ni nikol kompliciral; ker je velikokrat prespal pri meni ali jaz pri njemu.. Imel je nekaj izpadov na začetku, ampak ko je cimra spoznal, se je začel strinjat da je fajn poba :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 04. Maj. 2009 13:55

^^ A nisi glihkar priznavala, da se danes dobiš z biušim, ki ga nočeš izgubit, tuki pa pišeš, da imaš fanta? :gruebel:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 04. Maj. 2009 13:57

fant je (zaenkrat)bivši..

ampak glede na to da ni dolgo bivši, sem odgovorila da ga prej ni motilo... Upam da se razumemo :wink:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 04. Maj. 2009 13:59

Aha, zdej pa razumem, da gre za isto osebo. :)
Uporabniški avatar
PennyBell
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a PennyBell » 20. Maj. 2009 20:14

Kaj napredujete z iskanjem stanovanj? Ali cimer?
Jaz zaenkrat še ne.. :(
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 20. Maj. 2009 20:19

Meni je nekdo pred nosom speljal stanovanje. :( Ogledala sem si ga že in vse, včeraj pa smo hoteli rezervirat in je že oddano. :? Tako da iščemo naprej ane...
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 21. Maj. 2009 6:33

Prijateljica oddaja sobo, če katero zanima, naj napiše na ZS pa dobi link do oglasa.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov