študentsko stanovanje/cimre/...

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 24. Apr. 2009 8:00

men je tut to neki najbolj groznega da bi mogla sama zivet :S js bi kr cele dneve okrog hodila, da mi ne bi blo treba bit u praznem stanovanju...mislim sej je fajn met svojo sobo da se lahko notri umaknes, sam da si cist sam u stanovanju?

ce ne bi s fantom zivela bi si pomoje poiskala kako stanovanje kjer je notri ze okrog 4-5 ljudi od prej, in jih ne bi poznala :D mi je tk bolj zanimivo.

a vse iscete samo v ljubljani stanovanja?! nobena ne gre u mb? :D
Uporabniški avatar
Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs Beauty » 24. Apr. 2009 8:18

Jaz pa rabim svoj mir in po svoje urejeno stanovanje, da mi ni treba za drugimi pospravljati kopalnice in kuhinje, pa da mi nihče ne diha za ovratnik ali preverja kje sem bila tako dolgo. Nadomestne mame pa res ne rabim še tam, čeprav niti moja ne ustreza temu opisu. :D Sem slišala že ogromno anekdot o tem, kako znajo biti nekateri cimri zateženi. :? Saj ko želiš kam iti, se dobiš s kolegi in greš nekam ven, takrat ko sam hočeš. :wink: Lažje je iti nekam ko želiš kot pa ko si želiš miru pri učenju, pa ga ne dobiš (imaš pa hrup ali nekoga, ki te dekoncentrira zraven). :P
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 24. Apr. 2009 12:26

Mrs Beauty napisal/-a: Sem slišala že ogromno anekdot o tem, kako znajo biti nekateri cimri zateženi. :P

Moja bivša cimra je zahtevala da kozarce pomivamo s čistilom za steklo (stelex) :steinigung:
ampak imam vseeno rajši take ki pretirano čistijo kot take, ki so svinje
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Apr. 2009 12:36

ot: a ni stelex strupen?
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 24. Apr. 2009 14:37

hehe, še z vodo, ker jaz mam tudi zelo močan filing da ni dobro pit stelexa
ma ja, tej ženski je res manjkalo par koleščkov
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 24. Apr. 2009 14:41

js sm mela u dijaskem tako cimro (sj mislim da sm na forum ze nekam pisala o njej) da se je od 6ih zjutri do 22ih zvecer vsak dan ucila. vmes se je odmaknla od knjig tok da je sla na obrok, pa v solo, pa na trening 1x na dan. bla je tako bolno disciplinirana da sama seb dihat ni pustila :roll:

no, ta zenska je mene nadrla ko sm js JABOLKO JEDLA medtem ko se je ucila popoldne, ker jo je ZVOK GRIZENJA JABOLKE motil med ucenjem :eek: mal je bla zmesana :roll: kak sm bla vesela ko sm se je resla jooooj :D

taki ljudje pac niso za cimrsko zivlenje :roll: js sm ful prilagodljiva glede useh reci ker pac vem da se mores potem u stanovanju in pri skupnem zivljenju drugim prilagajat in ne more bit vse po tvoje..eni pa ocitno nimajo osnovnih pojmov urejenih u glavi
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 24. Apr. 2009 15:15

red_rose napisal/-a:
no, ta zenska je mene nadrla ko sm js JABOLKO JEDLA medtem ko se je ucila popoldne, ker jo je ZVOK GRIZENJA JABOLKE motil med ucenjem :eek:

Ha, jst tut to delam! Sovražm zvok grizenja jabolk, belega grozdja, kokic, televizije, govorjenja, karkoli, ko se skušam na kakršenkoli način skoncentrirat. Ponorim totalno, sam ponavad se jst umaknem :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 24. Apr. 2009 15:34

sj ni biu sam to problem ampak ona je dejansko od 1.septembra do konca maja rabla POPOLNO TISINO za ucenje od 6ih do 22ih!!! to je bla poanta...si predstavlas tako zivljenje?! oz. zivljenje njene cimre?! jaooo...nism smela revij listat (zvok lista ko obrne), knjig brat (ceprav sm vmes par minutk pac brala tisti dve strani...) Kaj sele karkoli glasnejsega?! poslusanje glasbe lahka itak sam odpises - tut cez zvocnike se mal slisi :? fak no kako zivljenje je blo to...sploh me nc ni blo u sobi :S
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 24. Apr. 2009 15:36

Ja, ja, sej razumm... Lahko bi se lepo dogovorila s tabo, kdaj se uči. No, sam itak se je cel dan učila. :D Ne vem, zakaj pol sploh gre v dijaški dom? Jst vem da če bi šla v študentskega, bi se že potrudla poslušat tist jabuk, doma se pač zaderem na mamo al pa brata, na nekega drugega človeka mi je pa preveč nerodno in zdržim.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 24. Apr. 2009 15:40

ma sm bla na enem takem programu, in ona je prisla iz tujine (srbija) v slovenijo delat to maturo in so dali pac vse tujce v dijaskega, ni mela kaj... sj drugac ne verjamem da bi sla kr tut za njo je bla nocna mora tam zivet. ker ce je ze mene utisala (al pa me itak ni blo nic doma :D ) so bli pa sosedi glasni..uglavnem skoz je bla na robu zivcnega zloma, vsaka malenkost jo je totalno s tira vrglo, zenska je bla res obup...takoj se je razp*

ehh :D
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 24. Apr. 2009 16:04

sončk napisal/-a:
red_rose napisal/-a:
no, ta zenska je mene nadrla ko sm js JABOLKO JEDLA medtem ko se je ucila popoldne, ker jo je ZVOK GRIZENJA JABOLKE motil med ucenjem :eek:

Ha, jst tut to delam! Sovražm zvok grizenja jabolk, belega grozdja, kokic, televizije, govorjenja, karkoli, ko se skušam na kakršenkoli način skoncentrirat. Ponorim totalno, sam ponavad se jst umaknem :D

Hehe mene isto vse to moti, ampak zadevo rešim s čepki za ušesa. Za moje pojme nujna stvar v vsakem študentskem stanovanju, če hočeš vsaj malo miru in miren spanec. :D
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 24. Apr. 2009 17:22

Mene je tud ful stvari motl, ko sm se učila doma. Je nekdo npr samo prišel v zgornje nadstropje, pa je zaškripalo, pa me je že zmotlo, ampak letos sm pa v Lj in si sobo delim s še eno študentko in sm se navadla, da me ne moti, ko kaj počne in je to ful fajn, ker se lahko skoncentriram, tud če ona dela nekej zase....ok, če na glas poje, to lihk ne :D, drugač pa :)
Uporabniški avatar
PennyBell
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a PennyBell » 24. Apr. 2009 20:06

Vi ste resni, da ne morete potrpet niti tega zvoka, da človek v miru poje jabolko? :?

Kam pa pridemo brez prilagajanja?!
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 24. Apr. 2009 21:08

Ne, da ne moremo, sej potrpimo. Ampak trpimo. Jaz drgač nikol nobenmu ne zatežim zaradi tega. Pač ko rabiš 100% koncetracijo na 200 strani malih črk besedila, ob konstantni živčnosti a ti bo zneslo do izpita, stresu, ki pride zravn, neprespanih nočeh, .. ter marsikatera stvar zmoti.

Čeprav ne moreš verjet kako nekateri jejo, cuzajo, cmokajo, srkajo, .. bogi jabček. Ko ena žival. :?
Uporabniški avatar
PennyBell
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a PennyBell » 25. Apr. 2009 16:18

Aha, aha.. v tem smislu je blo to napisano.

No, želim ti, da v življenju srečaš čim manj takih ljudi. :)

Je pa res, da včasih sploh ne moreš vrjet, kako eni ljudje jejo.. :S

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov