študentsko stanovanje/cimre/...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 199 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
-
Fantasistykke - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2006
ali že vsi imate stanovanja in sobe? midve s kolegico iščeva že kar dolgo pa še vedno nič...

-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Midva z bratom iščeva stanovanje. Hmm pa vsako leto se mi zdijo dražja. Cene kar rastejo.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz sicer nimam celotnega stanovanja zase, ampak samo sobo, ki pa je luštna in ne ravno m×m, kakršnih sem v Lj videla kar nekaj.
Sem pa tik zraven mojega faxa (FU), kar mi je še najbolj fajn.
Če je katera v tistem koncu, bi se lahko kdaj dobile na kakšni kavi. 

-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Mogoče ni čisto prava tema, ampak vseeno.
NUJNO iščem stanovanje (najbolje 1,5 sobno) v LJ (Moste, Fužine, Sostro, Polje, Zalog, okol BTC). Sva par iz Štajerske, stanovanje iščeva zaradi službe. Trenutno si lahko privoščiva nekaj do 400€ (s stroški).
Če katera ve za stanovanje kje drugje v LJ, naj vseeno sporoči, na koncu bova vrjetno itak vzela karkoli.
NUJNO iščem stanovanje (najbolje 1,5 sobno) v LJ (Moste, Fužine, Sostro, Polje, Zalog, okol BTC). Sva par iz Štajerske, stanovanje iščeva zaradi službe. Trenutno si lahko privoščiva nekaj do 400€ (s stroški).
Če katera ve za stanovanje kje drugje v LJ, naj vseeno sporoči, na koncu bova vrjetno itak vzela karkoli.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
uradno se tudi jaz včlanjujem v klub iskajočih študentk
ma neverjetno, kakšne cene so.. čist sem šokirana. očitno si bom morala poiskat nekaj čist izven ljubljane, da bo pasalo v moj finančni kontekst 

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
tanchii - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2007
^^ rachka_, jaz sem tudi mislila, da bom morala najti nekaj čisto izven Ljubljane, na koncu smo pa našle res super in veliko stanovanje sredi mesta (Rimska cesta, faks pa mam na Aškerčevi) za 150€+stroški, tista stanovanja izven Ljubljane so pa bla nad 180€+stroški ali so pa bla grozna...
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ja saj, če maš srečo in si ob pravem trenutku na pravem mestu, se dajo najt super ugodne sobice.. jaz mam sicer še več ko 2 mesca časa, da najdem kaj, ampak me vseeno malo bega. a po septembru še je sploh kakšna izbira? kaj pa cene, so še vedno tako visoke?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
rachka_ in ostali, ki iščete stanovanje ta čas: če iščeš stanovanje izven Lj, da bo finančno manj zneslo, si moraš preračunat, koliko bo stroškov s prevozi (bencin ali bus), razen, če se boš furala s kolesom - če faxa nimaš ravno na čisto drugem koncu. Zdaj začnejo cene navijat, jaz sem našla svoje stanovanje junija (sem na svojem, a si kuhinjo delim z lastnico), pa že takrat ni bilo ravno poceni, avgusta in septembra so pa najvišje cene. Včasih je bolje preko vez kaj poiskat, če se da. 

Prvi neprebran prispevek • 199 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov