študentsko stanovanje/cimre/...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Principessa* - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2009
Jaz pa iščem cimro, ki gre letos v 1. letnik FU (ali pa na EF ali FDV) in bi želela živet v neposredni bližini teh faxov. S tem, da bi se prej malo spoznali... 

-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
PennyBell napisal/-a:kulturna antropologija. filo fax.
Jest sem dala to na drugo mesto pa tut gledam stanovanja nek pri Viču! Sem našla eno stanovanje, ki pa ma dvoposteljno sobo!

-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
*Gaja* napisal/-a:a si išče kera sobo v BS?
ka pa je to BS oz. kje je to?
jaz še kar iščem nekaj kar me bo prepričalo

-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
Verjetno mislita Bežigrajsko sosesko npr. BS 3. Jaz sem tam blizu.
@ gaja, pa si že kaj gledala oglase? Če malo poguglaš ali pa greš konkretno na nepremicnine.net, gohome, dostop, študentsko posredovalnico sob ali bolho, boš hitro našla sobo v tem delu. Dobiš jo tudi dosti ceneje, odvisno od tega kaj iščeš.

@ gaja, pa si že kaj gledala oglase? Če malo poguglaš ali pa greš konkretno na nepremicnine.net, gohome, dostop, študentsko posredovalnico sob ali bolho, boš hitro našla sobo v tem delu. Dobiš jo tudi dosti ceneje, odvisno od tega kaj iščeš.

-
mycosmogirl - Kofetarica
PennyBell napisal/-a:uh, danes se je spet izkazalo, da je stanovanje potrebno prej "v živo" prečekirat.. preden karkoli podpišeš, plačaš..
No, iščemoo napreeej..
Kam si šla pa pogledat?? Jest se zdaj neki za eno stanovanje zanimam na Kersnikovi! Luštkan flet! A ti dam link!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
na kersnikovi živet je totalno najboljše na svetu!
- floribunda
- Cosmopsiho
v centru. tam kjer bone prodajajo. zraven bavarca torej, 7 minut peš od železniške postaje, 1 minuta peš od K4, 13minut do metelkove in 17 do sub suba....
-
mycosmogirl - Kofetarica
Skrajšana verzija floribunde:
Blizu vseh party placov v Ljubljani
Sam a ni drugač v centru bolj, jest čakam na kakšno ponudbo kje nad Mačkom al v Trnovem!
Blizu vseh party placov v Ljubljani

Sam a ni drugač v centru bolj, jest čakam na kakšno ponudbo kje nad Mačkom al v Trnovem!

- floribunda
- Cosmopsiho
ni ne. v centru ne pelje noben bus nikamor. ce zivis npr pri macku mores hodit do name oz. do drame. sem zivela v trnovem in je kernikova boljsa, believe me.
poleg tega da so zraven vsi boljši žur placi, maš bone direkt pred nosom (kar pomeni da jh lahko skočiš iskat v pižami ob 7h zvecer ko ni nobene guzve. iz bavarca oz. izpred leva vozijo čisto vsi avtobusi. zraven je mercator, ki je odprt vse dni v tednu do 9h, benzinsko, ki je odprta 24h (kar presneto prav pride,, ko se ob 11h spomnes, da nimas mleka za jutranjo kavo in se za miljon ostalih stvari) v okolici je obilje fast foodov(ce se v trnovem spomnes, da bi zvecer nekaj jedel in imaš prazen hladilnik, ostaneš lačen). poleg tega e na kersnikovi vsi z veseljem ustavijo na kavi, ker si pač 'usput'.
kersnikova je IMHo definitvo najboljša lokacija za študentsko življenje.
poleg tega da so zraven vsi boljši žur placi, maš bone direkt pred nosom (kar pomeni da jh lahko skočiš iskat v pižami ob 7h zvecer ko ni nobene guzve. iz bavarca oz. izpred leva vozijo čisto vsi avtobusi. zraven je mercator, ki je odprt vse dni v tednu do 9h, benzinsko, ki je odprta 24h (kar presneto prav pride,, ko se ob 11h spomnes, da nimas mleka za jutranjo kavo in se za miljon ostalih stvari) v okolici je obilje fast foodov(ce se v trnovem spomnes, da bi zvecer nekaj jedel in imaš prazen hladilnik, ostaneš lačen). poleg tega e na kersnikovi vsi z veseljem ustavijo na kavi, ker si pač 'usput'.
kersnikova je IMHo definitvo najboljša lokacija za študentsko življenje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]