Študentsko delo v Müller-ju
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*pikiča* - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 9. 2007
mueller ima že veliko veliko stalnih študentov, ki delajo tam, tako da je težko priti na vrsto, ker imajo oni prednost (vam povem iz lastnih izkušenj).
npr:delaš u soboto in pol te nakoncu službe upraša, kdaj hočš še delat, ti napr. rečš u pondelk, pol ti pa šef reče da nemorš, ker je že use zasedn, zato k majo študentje, ki tam delajo leto,dve ali več, prednost (kar je razumljivo in tudi pošteno).
če pa slučajno zmanjka študentov pa jih iščejo preko e-študenta (modri servis) in pa preko pika-kom.
npr:delaš u soboto in pol te nakoncu službe upraša, kdaj hočš še delat, ti napr. rečš u pondelk, pol ti pa šef reče da nemorš, ker je že use zasedn, zato k majo študentje, ki tam delajo leto,dve ali več, prednost (kar je razumljivo in tudi pošteno).
če pa slučajno zmanjka študentov pa jih iščejo preko e-študenta (modri servis) in pa preko pika-kom.
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Kera želi delat tam, naj gre v trgovino in vpraša kakšno prodajalko, če mogoč rabjo kako študentko!
Ponavadi majo v Müllerju pri blagajni napisano, takrat ko iščejo študente. V času božiča se zna zgodit, da bojo rabl za filanje polic.
Ponavadi majo v Müllerju pri blagajni napisano, takrat ko iščejo študente. V času božiča se zna zgodit, da bojo rabl za filanje polic.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
oh, svetovalke v milerjih se pa že ne dolgočasijo. saj jih je vedno 5 na kupu in veselo klepetajo, strank pa še opazijo ne razen če te osumijo, da kradeš
-
densy - Cosmofrik
v kranju se vse zberejo na kup in tudi odzdravijo ne.. v lj te pa zasledujejo
-
densy - Cosmofrik
ne, hotla sem enkrat delat, pa sem si potem eno drugo službo našla.. tako da nikoli nisem prišla do razgovora
- Nole
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
Mene zanima, če ve katera kako je glede študentskega dela v Mullerju, polnjenja polic? Sem slišal, da eni dobijo delo, samo da gredo tja vprašat, ali pa pokličejo in če je slučajno prosto jih tokaj vzamejo. Bi namreč rad delal tam
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kakor js vem je zaslužijo študentke v Mullerju 4€/uro. Kolegica delala.
Če pa na splošno sprašuješ, je pa bolj za druge teme primerno
Če pa na splošno sprašuješ, je pa bolj za druge teme primerno
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Kasiopeja - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 10. 2011
Sem tudi sama že opazila po Müllerjih v Lj in Mb, da razen tega, da ti sledijo za vsakim vogalom in velikimi očmi, ko jih kaj vprašaš, ne premorejo kaj dosti znanja o tem, kaj prodajajo. Kar se mi zdi hecno, ko v oglasih za delo tako na veliko poudarjajo katere lastnosti mora imeti študentka, ki bi bila primerna za to delo. Ne vem, če sem na eno ali dve do zdaj naletela, ko sta res vedeli pomagat oz. vsaj povedat kje imajo kaj.
»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov