študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mislim da piše nekje v navodilih, da napišeš pač 2. letnik in pozneje prineseš potrdilo v vpisu. Če pa ne narediš letnika in ponavljaš (pač da imaš status) pa v pisarno prineseš potrdilo o vpisu za tisti letnik v katerega si vpisana in ti tista teta tam popravi na obrazcu kar je treba.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
Bi bila katera tako prijazna in mi tole razložila:
Uspeh se točkuje tako, da se vsota uspeha pri maturi, poklicni maturi ali zaključnem izpitu in povprečne ocene zadnjega letnika oziroma zadnjih dveh opravljenih letnikov srednje šole pomnoži z 18. Zbrati je mogoče največ 180 točk.
(rada bi si sama prb. izračunala točke, me pač matra firbec )
No, maturo sem naredila s 27 točkami, torej je to glede na lestvico 5 točk. Ni mi pa jasno, kako se šteje to glede uspeha? Povprečna ocena?
V 3.letniku sem imela povprečno oceno 4.77
V 4.letniku pa 4.33
A to oboje seštejem skupaj?
Ker ni mi jasno, kako je potem možnih 180 točk, ker je po moji logiki:
4.77 + 4.33 + 5 = 14.1
14.1 x 18 = 253.8 (in presega max. 180 točk)
(se opravičujem, če sem tečna s tem, ampak res ne razumem)
Uspeh se točkuje tako, da se vsota uspeha pri maturi, poklicni maturi ali zaključnem izpitu in povprečne ocene zadnjega letnika oziroma zadnjih dveh opravljenih letnikov srednje šole pomnoži z 18. Zbrati je mogoče največ 180 točk.
(rada bi si sama prb. izračunala točke, me pač matra firbec )
No, maturo sem naredila s 27 točkami, torej je to glede na lestvico 5 točk. Ni mi pa jasno, kako se šteje to glede uspeha? Povprečna ocena?
V 3.letniku sem imela povprečno oceno 4.77
V 4.letniku pa 4.33
A to oboje seštejem skupaj?
Ker ni mi jasno, kako je potem možnih 180 točk, ker je po moji logiki:
4.77 + 4.33 + 5 = 14.1
14.1 x 18 = 253.8 (in presega max. 180 točk)
(se opravičujem, če sem tečna s tem, ampak res ne razumem)
There are no shortcuts to any place worth going.
-
aderyn - Debatorica
Mi lahko katera pove, kje lahko dobim potrdilo o oddaljenosti stalnega prebivališča od kraja študija? Na googlu najdem npr. razne vloge za različne kraje, ampak za Koper ne
Na primer tale vloga od občine Zreče
Sem šla na železniško postajo, pa mi je dala nek "računček", na katerem piše, koliko stane dnevna vozovnica Koper - Ljubljana in še za to sem ji plačala 2.5 eur In ni imela pojma, kje bi dobila to potrdilo
In spričevala in potrdila o uspehu na maturi ipd. - lahko kopiram in priložim kopije?
Na primer tale vloga od občine Zreče
Sem šla na železniško postajo, pa mi je dala nek "računček", na katerem piše, koliko stane dnevna vozovnica Koper - Ljubljana in še za to sem ji plačala 2.5 eur In ni imela pojma, kje bi dobila to potrdilo
In spričevala in potrdila o uspehu na maturi ipd. - lahko kopiram in priložim kopije?
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
jaz sem dojela v navodilih da oni to sami izračunajo??
-
aderyn - Debatorica
Ja, ampak jaz sem tako prijazna, da jim bom cel kup stvari priložila, čeprav ni obvezno Jim bom pa pustila to o razdalji, da si kr sami priskrbijo.
Zdaj sem si nekako informativno izračunala točke in jih imam okoli 440-450, upam da mi bo uspelo s tem še oktobra prit not
Zdaj sem si nekako informativno izračunala točke in jih imam okoli 440-450, upam da mi bo uspelo s tem še oktobra prit not
-
aderyn - Debatorica
^^ verjetno je odvisno, kako ste prijavljeni v skupnem gospodinjstvu, če si samo ti in sestri, potem je verjetno ne pišeš. Če pa ti plačuje preživnino ali karkoli, potem samo navedeš preživnino kot tvoj dohodek, ne pišeš pa je kot družinskega člana (ampak ne vem kako imaste urejeno)
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
rachka_ napisal/-a:do kdaj pa je treba nest prošnjo za podaljšanje?
Do 20. velikega srpana leta gospodovega 2009.
http://www.stud-dom-lj.si/si/pravica-bi ... ljsevanje/
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov