študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 18. Apr. 2009 12:01

Ker grem na upravni fax, me zanima, kateri šd bi bil idealen zame? Tam na Kardeljevi jih je kar nekaj ane? Obstaja kakšna stran, kjer je kaj slik kako izgleda stavba pa notranjost? Sama sem do zdaj našla samo naslov. Pa do kdaj je potrebno poslati prijavo (prošnjo?)? Če mam prave informacije do junija? Prosim, če mi kdo malo razjasni te zadeve... :wink:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 18. Apr. 2009 15:53

enx do poleti ja.. saj to maš drugač vse na strani ŠD :)

če greš na upravni fax, pol verjetno najbolje, da greš v eneega izmed blokov na kardeljevi, najboljši je seveda FDV :D pa še čist za vogalom maš. drugač so blizu tudi na topniški.

meni je sicer ful smešno kako se nekateri znanci borijo za neke preselitve v domove blizu faxa. mislim, saj ljubljana ni zdaj tako hudo velika, da bi se moral vozit eno uro v eno smer :D
mislim, saj je fajn če si kje blizu, samo da bi se pa sekirala, ker nisem točno 100m od faxa pa se mi zdi malo glupo no.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 18. Apr. 2009 16:12

Ddv mi je itak najlepši ja, ampak je verjetno polno zaseden, ali pač? Pa verjetno majo prednost tisti, ki so na fdv-ju drugače, ali ne? No, vsaj jaz mam take informacije. :nixweiss: Drugače pa Lj res ni velika, ker eni ful komplicirajo, da hočejo bit v bližini faxa doma. Saj mamo trole :wink:
Zadnjič spremenil Lilah, dne 14. Nov. 2010 16:54, skupaj popravljeno 1 krat.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 19. Apr. 2009 9:55

jaz pa ful ne vem a nej grem v študenta ali privat. :? oboje me mika in oboje ma tudi svoje prednosti in slabosti. v študenta bi šla v blok D na kardeljevi, ker mam najbliže do faksa (mi je to pač ful pomembno, ker se pozimi itak ne morem vozit s kolesom v mrazu pa snegu, pa se ne vem kok prej ustat da ne zamudim prevoza ali predavanja..) ali pa na topniški. seveda bi najraje šla v fdv v garsonjero (mislim da jih majo 6?), sam baje so v prednosti uni k hodjo na fdv (jaz ne grem tja). me pa zanima a je možno poslat prijave v več študentov, recimo v te tri ki sem jih naštela da pošljem? :gruebel: ali to ni dovoljeno? sicer mi je kolega svetovou da nej rezerviram sobo (privat) pa položim varščino, da bo zagotovoljeno moje, v primeru če ne dobim sobe v študentu (če pa jo, pa pač plačam tisto varščino pa pozabim na to in "prekličem" oz. dam možnost komu drugmu).
kakšno je pa kej bivanje pa shajanje s cimri pa z drugimi u enmu štuku u teh blokih?
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 19. Apr. 2009 10:01

[quote="*Gaja*"]me pa zanima a je možno poslat prijave v več študentov, recimo v te tri ki sem jih naštela da pošljem? :gruebel: ali to ni dovoljeno? [/quote]

sej ti ne pošlješ prijavo za študenta direkt v študentski dom. http://www.stud-dom-lj.si/si/ tu ti vse piše. ti posljes prijavo v pisarno za študentske domove. in, ko imaš vselitev ti povedo kje je prostor in tja greš. če je v željenem domu fraj te dajo tja, če ne pa tam kjer je prosto.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 19. Apr. 2009 10:04

a tako... sem na tej strani že nekaj brala, ampak očitno še ne tega, ker nisem vedla :wink: za letos še ni nič napisan glede roka. ta obrazec se pošlje nekje do avgusta, bolš je čimprej ane? a če junija pošljem mam kej prednosti na čakalni listi (oz. pri razvrstitvi v željeni dom)?
Uporabniški avatar
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a La_Stella » 19. Apr. 2009 10:32

je kdo v šd litostroj? kako daleč je to od fdv-ja? verjetno kar precej, ker kolikor sem gledala je bolj odmaknjen pa zraven nekih tovarn :? rada bi zaprosila za enoposteljno sobo v tem domu, ker drugje ni ravno izbire glede tega!
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
Uporabniški avatar
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a La_Stella » 19. Apr. 2009 10:34

floribunda napisal/-a:država nam zih ne bi garsonjer privoščla.

eem, v litostroju majo nekaj garsonjer, tko da si očitno lahko :wink:
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 19. Apr. 2009 10:41

^ kar precej deleč od bežigrada. sej ta litostroj je u šiški. mislim da trojka vozi do tja, nisem pa ziher :?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 19. Apr. 2009 10:42

res? :eek:
kolko pa stane taka garsonjera?

drugače pa, vse ki vas skrbijo busi, prevozi, tajming do faksa. po 1. tednu vam bo ze jasno na ketri postaji mors dol in keri gor, kolko časa porabiš (dosti- najbolj učinkovito je v ljubljani še vedno kolo). LPP shema linij je v bistvu zelo preprosta in logična. tko da nič skrbet :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 19. Apr. 2009 10:47

119 €? Se mi niti ne zdi tako drago, glede na to, da je popolnoma nova oprema (iz 2007 ali nekje tu), se pravi ni dotrajana, maš celo svoj balkon (nisem pa ziher, če jo majo tudi enoposteljne sobe, mislim da sam apartmaji), poleg tega je dokaj prostorna soba. Če potegnemo vzporednico s privat sobo (kjer si kuhinjo in kopalnico načeloma še deliš z drugimi), je tole ugoden luksus. :wink: No, kakor za koga, meni se pač zdi, da za to ceno ponujajo dosti. Edini minus je odročnost od vsega dogajanja.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 19. Apr. 2009 10:54

fino, fino.
čeprav sem sam še vedno pristašica privat stanovanj. še zmeraj nam ga je ratalo zbrskat za zelo ugodno ceno.
ampak v študentu nikoli nisem bla, tako da nisem najbolj objektiven faktor :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 19. Apr. 2009 10:56

No, mi smo pred dnevi tudi našli nekaj ugodnega za Bežigradom v bližini stadiona, pa eno zraven železniške, ampak je tadruga malo dražja (sploh pozimi zaradi kurjave). Ma bomo videli kaj bo najboljše. :)
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 20. Apr. 2009 4:03

Lilah napisal/-a:fdv mi je itak najlepši ja (sam od zuni sem ga vidla :D) sam je verjetno polno zaseden ali pač? Pa verjetno majo prednost tisti, ki so na fdv-ju drgač ane? No, vsaj jaz mam take informacije. :nixweiss:

ja, kaka čakalna lista bi znala bit.. kar se pa prednosti tiče, jaz hodim na filofax pa sem brez problema dobila :D pogoj, da si FDV ali EF velja pri prošnjah za enoposteljne sobe v našem domu.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 20. Apr. 2009 13:03

rachka_ napisal/-a:
ja, kaka čakalna lista bi znala bit.. kar se pa prednosti tiče, jaz hodim na filofax pa sem brez problema dobila :D pogoj, da si FDV ali EF velja pri prošnjah za enoposteljne sobe v našem domu.

pa verjetno tudi 3. letnik ane? ali majo tudi kakšni mlajši študentje enoposteljne sobe? ja men je tudi fdv najlepši, pa litostroj seveda :)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov