študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 29. Okt. 2008 19:17

^^Zj ste medijske zvezde :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Lea008
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2008
Kraj: Mb/Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Lea008 » 06. Nov. 2008 18:20

mene pa zanima kateri domovi imajo apartmaje(da si 4 delijo kuhinjo in kopalnico).Torej FDV,Rožna dolina(blok2)...še kateri? ker kmalu bom dobila sobo in me zanima če bom imela možnost zbirati, da vem kje je najbolše :)
tnx
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 06. Nov. 2008 18:28

4 domovi na Kardeljevi ploščadi - med EF in Pedagoško, jaz sem bila tam in je bilo prav super. :)
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2007
Kraj: Dolenska

Neprebrana objavaNapisal/-a crnolaska » 06. Nov. 2008 18:40

a katera ve če smo že dobili anekse v domovih na kardeljevi(A, B, C , D)..ker me ni ta teden nič v lj in baje da bi jih zdj enkrat mogli dobiti...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Nov. 2008 18:40

Pa še 14 v Rožni ima tudi apartmaje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a OrangeLady » 06. Nov. 2008 21:02

mene pa zanima če ima študentski dom za bežigradom na voljo kakšno garažo? tiste, ki hodite z avtom v lj in tam ostanete čez teden, kje parkirate avto?
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 06. Nov. 2008 21:28

aneksi se v B bloku naslednji teden dajejo ... kolk sem danes vidla ...

garaž pa tu na kardeljvi ni ... kolikor vem :) so pa tam pri merkaturju neke garaže ... :)
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
bovha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bovha » 07. Nov. 2008 20:42

crnolaska napisal/-a:a katera ve če smo že dobili anekse v domovih na kardeljevi(A, B, C , D)..ker me ni ta teden nič v lj in baje da bi jih zdj enkrat mogli dobiti...

a niso ž vsi dobli?
bovha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bovha » 07. Nov. 2008 20:47

*mala* napisal/-a:Pa še 14 v Rožni ima tudi apartmaje.

ja pa garje tut po novem...hehe
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 07. Nov. 2008 23:20

Fak, a zdej so že v rožni garje??!??!?!? OMG!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 08. Nov. 2008 0:18

A res? To pa prvič slišm, pa živim v 14. Od kje ti ta informacija?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
molekulca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a molekulca » 08. Nov. 2008 17:26

Peterca18 napisal/-a:Jaz sem tudi danes na netu prebrala za te garje :?

Tudi jaz ne bom kar na slepo krivila erazmus študentov, čeprav v članku omenjajo, da bi to lahko bila možnost, ampak samo btw bi dodala, da mogoče vseeno niso tako nedolžni. Sem mela cimro, ki je bila na izmenjavi (pa ne kje iz dežel v razvoju, ampak iz Nemčije) in je imela tako slabe higienske navade, da se mi je kar gnusila. Posteljnine ni menjala po 2 meseca, ves čas je hodila v istih cunjah okrog (ne pretiravam, nosila je eno jopo za doma in eno za ven, skoraj nemogoče je, da bi to lahko kdaj srečalo pralni stroj), lase si je umila na 14 dni (in pol pozimi šla z mokrimi lasmi na balkon), da sploh ne govorimo o tem, da ni znala spucat za sabo.
:steinigung:

tudi pri na v domu je nekaj podobnega. na izmenjavi imamo študente, ki so res nemarni... punca si je v kopalnici pred mano razčesavala lase nad umivalnikom. vse bi bilo še prav, če ne bi bilo v njem polno njenih las. ampak, punca jih ni pospravila za sabo in jih je pustila :eek: če je njej gravž pospravljat kako je šele drugim???
tipi... zmer vem kdaj gre kak Španec na wc, ker ne spuščajo desk dol! pa da ne govorim da si ne umivajo rok po uporabi wc-ja... vsi se trudimo in lepimo taka in drugačna opozorila pa ne zaleže NIČ
Zadnjič spremenil molekulca, dne 09. Nov. 2008 13:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 08. Nov. 2008 21:44

Ko smo mi mel na izmenjavi enga erasmovca iz Berlina, je za sabo v kopalnici pustu ceu svinjak! Si je šel umivat lase, je ostalo polno las v tušu, dlak in ne vem česa še. Pol smo mu rekl, je bil pa :eek: ??? Ja, halo, P-O-S-P-R-A-V-I!! :roll: No, pol je trajalo sigurno še dve uri, da je pospravu za sabo! In pol je človk jezn na vse nas in nas grdo gleda, ja p**** kaj maš bit ti tle užaljen, a je mogoče mislu, da bomo mi za njim pucal???!! Se ne čudim, da so prišle garje.
levchica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2008
Kraj: maribor*

Neprebrana objavaNapisal/-a levchica » 11. Nov. 2008 21:26

perla85 napisal/-a:no dans sm dobla obvestilo da se morm drug tedn oglasit v študentski pisarni v LJ, sabo pa prnes še nekej potrdil za sprejem. eno izmed teh, je tudi potrjena izjava pri notarju o prevzemu dolga, ki jo more podpisat starš oz.nekdo z rednimi dohodki.
zanima me, v čem je bistvo te izjave? v tem, da če zdej jst kej pokvarm, pač škodo krijejo starši, al gre to za izjavo da krijem dolgove, prejšnih študentov.

kdo kej več ve o tem?

prosm za čimprejšni odgovor in hvala :oops:

kaj socialna tudi šteje kot redni dohodek? če starša nista zaposlena ne moreta bit poroka? al kak je zdaj s tem
Vivien
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Vivien » 05. Dec. 2008 11:57

Pozdravljeni!

Zanima me, kako zgleda življenje v Tihem domu v rožni dolini. Je v glavnem mirno? So apartmaji ali le običajne sobe? Zelo razmišljam, da bi dala prošnjo za selitev...
V temle domu, v Mestnem Logu, kjer sem trenutno, ne zdržim več. Samo danes ponoči nisem spala praktično nič. Od polnoči do pol petih zjutraj sem se obračala in nikakor nisem mogla spat zaradi žurke, ki so jo imeli v sosednjem prostoru. In tako je vsak teden. Jaz razumem, da žurke morajo bit ipd., ampak tako razgrajanje mi ne gre v račun in je totalno nepotrebno.
Moj študij je pa je zastavljen tako, da moram sproti delat in si neprespanih noči enostavno ne morem privoščit.

Prosim za čim več odgovorov. Hvala. :D

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov