študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
emanuela napisal/-a:še katera nikogar ne pozna na topniški?
jaz:(
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
emanuela napisal/-a:andrejav88, katero nadstropje pa si itd?zs:)
5, ti?
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
delusional napisal/-a:crnolaska napisal/-a:delusional napisal/-a:crnolaska napisal/-a:js sm pa na kardeljevi, pa tudi nobenga ne poznam, razen cimr:D a je ša katera na kardeljevi?
jst sm na kardeljevi. kater blok si in kater štuk?
D blok, 6. štuk:D pa ti?
A blok, 2. štuk
jaz sem tudi na kardeljevi in poleg cimrov še ne poznam nikogar ... kaj ko bi se kdaj doble?
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
buubbika napisal/-a:andrejav88 napisal/-a:emanuela napisal/-a:andrejav88, katero nadstropje pa si itd?zs:)
5, ti?
Jaz tudi na topniški!
Meni pa lah prideta na kakav/čaj, no ša kavico se tud da zrihat v 4. štuk.
ja lahko bi se videle vse tri:) kako pa imata predavanja, npr jutri?
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
bambina x napisal/-a:
jaz sem tudi na kardeljevi in poleg cimrov še ne poznam nikogar ... kaj ko bi se kdaj doble?
e, brucccka
ajde, kafe vseh ki so tle gor s kardeljeve... kdaj, kje?
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
^^ jaaaa ... zakaj se tak smejiš? sej biti bruc je po eni strani prav fajn
a ve katera/kateri, če se bo kdo izselil iz domov na kardeljevi? ker kolegica živi v akademskem, ki je katastrofalen, pa bi se rada preselila na kardeljevo, ker ma fax tudi tukaj - socialno pedagogiko študira... je pač finta, da če zve, da se bo kdo preselil oziroma izselil, potem gre s tistim človekom v rožno in se lahko takoj na kardelejvo preseli ... drgač pa more čakat na preselitveni rok, ki je komaj novembra ... tam v akademskem je pa res grozno ... če izpustimo wc-je in kopalnice, je res hudo, ker more delat stvari za fax, pa se ji vsako noč pred vrati toti erazmus študenti derejo, ko ga pijejo in ne more ne spat ne naredit nič za fax .... predavanja pa ji potekajo skozi ves dan ... ma pač gnili urnik ...
no, če pozna kdo koga, bi bila res vesela, da bi povedli, da bi se lahko ona čim prej preselila ... HVALA!!
nekaj ot: zakaj mi ne pošilja več mailov, da je prispelo novo sporočilo na to temo? no, to se mi pri vseh dogaja :S
a ve katera/kateri, če se bo kdo izselil iz domov na kardeljevi? ker kolegica živi v akademskem, ki je katastrofalen, pa bi se rada preselila na kardeljevo, ker ma fax tudi tukaj - socialno pedagogiko študira... je pač finta, da če zve, da se bo kdo preselil oziroma izselil, potem gre s tistim človekom v rožno in se lahko takoj na kardelejvo preseli ... drgač pa more čakat na preselitveni rok, ki je komaj novembra ... tam v akademskem je pa res grozno ... če izpustimo wc-je in kopalnice, je res hudo, ker more delat stvari za fax, pa se ji vsako noč pred vrati toti erazmus študenti derejo, ko ga pijejo in ne more ne spat ne naredit nič za fax .... predavanja pa ji potekajo skozi ves dan ... ma pač gnili urnik ...
no, če pozna kdo koga, bi bila res vesela, da bi povedli, da bi se lahko ona čim prej preselila ... HVALA!!
nekaj ot: zakaj mi ne pošilja več mailov, da je prispelo novo sporočilo na to temo? no, to se mi pri vseh dogaja :S
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- pik4p010nic4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2005
bambina x: jaz se bom v roku dveh ali treh tednov selila iz doma d na kardeljevi
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
bovha napisal/-a:Eno vprašanje... A rimska pa poljanska sta brez interneta???
poljanska-dom všz je ziher brez interneta, kr sem jaz zdaj tam not in upam da se bom čimprej preselila.. sploh mi ni všeč
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
-
Sundaysmile - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2008
zivjo:D a ve katera mogoče če je res, da če pr teb u študentu prespi nekdo ki tudi biva v enmu od študentskih domov da ga ni treba prijavit(kao prenočitev)?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov