študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Ja kako si podaljšala študenta, če sploh do zdej nisi bla v študentu?
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
A št. odločbe ni na seznamu, odločbo si ža dobila?
- bovha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2007
ne ni št na seznamu... sam seznami se dnevno menjujejo a ne? tisti dan ko sem dobila splh nisem šla gledat, ker prejšnja leta sem hitr za odločbo dobila kdaj naj se tam zglasim...
Bom js kar poklicala al pa email poslala, ker št točk pa nimam tak malo (mama je nezaposlena samohranilka, mi2 s sestro študentki, poleg tega sem od lj oddaljena več kot 150 km...) in vozit se definitivno ne morem
tnx za odgovore
Bom js kar poklicala al pa email poslala, ker št točk pa nimam tak malo (mama je nezaposlena samohranilka, mi2 s sestro študentki, poleg tega sem od lj oddaljena več kot 150 km...) in vozit se definitivno ne morem
tnx za odgovore
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
emanuela napisal/-a:evo eno iz topniške...še katera?ker zaenkrat razen svoje cimre ne poznam nikogaar...podnevi je 8 nadstropje kot hiša duhov
Jst upam, da bom drugo leto dobila tam Kaj pa študiraš?
A to kej gledajo kje ma kdo fax pa da je bližje?Al pač kr pride pa morš uzet oz. zavrnš pa čakaš spet jovo na novo?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
emanuela napisal/-a:evo eno iz topniške...še katera?ker zaenkrat razen svoje cimre ne poznam nikogaar...podnevi je 8 nadstropje kot hiša duhov
Hm jaz sem na topniški že drugo leto. Drugač sem pa v 5.štuko. Čakam še cimro, je prišla enkrat avgusta po ključ, ko mene ni blo, vselila pa se še ni.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
red*cherry napisal/-a:Milky way, ja zdej k še ne poznaš ljubljane, ti je kar nekje ta lokacija, v bistvu je pa zlo zraven mesta. Peški 15 min do aškerčeve... Sem bla tam 2 leti, ful fajn...
Aha...sm opazla v tem tednu, ko nism nč pisala, ker sm raziskovala okolico mojega doma . Ma sej ni tko slabo, ampak na 1. pogled res zgleda neka vasica...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
crnolaska napisal/-a:js sm pa na kardeljevi, pa tudi nobenga ne poznam, razen cimr:D a je ša katera na kardeljevi?
jst sm na kardeljevi. kater blok si in kater štuk?
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
crnolaska napisal/-a:delusional napisal/-a:crnolaska napisal/-a:js sm pa na kardeljevi, pa tudi nobenga ne poznam, razen cimr:D a je ša katera na kardeljevi?
jst sm na kardeljevi. kater blok si in kater štuk?
D blok, 6. štuk:D pa ti?
A blok, 2. štuk
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov