študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
se navadiš i razdalje
kje si pa dobila, kero sobo?? pr nas se bo ta teden ena vn selila, v sosednjem apartmaju so se pa dva že, še ena se bo pa tudi zdej kmalu - vsi ker nimajo več statusa
drugače pa.. dobrodošla ekola, še link od strani od doma (pa še forum je, je kr fajn za kake novice v zvezi z domom)
http://litostroj.sd-lj.si/
kje si pa dobila, kero sobo?? pr nas se bo ta teden ena vn selila, v sosednjem apartmaju so se pa dva že, še ena se bo pa tudi zdej kmalu - vsi ker nimajo več statusa
drugače pa.. dobrodošla ekola, še link od strani od doma (pa še forum je, je kr fajn za kake novice v zvezi z domom)
http://litostroj.sd-lj.si/
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
_madison_ napisal/-a:Kašno je kej v Mestnem logu? Ker od tam imam pa samo stare informacije od brata
Super!!
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
jaz sem v pet dobila sobo na topniški. in me nekaj zanima. ali sem edina, ki je dobila svinjsko umazano sobo?
namreč:tuš brez zavese, vse rjasto, kuhinja povsod mastna in po predalih raztresen sladkor in kava, soba pa itaq...prah , prah, prah in razmajano pohištvo...in v tem naj bi bila tri leta?!?!
namreč:tuš brez zavese, vse rjasto, kuhinja povsod mastna in po predalih raztresen sladkor in kava, soba pa itaq...prah , prah, prah in razmajano pohištvo...in v tem naj bi bila tri leta?!?!
-
red*cherry - Kofetarica
Buubbika, a se je blo komplicirano vselit, k si delala tako paniko? Vidš, da nis pršla v dijaški dom v Šiško.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
_madison_ napisal/-a:Kašno je kej v Mestnem logu? Ker od tam imam pa samo stare informacije od brata
Več informacij ti bom uspela povedat, ko bom tm živela kšn teden ali dva. Stanovanje je lušno (za 12 je, ampak ima 6 ljudi skupno kopalnico in kuhinjo), ampak me ful moti, ker kopalnica nima vsaj kšnega majhnega okna, js sm pa na to navajena. In zaenkrat smrdi po vlažnih cunjah Ampak bo MilkyWay prinesla razne dišave in bo vse odišavila .
Je pa lokacija taka bolj...čudna...Ful boguizaleđima. Mene me je kr zamorilo, ko sm vidla kje je... Ampak moram še raziskat, kje so kšne trgovine, restavracije ipd.
-
red*cherry - Kofetarica
Milky way, ja zdej k še ne poznaš ljubljane, ti je kar nekje ta lokacija, v bistvu je pa zlo zraven mesta. Peški 15 min do aškerčeve... Sem bla tam 2 leti, ful fajn...
-
red*cherry - Kofetarica
Ja odvisno kolk točk maš, ne?? To ni odvisno od tega, kdaj dobiš odločbo. Pa smo tud že ene like 100x napisal, da kljub javljanju napake, je post poslan.
- bovha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2007
Ja kak pa veš kolk točk maš če nikjer ne najdem... Js sm namreč imela 3 leta subvencijo zdej pa sm jo zamenjala za študenta... vem da prvo leto je pisala št pa da sm na prednosti listi zaj ko sm pa sam podalšala pa nč ne piše... pa tut une št ko je edina nekje na odločbi ni na seznamu... zato sprašujem...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov