študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
hehe hvala roxeanne ja tudi jaz si želim enega normalnega človeka mogoče pa bo kera iz foruma naselila kakšno našo sobico.. nikol neveš.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Mi lahko ena od punc prosim pove, kaj pomeni, da odločbo zamenjaš za subvencijo al kako ste že prej pisale (to mislim, če se ne želiš vseliti v dom). kako je s tem?
hvala
hvala
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
jeeeeej .. meni so pa danes zjutraj polepšali dan ... sem dobila domov pošto, da se morem javit v pisarni v sredo, se pravi 1. 10.
torej to pomeni, da bom lahko jaz že v sredo prespala tam, ne? sicer je tole kr zabavno, ker itak ne bom mogla nosit vseh stvari poleg sebe, ki jih bom rabla in bom v sredo mogla šibat nazaj domov, potem pa se vselit ...
a mi lahko katera pove, kateri domovi na kardeljevi so fajni, pa keri so še blizu kardeljeve ... sem pač brucka in se mi še sanja ne, kje je kaj .. še za toto rožno nimam pojma
aja ... kolegica gre ju3, se pravi v soboto tja ... in glede na to, da se morem jaz javit tam v sre, je kaj možnosti, da bova skupaj? če zdaj ona zaprosi ... pol pa pač jaz v sre pridem? ni velike verjetnosti, da se bo to zgodilo, ne?
hvala za vaš odgovor!!
LP,
Bambina x
torej to pomeni, da bom lahko jaz že v sredo prespala tam, ne? sicer je tole kr zabavno, ker itak ne bom mogla nosit vseh stvari poleg sebe, ki jih bom rabla in bom v sredo mogla šibat nazaj domov, potem pa se vselit ...
a mi lahko katera pove, kateri domovi na kardeljevi so fajni, pa keri so še blizu kardeljeve ... sem pač brucka in se mi še sanja ne, kje je kaj .. še za toto rožno nimam pojma
aja ... kolegica gre ju3, se pravi v soboto tja ... in glede na to, da se morem jaz javit tam v sre, je kaj možnosti, da bova skupaj? če zdaj ona zaprosi ... pol pa pač jaz v sre pridem? ni velike verjetnosti, da se bo to zgodilo, ne?
hvala za vaš odgovor!!
LP,
Bambina x
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Midve s kolegico sva imele isti problem, da sva želele met skupaj sobo, pa sem jaz bila "naročena" par dni kasneje kot ona. Sem poklicala na študentske domove in so mi rekli, da naj kar obe prideva na njen datum in da naj prideva skupaj v pisarno (čeprav hodijo noter po po eden). Potem vprašata ali je možno, da dobita skupaj sobo in če je kaj fraj bosta dobile.
Na kardeljevi ploščadi so vsi domovi ql, odvisno pač kaj si želiš. Dom fdv je ful lepo urejen, ful prostora in to. Jaz sem stanovala tam in ti kar priporočam. Je pa težko dobit mesto na fdv, ker mislim da celo obstaja čakalna lista. Bloki A, B, C in D so pa že precej stari ampak boš tam srečala ogromno fajn ljudi.
Na kardeljevi ploščadi so vsi domovi ql, odvisno pač kaj si želiš. Dom fdv je ful lepo urejen, ful prostora in to. Jaz sem stanovala tam in ti kar priporočam. Je pa težko dobit mesto na fdv, ker mislim da celo obstaja čakalna lista. Bloki A, B, C in D so pa že precej stari ampak boš tam srečala ogromno fajn ljudi.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
ah ... kdaj si ti to rihtala? jaz sem jih zajle poklicala, sicer na eno drugo številko, kot pa nam je dana na vpisnem listu (ni več uradnih ur za tisto številko) in so mi rekli, da morem prit takrat, ko so mi rekli, ne pa prej ...
edino, če grem ju3 poleg nje in se probama kr tam zmenit ....
kaj menite?
edino, če grem ju3 poleg nje in se probama kr tam zmenit ....
kaj menite?
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
samo to o zasedenosti je res relativno in malo od sreče odvisno.. se spomnim, ko sem se jaz vselila in sem bla cela panična kr se je ena moja kolgica vselila 3 dni pred mano in so ji povedli, da so vsi apartmajski domovi že zasedeni! je mogla it pol v eno sobo pa če je hotla al ne.. pridem jaz 3 dni kasneje pa sem si lahko zbirala v katerem apartmaju bi bla..
morš bit ob pravem času na pravem mestu
morš bit ob pravem času na pravem mestu
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Ma jst pa še zdej nism dobila določbe!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov