študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 22. Sep. 2008 16:29

m;a;Ł;a napisal/-a:
buubbika napisal/-a:Ammm, mam še 1 vprašanje.. Dobla sm pošto da se moram oglasit v sob. v Rožni, in zdaj ne vem kaj me čaka? Grem se tja "prijavit", izbrat šd in..? Pol mi piše tud nekaj za posteljino itd, ma kaj se bom že v sob. vselila :rofl:??? No, vrjamem da ne, sam ne vem kaj pričakovat..

oo blagor teb...... si dočakala študenta.. glej da potem poročaš, kako in kaj... in sploh kako poteka to v rožni!!

aja, kdaj pol greš v Rožno!!

in ja čestitammmmmmmmmmm še enkrat... pol so očitn začeli z vseljevanjem :)

Mogoče si ti moja tanova cimra ker se je prejšnja ravno izselila :razz:
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 22. Sep. 2008 16:46

Ja ok, če so ti napisal, pol pa že najbrž delajo v soboto zdej k je tak naval. Ja če boš našla hišnika, se lahko vseliš že v soboto. Oz. on ti da ključe, pol pa se ti zarad njega vselš šele drugo leto če čš. :D In ko dobiš hišnika, se zmenta, al boš posteljnino vzemala pr njem (menjava je vsake 14 dni-ni nujno,da vedno zamenaš) al jo boš nosila od doma.
Če boš klicala, se ti ne bo noben javu.
Uporabniški avatar
Slatkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Slatkica » 22. Sep. 2008 17:03

buubbika ... katera pa si bila na čakalni listi? :)

Jaz ravno pritožbo pišem. :?
Uporabniški avatar
Slatkica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Slatkica » 22. Sep. 2008 17:12

Uf ... če mi pritožba uspe, sem tako takoj not. :D
Upam, da bo ratalo. :cool:
m;a;Ł;a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a m;a;Ł;a » 22. Sep. 2008 20:26

uf odvisn kako upoštavajo tole z prometno povezavo... upam, da malce upoštevajo.. no jst sm tut dala prošnjo in zdaj čakam na njihov odgovor....

no jst sm že v soboto jim poslala odločbo.... tako da upam da mi ta teden že odgovorijo... al sm prevelik optimist? :oops:
Uporabniški avatar
Slatkica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Slatkica » 22. Sep. 2008 20:51

Mislim, da ne.

Saj jaz bi naj ta mesec že prišla not, ampak bi mi blo vseeno bolj všeč, da si ne bi rabla še nekaj iskat, tak da tudi pričakujem, da bodo hitro odgovorili. :)
m;a;Ł;a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a m;a;Ł;a » 22. Sep. 2008 20:57

no pol upam da bomo dobile.... jst bi tut oktobra mogla it not.. sm nekje okrog 260 mesta... še bo treba čakat.... ampak če bi mi upoštevali bi tut malce prej prišla not!!!

upajmo da nam rata kaj hitro :)
Uporabniški avatar
Sundaysmile
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Sundaysmile » 23. Sep. 2008 7:17

živjo...jst mam še eno vprašanje, ker sm slišala da u tistih pisarnah niso ravno preveč prijazni, sm se odločla da vprašam raj vas :wink:
in sicer me zanima kako je s parkirnimi prostori....jih ima vsak dom, al samo nekateri - kateri? hvala :)
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 23. Sep. 2008 9:34

Vsi študentski domovi nimajo parkirnih mest, vsaj ne zastonj. Na žalost.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 24. Sep. 2008 8:26

buubbika napisal/-a:Js sm klicala in se pozanimala, v soboto dobim ključ stanovanja in lahko grem not karad želim .. "to je kot ključ lastnega stanovanja, si not al pa ne.. " in tako še premlevam kdaj bom šla :D..

Ful dobr :) . Enkat se bom povabla na kratek obisk da vidm kako zgledajo tile študentski domovi, ferbc sm pač :oops: .
m;a;Ł;a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a m;a;Ł;a » 24. Sep. 2008 12:02

buubbika napisal/-a:Js sm klicala in se pozanimala, v soboto dobim ključ stanovanja in lahko grem not karad želim .. "to je kot ključ lastnega stanovanja, si not al pa ne.. " in tako še premlevam kdaj bom šla :D..

a si mogoče še vedno danes na prednostni listi al te več ni?
Uporabniški avatar
Lea008
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2008
Kraj: Mb/Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Lea008 » 24. Sep. 2008 16:32

Mogoče bo malo čudno vprašanje ampak upam da mi bo katera odgovorila...Prvič sem se prijavla za študentsko sobo tako da...
Torej prejšni teden sem bila 316. na prednostni listi,zdaj sem 191..
Po točkah se bom vselila od 1. novembra do 31. decembra . :)
Če vzamejo 360 študentk v prvem selitvenem roku, jaz sem pa 316 na listi...No po moji logiki bi potem jaz tudi morala biti tukaj zmes ampak nisem( pač po točkah).Pač me zanima kako pač to deluje z prednostno listo in vselitvenimi roki...

Lp

:D
Uporabniški avatar
roxeanne
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a roxeanne » 24. Sep. 2008 17:17

Sundaysmile napisal/-a:živjo...jst mam še eno vprašanje, ker sm slišala da u tistih pisarnah niso ravno preveč prijazni, sm se odločla da vprašam raj vas :wink:
in sicer me zanima kako je s parkirnimi prostori....jih ima vsak dom, al samo nekateri - kateri? hvala :)

mislim da se to z hišnikom zmeniš.
ja, vsi domi nimajo parkirnh mest, spet drugi majo za plačat (poljane se m izdi :gruebel: )
v rožni vem da gre tako, da imajo določeno število ključev in če ga ti hočeš moraš počakat da ga nekdo vrne (če imajo vse razdane). to zna trajat. za primer: moja sošolka je na ključek čakala mal več kot pol leta. zdej pa odvisno...
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 24. Sep. 2008 19:02

jaz morm to upravi v rožni malo pohvalit :D sem že pisala tukaj o ZELO problematičnem cimru..in po treh pritožbenih mejlih se je končno začelo nekaj premiakt. najprej so mu mejl poslali in ker se na tega ni odzval, so ga klicali. izmislil si je, da ne more prit na pogovor kr ga kao ni v ljubljani (seveda je bil) no in zdaj ga je začela klicarit kr direktorca uprave in se tudi z nami pogovorila..tako, da ob naslednjem mejlu leti ven! wiii.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
roxeanne
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a roxeanne » 24. Sep. 2008 19:55

^^
ja hvala ne vem komu ne! :)
mism... take pi* zganja pa ga ne morjo iz doma fliknt oz. vam je rablo tok cajta teženja da so se odzvali. :roll:
da pa oni najdejo nek razlog, pa nasledni dan dobiš papirje za se izselit.
no, lepo slišat tako novico :gut:
zdej vam želim sam še enga fajn novga cimra :wink:

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]