študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
anoyel napisal/-a:Nič ne pove kam bi rada šla, ker so tetike tam na vselitvah žične kot hudič in rečejo lej tu je prosto in pika. Mal pojamri, če je še kje prosto drugje (če ti npr. predlog ne odgovarja) in, da bi rada tja šla. Čist možn, da bo še kje. One tam najraj zafilajo ta najdražje - ta nove študente.
No, kokr katera in odvisno od dneva! Je pa res da kar sprašuj a je ta frej? je ta? je ta? pol bo pa počas še kej našla.
- marimeri
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
emanuela napisal/-a:ok...suuper, da bom v istem dnevu izvedela v kateri dom grem in se obenem selila
ja, za preselitev je šele problem... če daš prošnjo za tihi dom te pokličejo ko je fraj in se moreš še isti ali naslednji dannajprej izselit, it na upravo, potem pa seše vselit. sliši se preprosto ampak preden dobiš hišnika in nekoga, pri katerem lahko pustiš vse svoje stvari med tem časom ko se seliš. zelo prijetno če greš iz rožne za bežigrad in si brez avta
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
A pa je že katera dobila domov pošto, v kateri piše, kdaj naj se pridejo prijavit?
Sama imam okrog 460 točk in spadam v tisto prvo skupino, ki naj bi se vselila v oktobru. Pa me zanima kdaj naj približno pričakujem tisto kuverto?
Sama imam okrog 460 točk in spadam v tisto prvo skupino, ki naj bi se vselila v oktobru. Pa me zanima kdaj naj približno pričakujem tisto kuverto?
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
eno vprašanje: mami je invalidsko upokojena ... predčasno so jo invalidsko upokojili, saj zaradi določenih težav ne more delati ...
in meni v odločbi niso nič šteli, ko so tam točke za težke socialne razmere..
naj pokličem tja in jih vprašam al naj kr pritožbo napišem al kaj? poslali mi niso nič nazaj, moji kolegici pa so, ko je oče invalid 3. stopnje ...
kaj naj? ker če mi prizajo tisto, imam več pik in sem na višjem mestu ...
in meni v odločbi niso nič šteli, ko so tam točke za težke socialne razmere..
naj pokličem tja in jih vprašam al naj kr pritožbo napišem al kaj? poslali mi niso nič nazaj, moji kolegici pa so, ko je oče invalid 3. stopnje ...
kaj naj? ker če mi prizajo tisto, imam več pik in sem na višjem mestu ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
bambina x napisal/-a:misla sem, da bi jih ju3 poklical, potem pa te pisno vložla pritožbo ....
Se ne javljajo na telefone.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
^^ Kot jst vem v Portorožu je. Usaj na seznamu je: http://www.sd.upr.si/html/index.html
Sicer me pa bolj zanima za Maribor.
Sicer me pa bolj zanima za Maribor.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov