študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sundaysmile - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2008
a reeees? jst nism nč dobila, čeprav bi morala glede na dinamiko vselitev priti na vrsto že oktobra...
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Pa neeeeee..... Lej, ko boš ti dobila obvestilo za vselitev, boš šla tja in povedala v kater ŠD bi rada šla-oz. tam kjer bo prosto. Thats it!
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Citiram:
Študentski domovi v Ljubljani razpisujejo skupaj 7439 ležišč, od tega je
predvidenih:
- 2316 prostih mest za sprejem oziroma za študente, za katere bo subvencija
prvič dodeljena.
Študentski domovi v Ljubljani (MNOŽINA!!-v to "ime" so vključeni vsi ŠD-ji v LJ, pač Šiška ne spada pod to pisarno, ki ureja vse ostale ŠD-je, je po domače povedano "privat"-sama zase)
http://www.stud-dom-lj.si/si/domovi/lokacije/
OMG! Ma sej ko sm jst pršla kot brucka v Lj, bi se najrajš zjokala, ker mi ni blo nč jasno.
Študentski domovi v Ljubljani razpisujejo skupaj 7439 ležišč, od tega je
predvidenih:
- 2316 prostih mest za sprejem oziroma za študente, za katere bo subvencija
prvič dodeljena.
Študentski domovi v Ljubljani (MNOŽINA!!-v to "ime" so vključeni vsi ŠD-ji v LJ, pač Šiška ne spada pod to pisarno, ki ureja vse ostale ŠD-je, je po domače povedano "privat"-sama zase)
http://www.stud-dom-lj.si/si/domovi/lokacije/
OMG! Ma sej ko sm jst pršla kot brucka v Lj, bi se najrajš zjokala, ker mi ni blo nč jasno.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
danes zjutraj sem prejela pošto .. no, natančno pred 5min .... sej ne, da se me je poštar ustrašil, pa da sem mu htela spipat ven pošto ...
sem na 238 mestu, s 461 točkami . moja vselitev je oktobra ..
mislite, da bo res? ker sem na taaaaaaaaako poznem mestu .. no, vsaj meni se zdi .....
sem na 238 mestu, s 461 točkami . moja vselitev je oktobra ..
mislite, da bo res? ker sem na taaaaaaaaako poznem mestu .. no, vsaj meni se zdi .....
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
red*cherry napisal/-a:Pa neeeeee..... Lej, ko boš ti dobila obvestilo za vselitev, boš šla tja in povedala v kater ŠD bi rada šla-oz. tam kjer bo prosto. Thats it!
Nič ne pove kam bi rada šla, ker so tetike tam na vselitvah žične kot hudič in rečejo lej tu je prosto in pika. Mal pojamri, če je še kje prosto drugje (če ti npr. predlog ne odgovarja) in, da bi rada tja šla. Čist možn, da bo še kje. One tam najraj zafilajo ta najdražje - ta nove študente.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
jaz tudi
za vselitev .. kdaj to dobimo .. jaz semzaj zdrsnila na nižje mesto, ampak po točkah sem še vedno v prvem vselitvenem roku ... malo je problem, da bi se vozla, ker sem od Lj le oddaljena 100km in se vlak vozi tja dve uri .. torej bi se mogla vsako jutro zbudit ob treh(da se najem, zrihtam, pridem do vlaka), da bi šla na vlak ....
za vselitev .. kdaj to dobimo .. jaz semzaj zdrsnila na nižje mesto, ampak po točkah sem še vedno v prvem vselitvenem roku ... malo je problem, da bi se vozla, ker sem od Lj le oddaljena 100km in se vlak vozi tja dve uri .. torej bi se mogla vsako jutro zbudit ob treh(da se najem, zrihtam, pridem do vlaka), da bi šla na vlak ....
Zadnjič spremenil bambina x, dne 17. Sep. 2008 14:12, skupaj popravljeno 1 krat.
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ko dobiš za vselitev, greš v Rožno, tam kjer je Pisarna za študentske domove. In tam ti v pisarni povejo, kateri domovi so prosti, in ti izbereš, nato podpišeš pogodbo. Potem ti mislm da da en kup papirjev, greš čimprej do hišnika tistega bloka (katerega zna bit problem ga najdt), ti on tam da posteljnino, če hočeš in take stvari, te pospremi do sobe, da ključ in to je to.
That's it!
That's it!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]