študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- m;a;Ł;a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 6. 2008
uf pomoje vsako leto ko daš prošnjo na novo te dajo spet na novo prednostno listo... torej resnično gledajo samo točke
uf jst sm dobila dopolnitev vloge.. pa piše gor nekje ena številka... no mislim, da je to moja številka odločbe... ker se letnik in faks ujama!! upam da imam prav!!
uf jst sm dobila dopolnitev vloge.. pa piše gor nekje ena številka... no mislim, da je to moja številka odločbe... ker se letnik in faks ujama!! upam da imam prav!!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
rachka_ napisal/-a:delusional napisal/-a:sovražim erasmus študente ki jih dajo v naše domove!!!
okej jaz jih ne sovražim..me pa moti dejstvo, da te tanove domove res pršparajo samo za njih. v našem domu (FDV) je mislim, da 16 enoposteljnih sob in na začetku, ko sem se vselila jih je blo vsaj 10 zasedenih od erasmuscev. saj ne rečem, da jih morjo zaj tlačit v najgrše sobe in domove ampak takih razlik pa tui ni treba delat..
ej, jih poznam kar nekaj, v naših domovih jih je ful.
lani so ble tudi ene čehinje al poljakinje pr sosedovih, in niso čistle niiiiiiiiič. kot da bi pršle v hotel. nikoli niso pomivale, nosle smeti, wc čistle za sabo.
poleg tega nardijo te žurke v apartmaju in se zberejo vsi tej njihovi erasmovci ki jih poznajo.
poleg tega se ve, zakaj se gre na erasmus izmenjavo.
in zdej bomo mi dobili 2, ena je že pršla iz Litve.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
in kak naj vem, kera je moja številka?
kaj mi pomaga seznam, če se mi sanja ne, kje sem ... sam po fakulteti pa ne morem gledat
kaj še sedaj ti lahko pošljejo domov da dopolniš vlogo?
kaj mi pomaga seznam, če se mi sanja ne, kje sem ... sam po fakulteti pa ne morem gledat
kaj še sedaj ti lahko pošljejo domov da dopolniš vlogo?
Zadnjič spremenil bambina x, dne 15. Sep. 2008 14:51, skupaj popravljeno 1 krat.
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
g00fy_qa napisal/-a:Jaz biti rahlo zmedena... prednostni seznam je zunaj, samo nihče ne ve na katerem mestu je? Kdaj izvemo sploh kje smo?
Mislm, da pridejo odločbe z našmi šiframi v roku enga tedna, pa pol lahko pogledaš kje točno si... upam da čimprej...
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
- m;a;Ł;a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 6. 2008
buubbika napisal/-a:Js sm pa dobla študenta!!!!!
Ko sm 1. poslala prošnjo sm dobla nazaj pismo, priporočeno, da momr še nekaj poslat.. In tu je št. moje vloge in tako sm se najdla, vrjetno kr že oktobra grem not , ker mam kr velik pik .
uf kulk pa maš približno pik.. ni treba ti reči natačne cifre!
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
delusional napisal/-a:rachka_ napisal/-a:delusional napisal/-a:sovražim erasmus študente ki jih dajo v naše domove!!!
okej jaz jih ne sovražim..me pa moti dejstvo, da te tanove domove res pršparajo samo za njih. v našem domu (FDV) je mislim, da 16 enoposteljnih sob in na začetku, ko sem se vselila jih je blo vsaj 10 zasedenih od erasmuscev. saj ne rečem, da jih morjo zaj tlačit v najgrše sobe in domove ampak takih razlik pa tui ni treba delat..
ej, jih poznam kar nekaj, v naših domovih jih je ful.
lani so ble tudi ene čehinje al poljakinje pr sosedovih, in niso čistle niiiiiiiiič. kot da bi pršle v hotel. nikoli niso pomivale, nosle smeti, wc čistle za sabo.
poleg tega nardijo te žurke v apartmaju in se zberejo vsi tej njihovi erasmovci ki jih poznajo.
poleg tega se ve, zakaj se gre na erasmus izmenjavo.
in zdej bomo mi dobili 2, ena je že pršla iz Litve.
ja saj pravim, da jih je ful tudi pr nas.. ko grem po hodniku ponavadi sploh nevem kak naj pozdravljam, kr so enake možnosti, da je mimohiteči človek slovenec ali pa ne.
ja v našem apartmaju smo tui že meli vse od poljakinj, madžark, bolgarov, hrvatov, srbinj in romunov pa so bli kr kul kar se čiščenja tiče no.. AMPAK boj se francozov!! moja bivša cimra je bla francozinja in čist bad.. v sobi sma ble skup in vedno, ko sem prišla v LJ sem mogla najprej pucat pa nevemkaj vse.. mislim, da ne rabim več nič dodat če omenim, da si v enem letu ni niti enkrat menjala posteljnine..brisačo pa menda 3x
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Tko nekak ja Nisem bla na vrhu čist, sem bla pa v tisti prvi skupini, ki naj bi se predvidoma vselila oktobra.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov