študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
kdaj pride ven, kateri si na listi? torej, če sedaj prav razumem, že lahko dobimo pošto domov, da se moreš v roku treh dni vselit preden pride lista ven?
meni se bo zmešalo, ke r ne vem, kaj naj naredim ... če se ne bom sedaj oktobra vselila, si morem najdit nekje za spat ... ampak to je sedaj tako ... poceni stnovanja so že itak oddana .. :S jooooooj
meni se bo zmešalo, ke r ne vem, kaj naj naredim ... če se ne bom sedaj oktobra vselila, si morem najdit nekje za spat ... ampak to je sedaj tako ... poceni stnovanja so že itak oddana .. :S jooooooj
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- m;a;Ł;a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 6. 2008
oh sm v čist enaki situaciji...... čakam poštarja ko neumna vsak dan da bi dubla pošto.... od štud. domov... pa naj bo sam odločba.... čeprav bi rajši da piše da imejo prosto sobo zame .... ampak še vedno mi ni nč prinesu....
ja dragač pa mislim, da lahko prej pride odločba kulk maš točk al pa odločba da se lahk prideš zglasit v pisarno!!
ja dragač pa mislim, da lahko prej pride odločba kulk maš točk al pa odločba da se lahk prideš zglasit v pisarno!!
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
^^ srčno upam, da je tako ... ker ne vem kaj naj ... edina skrb, ki jo imam, je ta, kje bom živela .. no, zdaj me še mori to, če bom dobla štipendijo al ne ... letos se je državi povsem utrgalo!
očitno moreš res živet na cesti, če hočeš kaj dobit!
očitno moreš res živet na cesti, če hočeš kaj dobit!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
[vanessa] napisal/-a:Kaj je res to, da če maš že sestro/brata v domu maš ti pol brezplačen dom? k sm tko slišala, samo s emi zdi malo čudno da ti dajo kr free sobo
tole pa se meni ne zdi fer. saj ok, verjetno marsikomu pride prav, ampak ni pa pošteno. saj oba bivata v domu, sta dve samostojni osebi. če morajo vsi drugi plačati, zakaj bi potem dva živela na stroške enega?
saj tudi če si v stanovanju, moraš plačati posebej. pa če maš deset bratov in sester v istem stanovanju.
letos je res cela kriza v tej državi z vsemi novimi pravili in zakoni.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
gaby_ napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:Kaj je res to, da če maš že sestro/brata v domu maš ti pol brezplačen dom? k sm tko slišala, samo s emi zdi malo čudno da ti dajo kr free sobo
tole pa se meni ne zdi fer. saj ok, verjetno marsikomu pride prav, ampak ni pa pošteno. saj oba bivata v domu, sta dve samostojni osebi. če morajo vsi drugi plačati, zakaj bi potem dva živela na stroške enega?
saj tudi če si v stanovanju, moraš plačati posebej. pa če maš deset bratov in sester v istem stanovanju.
poglej eni ne delajo in ne sluzijo sami svojega denarja ker se hocejo popolnoma posvetit faxu, kar je prav. take vzdrzuje druzina, in ce ma druzina vec otrok v studentskem jim je seveda tezje..in ce sta lahko dva ali vec otroka v studentskem, ocitno niso ravno premozni, sta pa otroka pridna v soli! (pogoji za prit v dom)
torej je cist fer!
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
^^ saj po eni strani je to ql in prav. Ampak halooo ... moj brat npr. stanuje v najcenejšem domu (npr. akademski kolegij), jaz pa v luksuzu na FDV ali Litostroju in imam najdražji študentski dom zastonj torej za oba skupaj stroški znašajo 37 eur
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Peterca18 napisal/-a:^^ saj po eni strani je to ql in prav. Ampak halooo ... moj brat npr. stanuje v najcenejšem domu (npr. akademski kolegij), jaz pa v luksuzu na FDV ali Litostroju in imam najdražji študentski dom zastonj torej za oba skupaj stroški znašajo 37 eur
tok vasa druzina placa. stroski seveda znasajo VEC, ampak da drzava!
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
pa itak je pomoje tak, da se plača tadražji dom. vsaj ponavadi je tak, da je tacenejša stvar zastonj (samo ne me vzet za besedo).
drugač pa hvala za nasvete.. upam, da bojo res rešili z njim! drugač pa sploh nevem kaj se dogaja kr je tip že 2 dni skrivnostno izginil
drugač pa hvala za nasvete.. upam, da bojo res rešili z njim! drugač pa sploh nevem kaj se dogaja kr je tip že 2 dni skrivnostno izginil
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
rachka_ napisal/-a: drugač pa sploh nevem kaj se dogaja kr je tip že 2 dni skrivnostno izginil
mogoče pa kuje načrt za maščevanje
-
gaby_ - Cosmopolitanka
red_rose napisal/-a:gaby_ napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:Kaj je res to, da če maš že sestro/brata v domu maš ti pol brezplačen dom? k sm tko slišala, samo s emi zdi malo čudno da ti dajo kr free sobo
poglej eni ne delajo in ne sluzijo sami svojega denarja ker se hocejo popolnoma posvetit faxu, kar je prav. take vzdrzuje druzina, in ce ma druzina vec otrok v studentskem jim je seveda tezje..in ce sta lahko dva ali vec otroka v studentskem, ocitno niso ravno premozni, sta pa otroka pridna v soli! (pogoji za prit v dom)
torej je cist fer!
še vedno ni fer. in me v to ne boš prepričala. obstajajo tudi republiške štipendije. mislim halo? zakaj pa bi eni imeli vse zastonj, drugi pa, ki za las ne pridejo v dom, ali pa ne dobijo štipendije, ker jim presega 100€ na leto?
itak so študentski domovi zelo poceni. in ne verjamem, da nekdo tega ni zmožen plačati.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
gaby_: tisti k za las ne pridejo v dom, so na čakalni listi in dokaj hitro dobijo sobo.. sploh pa ni nujno da tadrugi član družine sploh pride v dom (v mojem primeru js 100% ne bi pršla)
sej je lepo od države da hoče čim več pomagat.. k poznam ful takih k zaradi pomanjkanja denarja, ne morejo it študirat v lj, ma bojo kr v istem kraju študirali na tak način hočejo samo omogočit čim več družinam da bi lahko otroci študirali tisto kar si najbolj želijo
baje pa da je ista fora z vrtci.. za prvega otroka plačaš za drugega ne
sej je lepo od države da hoče čim več pomagat.. k poznam ful takih k zaradi pomanjkanja denarja, ne morejo it študirat v lj, ma bojo kr v istem kraju študirali na tak način hočejo samo omogočit čim več družinam da bi lahko otroci študirali tisto kar si najbolj želijo
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
[vanessa] napisal/-a:gaby_: tisti k za las ne pridejo v dom, so na čakalni listi in dokaj hitro dobijo sobo.. sploh pa ni nujno da tadrugi član družine sploh pride v dom (v mojem primeru js 100% ne bi pršla)
ja ampak po drugi strani pa poglej letošnje štipendije. ma prav dela se na tem, da bi jih bilo čim manj.
zakaj pa ti ne bi dobila študentskega, če imaš še brata/sestro, ki je že tam? saj imata pa vendar iste pogoje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]