študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
red*cherry napisal/-a:Ja itak da je bil. Sej dom pri FDV spada pod "Študentski domovi v Ljubljani", kar pa je pisalo na razpisu. Ne morjo oni napisat ROŽNA DOLINA, BLOK 1,2,3,4,5,...itd, MESTNI LOG, BEŽIGRAD...ne vem kaj še. To vse spada pod ŠD-je v Ljubljani. Če napišeš, ni nč narobe.
A torej če sm js napisala samo "Študenstki domovi v LJ" in nisem nobenega točno definirala, ni nič narobe?...
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Ma neeeeeeee. Pač tam si pol zbereš enega izmed teh "Študentskih domov v Ljubljani".
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Ja zato ker pod te štiri besede spadajo vsi domovi v LJ (razen Šiške) in si glede na to kater dom ma frej postelje ti potem izbereš enga. Ma, lej, sej sm bla že v ŠD-ju, tako da vem kako to gre.
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
papaya napisal/-a:Jst ti lahko samo za prvo odgovorim. Ne moreš koristit obojega v istem študijskem letu. Torej imet subvencije in hkrati čakat na študentski dom. Ali eno ali drugo. Oboje pač ne gre.
ti to resno? in če čakaš 1 leto na študenta moreš plačevat celo najemnino? pha...zdaj sem pa zmedena in sploh nevem, če se splača dat za študenta
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
papaya napisal/-a:Georgia napisal/-a:In to potem pomeni, da je možnost, da nikol ne pridem v Fdv??
Ne tako pesimistično no
Verjetno v prvo res ne boš mogla prit. So pa pol vsake tolk časa preselitveni roki, in se takrat seliš v FDV dom, če je kaj frej. Je pa fajn če koga poznaš, ki bo šel ven iz FDV-ja, pa se z njim lepo zamenjaš
ja ampak vseeno bo treba konkretno čakat..kr je čakalna lista kr doolga. moja najnovejša cimra, ki se je vselila v naš apartma pred enim mescom je rekla, da je čakala več ko eno leto za ta dom pa še to je pol prek nekih vez prišla.. kr ko se pr nas izprazni kakšna postelja, je že par ur kasneje nekdo na novo not.
se pa splača malo pozanimat kdaj se kdo namerava izselit ja..mogoče pa maš srečo in dobiš fraj
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- bovha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2007
psenica napisal/-a:papaya napisal/-a:Jst ti lahko samo za prvo odgovorim. Ne moreš koristit obojega v istem študijskem letu. Torej imet subvencije in hkrati čakat na študentski dom. Ali eno ali drugo. Oboje pač ne gre.
ti to resno? in če čakaš 1 leto na študenta moreš plačevat celo najemnino? pha...zdaj sem pa zmedena in sploh nevem, če se splača dat za študenta
JA saj pa ko imaš subvencijo te smatrajo kot pripadnika študentskih domov... daš lahko edin za subvencijo pa jo potem menjaš za dom... sam pomoje je isto... Moji cimri nista dobile subvencije-ne dobi jo vsak... verjetno tisti ki po 1 leto na dom čakajo tudi subv ne dobijo
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ekonomska stanarina je realna cena (koliko bi te stalo bivanje brez subvencije oz. koliko je polna cena).
Neekonomska stanarina je tista cena, ki jo ti plačuješ (torej že subvencionirana). Torej če te zanima, koliko boš plačevala, gledaš neekonomsko stanarino.
V obeh pa so že všteti vsi stroški.
Neekonomska stanarina je tista cena, ki jo ti plačuješ (torej že subvencionirana). Torej če te zanima, koliko boš plačevala, gledaš neekonomsko stanarino.
V obeh pa so že všteti vsi stroški.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Mene pa zanima, če si lahko kje izračunam koliko točk bom imela in če je znano, koliko točk približno rabiš, da prideš v dom?
Jaz namreč hočem vedeti če je kaj šans, da sem oktobra sprejeta...
Jaz namreč hočem vedeti če je kaj šans, da sem oktobra sprejeta...
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
buubbika jao jao da bi blo to tvoje res bi js za študenta plačevala 200€ bože nedaj
fora je v tem (vsaj mislim - za 120% ne upam trdit ).. ko si sprejet (maš seveda status študenta) in s tem subvencionirano - gledaš nižje cene, torej neekonomsko stanarino..
če pa ti izgubiš status & si še vedno notr (pač nekaj časa traja preden oni to vse pregledajo in ti pošljejo pismo da pokaj kufre), plačaš za tiste mesece, ko si bil notr brez statusa višjo ceno - ekonomsko stanarino...
Aja, pa babe ne ga srat, lepo vas prosim, že stokrat povedano..
tisto kar ti na prvo stran napišeš v ker dom bi šel nekako rahlo nima pomena - sploh.. ko se v študentu sprazni postelja, pošljejo naslednjemu na seznamu pošto za vselitev...
lahko se jih v tistem času več izseli in tako imaš na izbiro (če glih trefiš) več postelj, v različnih domovih... lahko je pa frej samo ena postelja - izbiraš med tistim kar je na voljo, lepo zbereš in če se hočeš selit... lepo spišeš prošnjo in čakaš selitveni rok & upaš da prideš tam ko si želiš, that's it
g00fy_qa tukaj približno boš pa vedla, ko bodo objavli prednostno listo in potek vseljevanja (ki ne drži čist točno)...
aja, pa ne glih poslušat moje generacije (k zdej zaključuje(mo) drugi letnik) - takrat so se odprli 3 novi domovi & njihove izkušnje/nasveti kdaj prideš notr nekako ne morejo biti merilo
edit: tudi povprečna cena je znana.. tu spodaj
fora je v tem (vsaj mislim - za 120% ne upam trdit ).. ko si sprejet (maš seveda status študenta) in s tem subvencionirano - gledaš nižje cene, torej neekonomsko stanarino..
če pa ti izgubiš status & si še vedno notr (pač nekaj časa traja preden oni to vse pregledajo in ti pošljejo pismo da pokaj kufre), plačaš za tiste mesece, ko si bil notr brez statusa višjo ceno - ekonomsko stanarino...
Aja, pa babe ne ga srat, lepo vas prosim, že stokrat povedano..
tisto kar ti na prvo stran napišeš v ker dom bi šel nekako rahlo nima pomena - sploh.. ko se v študentu sprazni postelja, pošljejo naslednjemu na seznamu pošto za vselitev...
lahko se jih v tistem času več izseli in tako imaš na izbiro (če glih trefiš) več postelj, v različnih domovih... lahko je pa frej samo ena postelja - izbiraš med tistim kar je na voljo, lepo zbereš in če se hočeš selit... lepo spišeš prošnjo in čakaš selitveni rok & upaš da prideš tam ko si želiš, that's it
g00fy_qa tukaj približno boš pa vedla, ko bodo objavli prednostno listo in potek vseljevanja (ki ne drži čist točno)...
aja, pa ne glih poslušat moje generacije (k zdej zaključuje(mo) drugi letnik) - takrat so se odprli 3 novi domovi & njihove izkušnje/nasveti kdaj prideš notr nekako ne morejo biti merilo
edit: tudi povprečna cena je znana.. tu spodaj
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Se mi zdi, da šele enkrat sredi ali konec septembra, ko bodo vse prošnje pregledane.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov