študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 28. Jul. 2008 18:54

Kaj je to ŠS? :D Če misliš ŠD...narobe gledaš. :D
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 28. Jul. 2008 19:14

aja....ah to je neki čudno. Kokr jst vem, greš v pisarno za štud.domove ko dobiš pošto in si zbereš kje bi bil. Itak na prošnjo za sprejem ni treba napisat točno določenga doma..pustiš prazno.
Kaj je sploh SŠTS? :eek:
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 28. Jul. 2008 19:30

ja vidm, sej mam tud jst ta list doma :D
ej v bistvu pol pa ne vem... :nixweiss:
Jst bom po moje sam obkrožla študentski dom in nč napisala zraven. Ker to ni možno, da nimajo razpisa za rožno, mestni log, bežigrad... čudno v glavnem. :roll:

Po moje so v tem "Študentski domovi v Ljubljani" pod točko a všteti vsi ŠD-ji v Ljubljani, tako je blo še zmeraj. Ker če pogledaš za Maribor isto piše Študentski domovi v Mariboru, pa jih je tud več.

Pa npr. Študentski dom Vincecij (k tud piše na listu) ne spada pod "Študentski domovi v Ljubljani" zato je napisan posebaj.

Študentski domovi v Ljubljani so vsi tile
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 28. Jul. 2008 19:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 28. Jul. 2008 19:32

men se zdi d pač mal gledajo na želje sam če je frej pa si na vrsti dobiš pač kerkol dom pa daš prošnjo pol za premestitev v tistga k želiš.vsa fora tega doma je d morš nekak notr pridt...sej pol k si not se lah preseliš.
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 28. Jul. 2008 23:03

Evo, jaz sem že nekaj časa v štud.domu na poljanski (samo ne v tistem novem), pa mi je zaenkrat super fajn. Najbolj pomembni so mi ljudje, tu so pa zelo sproščeni in prijazni, tko da mi je fajn. Pa še poceni je. :D
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 28. Jul. 2008 23:06

mene pa neki zanima-a je kater dom tak (pa kater?) k si lahko sam v sobi? A je treba dolg čakat? Kakšna je cena?
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 29. Jul. 2008 10:10

red*cherry napisal/-a:mene pa neki zanima-a je kater dom tak (pa kater?) k si lahko sam v sobi? A je treba dolg čakat? Kakšna je cena?

Enoposteljne sobe imajo v bloku fdv, litostroj, mislim da na gerbičevi in še dveh blokih na Kardeljevi pl. (mislim da B in D). Dobiš pa tako sobo pod pogojem, da si najmanj 3. letnik ali pa če imaš dobre veze in poznanstva. Skratka, težko.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 29. Jul. 2008 11:20

Jst bom samo obkrožila. Pa nič dlje ne čakaš. Ko majo prazno sobo-oz.več praznih sob (ni važno v katerem ŠD-ju) ti pošljejo pošto, da se prid vselit in si boš zbrala glede na ponudbo, kje bi bla. In ne boš edina, tam bo ogromna vrsta novopečenih stanovalk in stanovalcev ŠD-jev!Ko dobiš pošto, se moraš pridt vselt v roku 3 dni, če ne zgubiš pravico bivanja. Če prideš že naslednji dan, imaš večjo možnost izbire sob v domovih. Potem ko si enkrat noter, se lahko preseliš v kak drug dom, takoj ko je možno (če ti trenutna situacija ne ustreza).
In ne, ne boš šla v dijaški dom, če boš obkrožila a). :D
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 29. Jul. 2008 15:28

Ja mislim da moraš. Ker piše pod št. 28 "Podatki o družinskih članih in o materialnem položaju družinskih članov, ki živijo v SKUPNEM GOSPODINJSTVU". Pol pa tam v uni razpredelnici pod brata obkrožiš DA, kjer piše da ima lastne dohodke. Pač to pomen, da se več ne šola, ma svojo službo, tako da starši uradno v bistvu nimajo nobenga stroška z njim. Tako jst mislim. Je v bistvu na istem "nivoju" kot tvoji starši-zaposlena oseba. :D
*nikita*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *nikita* » 01. Avg. 2008 18:08

Jst mam eno vprašanje. A mogoče katera ve, če imajo na Kardeljevi ploščadi vsi domovi apartmaje (2 sobi + kopalnica + kuhinja)??
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 01. Avg. 2008 18:11

Men se zdi da ja :)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 10. 2006
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objavaNapisal/-a kravzlbavc » 01. Avg. 2008 19:40

red*cherry napisal/-a:Ja mislim da moraš. Ker piše pod št. 28 "Podatki o družinskih članih in o materialnem položaju družinskih članov, ki živijo v SKUPNEM GOSPODINJSTVU". Pol pa tam v uni razpredelnici pod brata obkrožiš DA, kjer piše da ima lastne dohodke. Pač to pomen, da se več ne šola, ma svojo službo, tako da starši uradno v bistvu nimajo nobenga stroška z njim. Tako jst mislim. Je v bistvu na istem "nivoju" kot tvoji starši-zaposlena oseba. :D

js brata nikol nism zravn dajala..
v bistvu je bolš da ne, ker vrsta je tud glede na dohodke-manj kot jih mate doma,višje si na lestvici in prej prideš not...kao v tem je point subvencioniranga bivanja, prednost majo manj premožni...pa poleg ostalih stvari ki pač gledajo..
zaj pa će boš brata zravn pisala,pa če je zavezanc za dohodnino itd morš tud njegove dohodke zravn štet...
ni nujno da če nekdo živi v isti hiši da ima skupno gospodinstvo;) pozanimajte se kk je bolše, tud zanj,če ma svoje in pol ti ni njega nikjer treba zravn štet(tud pr šripendiji itd...)

sam povem pač :) lp
Uporabniški avatar
miau
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a miau » 03. Avg. 2008 13:20

Do kdaj je treba oddat vlogo za študenta?
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lilli* » 03. Avg. 2008 13:42

miau napisal/-a:Do kdaj je treba oddat vlogo za študenta?

Prošnje za sprejem v študenta je potrebno oddati do 11. avgusta, prošnje za podaljševanje bivanja pa do 20. avgusta
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 04. Avg. 2008 17:24

kdaj septembra se zve, keri na listi si? :)
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov