študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Kaj je to ŠS? Če misliš ŠD...narobe gledaš.
-
red*cherry - Kofetarica
aja....ah to je neki čudno. Kokr jst vem, greš v pisarno za štud.domove ko dobiš pošto in si zbereš kje bi bil. Itak na prošnjo za sprejem ni treba napisat točno določenga doma..pustiš prazno.
Kaj je sploh SŠTS?
Kaj je sploh SŠTS?
-
red*cherry - Kofetarica
ja vidm, sej mam tud jst ta list doma
ej v bistvu pol pa ne vem...
Jst bom po moje sam obkrožla študentski dom in nč napisala zraven. Ker to ni možno, da nimajo razpisa za rožno, mestni log, bežigrad... čudno v glavnem.
Po moje so v tem "Študentski domovi v Ljubljani" pod točko a všteti vsi ŠD-ji v Ljubljani, tako je blo še zmeraj. Ker če pogledaš za Maribor isto piše Študentski domovi v Mariboru, pa jih je tud več.
Pa npr. Študentski dom Vincecij (k tud piše na listu) ne spada pod "Študentski domovi v Ljubljani" zato je napisan posebaj.
Študentski domovi v Ljubljani so vsi tile
ej v bistvu pol pa ne vem...
Jst bom po moje sam obkrožla študentski dom in nč napisala zraven. Ker to ni možno, da nimajo razpisa za rožno, mestni log, bežigrad... čudno v glavnem.
Po moje so v tem "Študentski domovi v Ljubljani" pod točko a všteti vsi ŠD-ji v Ljubljani, tako je blo še zmeraj. Ker če pogledaš za Maribor isto piše Študentski domovi v Mariboru, pa jih je tud več.
Pa npr. Študentski dom Vincecij (k tud piše na listu) ne spada pod "Študentski domovi v Ljubljani" zato je napisan posebaj.
Študentski domovi v Ljubljani so vsi tile
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 28. Jul. 2008 19:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
men se zdi d pač mal gledajo na želje sam če je frej pa si na vrsti dobiš pač kerkol dom pa daš prošnjo pol za premestitev v tistga k želiš.vsa fora tega doma je d morš nekak notr pridt...sej pol k si not se lah preseliš.
-
Dorotheia - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Na poti k sanjam...
Evo, jaz sem že nekaj časa v štud.domu na poljanski (samo ne v tistem novem), pa mi je zaenkrat super fajn. Najbolj pomembni so mi ljudje, tu so pa zelo sproščeni in prijazni, tko da mi je fajn. Pa še poceni je.
-
red*cherry - Kofetarica
mene pa neki zanima-a je kater dom tak (pa kater?) k si lahko sam v sobi? A je treba dolg čakat? Kakšna je cena?
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
red*cherry napisal/-a:mene pa neki zanima-a je kater dom tak (pa kater?) k si lahko sam v sobi? A je treba dolg čakat? Kakšna je cena?
Enoposteljne sobe imajo v bloku fdv, litostroj, mislim da na gerbičevi in še dveh blokih na Kardeljevi pl. (mislim da B in D). Dobiš pa tako sobo pod pogojem, da si najmanj 3. letnik ali pa če imaš dobre veze in poznanstva. Skratka, težko.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
red*cherry - Kofetarica
Jst bom samo obkrožila. Pa nič dlje ne čakaš. Ko majo prazno sobo-oz.več praznih sob (ni važno v katerem ŠD-ju) ti pošljejo pošto, da se prid vselit in si boš zbrala glede na ponudbo, kje bi bla. In ne boš edina, tam bo ogromna vrsta novopečenih stanovalk in stanovalcev ŠD-jev!Ko dobiš pošto, se moraš pridt vselt v roku 3 dni, če ne zgubiš pravico bivanja. Če prideš že naslednji dan, imaš večjo možnost izbire sob v domovih. Potem ko si enkrat noter, se lahko preseliš v kak drug dom, takoj ko je možno (če ti trenutna situacija ne ustreza).
In ne, ne boš šla v dijaški dom, če boš obkrožila a).
In ne, ne boš šla v dijaški dom, če boš obkrožila a).
-
red*cherry - Kofetarica
Ja mislim da moraš. Ker piše pod št. 28 "Podatki o družinskih članih in o materialnem položaju družinskih članov, ki živijo v SKUPNEM GOSPODINJSTVU". Pol pa tam v uni razpredelnici pod brata obkrožiš DA, kjer piše da ima lastne dohodke. Pač to pomen, da se več ne šola, ma svojo službo, tako da starši uradno v bistvu nimajo nobenga stroška z njim. Tako jst mislim. Je v bistvu na istem "nivoju" kot tvoji starši-zaposlena oseba.
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
red*cherry napisal/-a:Ja mislim da moraš. Ker piše pod št. 28 "Podatki o družinskih članih in o materialnem položaju družinskih članov, ki živijo v SKUPNEM GOSPODINJSTVU". Pol pa tam v uni razpredelnici pod brata obkrožiš DA, kjer piše da ima lastne dohodke. Pač to pomen, da se več ne šola, ma svojo službo, tako da starši uradno v bistvu nimajo nobenga stroška z njim. Tako jst mislim. Je v bistvu na istem "nivoju" kot tvoji starši-zaposlena oseba.
js brata nikol nism zravn dajala..
v bistvu je bolš da ne, ker vrsta je tud glede na dohodke-manj kot jih mate doma,višje si na lestvici in prej prideš not...kao v tem je point subvencioniranga bivanja, prednost majo manj premožni...pa poleg ostalih stvari ki pač gledajo..
zaj pa će boš brata zravn pisala,pa če je zavezanc za dohodnino itd morš tud njegove dohodke zravn štet...
ni nujno da če nekdo živi v isti hiši da ima skupno gospodinstvo;) pozanimajte se kk je bolše, tud zanj,če ma svoje in pol ti ni njega nikjer treba zravn štet(tud pr šripendiji itd...)
sam povem pač lp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov