študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
če je frej, ne. Če ni, počakaš v tistmu domu kjer si, dokler ni frej sobe tam kamor želiš it.
-
evie - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
Ne, obstajajo preselitveni roki...men se zdi, da so 4x na leto, prvi pa je enkrat novembra, če se ne motim. Da se pa preselit tud izven teh rokov, sam pol moraš napisat prošnjo pa razloge zakaj se hočeš preselit pol pa oni v pisarni odločijo, če so ti razlogi utemeljeni al ne in ti pol javijo, ko je kaka postla tam kamor se hočeš preselit fraj.
If love is the answer, could you please rephrase the question? (Lilly Tomlin)
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
MilkyWay je fajn ne? Veš kok je blo fajn zdej na balkončku sedet, pivo pit in opazovat (lep) sončni zahod?
Ni tako daleč ne Trojko imaš tu začetno postajo, točno se ve kdaj gre trola in ne rabiš čakat.. si pa v 15min pr operi, to pa itak minuto stran od filofaxa.. lahko pa že prej greš dol & počakaš ali na 1ko ali pa na 6ko, ki pa itak vozjo ful na gosto..
Men je tud v 25ih minutah že ratalo priletet do zobarce na aškerčevi
Včasih res malo kolneš zarad oddaljenosti, samo spet drugič pa prov paše.. moj fax bi verjetno še bolj trpel, kot ga že, če bi bila kje drugje.. Vem pa tudi, da bi v kakšnih pregovorno divjih domovih znorela.. pa tudi te skupne kopalnice, kuhinje in podobno meni nikakor ne diši
Čist paše v gatkah skakljat okol po celem stanovanju, od kopalnice, kuhinje do sob - za na balkone si pa pač kratke hlače že oblečeš
Ni tako daleč ne Trojko imaš tu začetno postajo, točno se ve kdaj gre trola in ne rabiš čakat.. si pa v 15min pr operi, to pa itak minuto stran od filofaxa.. lahko pa že prej greš dol & počakaš ali na 1ko ali pa na 6ko, ki pa itak vozjo ful na gosto..
Men je tud v 25ih minutah že ratalo priletet do zobarce na aškerčevi
Včasih res malo kolneš zarad oddaljenosti, samo spet drugič pa prov paše.. moj fax bi verjetno še bolj trpel, kot ga že, če bi bila kje drugje.. Vem pa tudi, da bi v kakšnih pregovorno divjih domovih znorela.. pa tudi te skupne kopalnice, kuhinje in podobno meni nikakor ne diši
Čist paše v gatkah skakljat okol po celem stanovanju, od kopalnice, kuhinje do sob - za na balkone si pa pač kratke hlače že oblečeš
- m;a;Ł;a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 6. 2008
Ola!
mene pa zanima, če je katera že oddala vlogo za študenta? namreč, nismo še prejeli nazaj od dohodnine... potrebujem pa da oni vidijo dohodke! ali sami poišćejo podatke? pa ocene od faksa tudi si sami priskrbijo? zanima me še.... ali če oddam zdj vlogo je kaj prej pregledajo ali čaka moja vloga do septembra?
mene pa zanima, če je katera že oddala vlogo za študenta? namreč, nismo še prejeli nazaj od dohodnine... potrebujem pa da oni vidijo dohodke! ali sami poišćejo podatke? pa ocene od faksa tudi si sami priskrbijo? zanima me še.... ali če oddam zdj vlogo je kaj prej pregledajo ali čaka moja vloga do septembra?
-
Dorotheia - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Na poti k sanjam...
Mene zanima še to, kako je s preselitvijo...res je, so določeni roki, ko se lahko seliš - november vem, da je prvi ja. Kam pa to kontaktiraš, če se hočeš preseliti? Napišeš kako prošnjo ali kako? A pa če recimo počakaš do preselitve s temu določenim rokom (recimo novembra), a pa to moraš prav tako imeti kakšne konkretne razloge, ali je dovolj, da ti tam ni všeč (npr. prepogoste žurke)? A pa to moraš najti kako nadomestitev za svojo sobo ali kako je s tem? Joj , help!
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
V dom si pršla že zdej, to pomeni, da morš do 20.8. spet oddat prošnjo... tokrat za podaljšanje doma. To se nardi vsako leto, da preverijo, če imaš še status študenta in ti dom še pripada. Razumeš?
Just dance and everything it´s gonna be ok!
- m;a;Ł;a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 6. 2008
m;a;Ł;a napisal/-a:Ola!
uf a res nobena ne ve?
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
m;a;Ł;a napisal/-a:m;a;Ł;a napisal/-a:Ola!
uf a res nobena ne ve?
ja oddaj prošnjo, pa zraven list, da boš pač poslala to pa to....ko dobiš. Sicer pa, a tuki nobena ne bere tistga lista k ga dobiš zraven prošnje?? Tam vse piše katere podatke oni pridobijo sami, katere pa moraš/če želiš sama poslat.
Vloge začnejo pregledovat po roku za oddajo. pač rabjo neki cajta, da vsem zračunajo točke, ko so vse prošnje pregledane, te zvrstijo na seznam.
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 14. Jul. 2008 20:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
hej hoj!
prišel je čas (začenjam, kot da sem an neki proslavi rojstnega dne ), ko se moram vpisati v en študentski dom v Ljubljani. Glede na to, da bom obiskovala Fakulteto za upravo, so mi najbližji domovi na Kardeljevi ploščadi. A je v tiste študentske domove težko prit? kateri so pa drugi najbilžji fakulteti za upravo? A je kakšna možnost, da sva s sošolko v isti sobi, če zaprosiva za to?
Najlepša hvala za odgovore!!!
prišel je čas (začenjam, kot da sem an neki proslavi rojstnega dne ), ko se moram vpisati v en študentski dom v Ljubljani. Glede na to, da bom obiskovala Fakulteto za upravo, so mi najbližji domovi na Kardeljevi ploščadi. A je v tiste študentske domove težko prit? kateri so pa drugi najbilžji fakulteti za upravo? A je kakšna možnost, da sva s sošolko v isti sobi, če zaprosiva za to?
Najlepša hvala za odgovore!!!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
^^ Jaz poznam eno, ki je bla skup s frendico v sobi, sam je mela pa tut ful srečo, ker se je glih njena cimra preselila, pa to je blo pol v 2. letniku. V prvem te pač ponavadi "vržejo", glih kamor jim paše. Lahko jim pa mal težiš, pa se dobrikaš, pa to, zgubit nimaš kaj
Študentski so različno zasedeni, v rožni so ponavadi najbolj, pa tam je največ fešt pa zajebancije...drugač pa res čist različno, kjer je plac, tja te pa dajo, jim pa na začetku kar reč, kje bi tebi najbolj ustrezalo, pol ti bojo pa tk povedli, kje imajo sploh še prosto...
Študentski so različno zasedeni, v rožni so ponavadi najbolj, pa tam je največ fešt pa zajebancije...drugač pa res čist različno, kjer je plac, tja te pa dajo, jim pa na začetku kar reč, kje bi tebi najbolj ustrezalo, pol ti bojo pa tk povedli, kje imajo sploh še prosto...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov