študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 02. Jul. 2008 20:31

A za kšno prekladanje iz enga doma v drug ne rabiš pridt spet na čakalno listo? In čakat, in čakat, čakat...
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 02. Jul. 2008 20:32

če je frej, ne. Če ni, počakaš v tistmu domu kjer si, dokler ni frej sobe tam kamor želiš it.
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a evie » 02. Jul. 2008 20:35

Ne, obstajajo preselitveni roki...men se zdi, da so 4x na leto, prvi pa je enkrat novembra, če se ne motim. Da se pa preselit tud izven teh rokov, sam pol moraš napisat prošnjo pa razloge zakaj se hočeš preselit pol pa oni v pisarni odločijo, če so ti razlogi utemeljeni al ne in ti pol javijo, ko je kaka postla tam kamor se hočeš preselit fraj. :)
If love is the answer, could you please rephrase the question? (Lilly Tomlin)
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 02. Jul. 2008 20:44

MilkyWay je fajn ne? Veš kok je blo fajn zdej na balkončku sedet, pivo pit in opazovat (lep) sončni zahod? :P :D

Ni tako daleč ne ;) Trojko imaš tu začetno postajo, točno se ve kdaj gre trola in ne rabiš čakat.. si pa v 15min pr operi, to pa itak minuto stran od filofaxa.. lahko pa že prej greš dol & počakaš ali na 1ko ali pa na 6ko, ki pa itak vozjo ful na gosto..
Men je tud v 25ih minutah že ratalo priletet do zobarce na aškerčevi :D

Včasih res malo kolneš zarad oddaljenosti, samo spet drugič pa prov paše.. moj fax bi verjetno še bolj trpel, kot ga že, če bi bila kje drugje.. Vem pa tudi, da bi v kakšnih pregovorno divjih domovih znorela.. pa tudi te skupne kopalnice, kuhinje in podobno meni nikakor ne diši :nein:

Čist paše v gatkah skakljat okol po celem stanovanju, od kopalnice, kuhinje do sob - za na balkone si pa pač kratke hlače že oblečeš :D
m;a;Ł;a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a m;a;Ł;a » 03. Jul. 2008 17:14

Ola!

mene pa zanima, če je katera že oddala vlogo za študenta? namreč, nismo še prejeli nazaj od dohodnine... potrebujem pa da oni vidijo dohodke! ali sami poišćejo podatke? pa ocene od faksa tudi si sami priskrbijo? zanima me še.... ali če oddam zdj vlogo je kaj prej pregledajo ali čaka moja vloga do septembra?
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 03. Jul. 2008 18:57

Mene zanima še to, kako je s preselitvijo...res je, so določeni roki, ko se lahko seliš - november vem, da je prvi ja. Kam pa to kontaktiraš, če se hočeš preseliti? Napišeš kako prošnjo ali kako? A pa če recimo počakaš do preselitve s temu določenim rokom (recimo novembra), a pa to moraš prav tako imeti kakšne konkretne razloge, ali je dovolj, da ti tam ni všeč (npr. prepogoste žurke)? A pa to moraš najti kako nadomestitev za svojo sobo ali kako je s tem? Joj , help! :roll:
Uporabniški avatar
flavia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a flavia » 03. Jul. 2008 20:08

no jst sm učera končno prišla u dom :D
pa mi je rekla tam naj ne pozabim podaljšat?...? :? hm.. kaj? kako?
let's talk obout...
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 03. Jul. 2008 20:10

V dom si pršla že zdej, to pomeni, da morš do 20.8. spet oddat prošnjo... tokrat za podaljšanje doma. To se nardi vsako leto, da preverijo, če imaš še status študenta in ti dom še pripada. Razumeš? :wink:
Just dance and everything it´s gonna be ok!
m;a;Ł;a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a m;a;Ł;a » 05. Jul. 2008 20:43

m;a;Ł;a napisal/-a:Ola!

mene pa zanima, če je katera že oddala vlogo za študenta? namreč, nismo še prejeli nazaj od dohodnine... potrebujem pa da oni vidijo dohodke! ali sami poišćejo podatke? pa ocene od faksa tudi si sami priskrbijo? zanima me še.... ali če oddam zdj vlogo je kaj prej pregledajo ali čaka moja vloga do septembra?

uf a res nobena ne ve?
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 05. Jul. 2008 20:48

m;a;Ł;a napisal/-a:
m;a;Ł;a napisal/-a:Ola!

uf a res nobena ne ve?

ja oddaj prošnjo, pa zraven list, da boš pač poslala to pa to....ko dobiš. Sicer pa, a tuki nobena ne bere tistga lista k ga dobiš zraven prošnje?? Tam vse piše katere podatke oni pridobijo sami, katere pa moraš/če želiš sama poslat.
Vloge začnejo pregledovat po roku za oddajo. pač rabjo neki cajta, da vsem zračunajo točke, ko so vse prošnje pregledane, te zvrstijo na seznam.
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 14. Jul. 2008 20:35, skupaj popravljeno 1 krat.
m;a;Ł;a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a m;a;Ł;a » 05. Jul. 2008 20:51

ooo ful hvala za tako hitr odgovor!!

bo treba oddat počasi prošnjo !
m;a;Ł;a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a m;a;Ł;a » 09. Jul. 2008 16:20

oh mam spet eno vprašanje :(

zanime me, kako je letos s tem, kr baje da so ukinili dodatne točke za prevoz, če nimaš več kot dvakrat na dan možnosti javnega prevoza?

ker zato se je dalo dobit do dodatnik 50 točk?? a ketera ve??
Uporabniški avatar
Slatkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Slatkica » 14. Jul. 2008 18:57

Kateri dom v Rožni dolini je soliden? Mislim, da bi tam bil najbolj idealen, saj je blizu moje šole. Pa če ima katera kakšne izkušnje s sobami tam? Kateri dom na splošno pa bi naj bil dober?
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 14. Jul. 2008 19:46

hej hoj!
prišel je čas (začenjam, kot da sem an neki proslavi rojstnega dne :lol: ), ko se moram vpisati v en študentski dom v Ljubljani. Glede na to, da bom obiskovala Fakulteto za upravo, so mi najbližji domovi na Kardeljevi ploščadi. A je v tiste študentske domove težko prit? kateri so pa drugi najbilžji fakulteti za upravo? A je kakšna možnost, da sva s sošolko v isti sobi, če zaprosiva za to?

Najlepša hvala za odgovore!!!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 21. Jul. 2008 10:07

^^ Jaz poznam eno, ki je bla skup s frendico v sobi, sam je mela pa tut ful srečo, ker se je glih njena cimra preselila, pa to je blo pol v 2. letniku. V prvem te pač ponavadi "vržejo", glih kamor jim paše. Lahko jim pa mal težiš, pa se dobrikaš, pa to, zgubit nimaš kaj :)
Študentski so različno zasedeni, v rožni so ponavadi najbolj, pa tam je največ fešt pa zajebancije...drugač pa res čist različno, kjer je plac, tja te pa dajo, jim pa na začetku kar reč, kje bi tebi najbolj ustrezalo, pol ti bojo pa tk povedli, kje imajo sploh še prosto...

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov