študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 01. Jul. 2008 21:40

red*cherry napisal/-a:milky way, od sestre potrdilo pošlješ lahko naknadno, pač takrat ko ga bo dobila (za 2008/2009). Lahko zraven prošnje priložiš še en list in napišeš, da boš poslala naknadno to pa to... Za prvo vpr. pa ne vem odgovora.

O supr, hvala ti...Pa bo to kaj vplivalo na njihovo "odločitev"? (da bom mogoče dom dobila kasneje ...)
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 01. Jul. 2008 21:44

hm, kvečjemu boš dobila prej. Pač več članov družine se šola, večje stroške mate, težje shajate s tem, da mora družina šolat več študentov/dijakov, več točk dobiš...prej dobiš študentski dom. Mislm, da je približno taka filozofija tam pr njih. :)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 01. Jul. 2008 21:46

red*cherry napisal/-a:hm, kvečjemu boš dobila prej. Pač več članov družine se šola, večje stroške mate, težje shajate s tem, da mora družina šolat več študentov/dijakov, več točk dobiš...prej dobiš študentski dom. Mislm, da je približno taka filozofija tam pr njih. :)

Ja upam, da je tko...Nismo pa v taki krizi, da bi ga dobila takoj... Sej se prvo leto skori vedno čaka (vsaj tko sm js dobila informacije)?
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 01. Jul. 2008 21:50

MilkyWay napisal/-a:
red*cherry napisal/-a:hm, kvečjemu boš dobila prej. Pač več članov družine se šola, večje stroške mate, težje shajate s tem, da mora družina šolat več študentov/dijakov, več točk dobiš...prej dobiš študentski dom. Mislm, da je približno taka filozofija tam pr njih. :)

Ja upam, da je tko...Nismo pa v taki krizi, da bi ga dobila takoj... Sej se prvo leto skori vedno čaka (vsaj tko sm js dobila informacije)?

no sej ne mislm da ste...pač tko je. Mislm da največjo vlogo igra razdalja od domačega kraja do kraja študija.

Pa še neki, jst smotka... :roll: ..mislm da tvoja sestra ne rabi tvojga potrdila za podaljšanje..oz. sm zihr, ker ko imaš enkrat študentski dom, ga maš do konca študija..če vmes ne zabluziš tko k jst in zgubiš status :nixweiss: . za podaljšanje štud. doma rabš sam svoje potrdilo o vpisu, da vidjo da maš status.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 01. Jul. 2008 21:59

red*cherry napisal/-a:Pa še neki, jst smotka... :roll: ..mislm da tvoja sestra ne rabi tvojga potrdila za podaljšanje..oz. sm zihr, ker ko imaš enkrat študentski dom, ga maš do konca študija..če vmes ne zabluziš tko k jst in zgubiš status :nixweiss: . za podaljšanje štud. doma rabš sam svoje potrdilo o vpisu, da vidjo da maš status.

No če je pa tko, pa vsaj za njo ni problema :wink: .
Zdej sm neki štocala na strani od študentskih domov, pa sm vidla na obrazcu 1. vprašanje, kjer je treba napisat v kater dom se prijavljaš... A ima to sploh kej veze, če te pa itak pole pošljejo v Rožno na razgovor in lahko ne ugodijo tvoji prošnji?
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 01. Jul. 2008 22:07

Ja ti lahko čist tko "za brezveze" napišeš v kater študentski dom hočeš it. Lahko pa pustiš prazno. To pri sprejemu ne bo imelo nobene veze. Ko boš na vrsti za sprejem, boš šla v rožno v pisarno in ti bo tista "tajnica" povedala v katerih domovih in blokih so frej sobe in si boš na licu mesta zbrala študentski dom. :) Sam pazi, te ženske tam v pisarni so včasih mal lisice, najprej ti dajo na izbiro ŠD 1 in ŠD 4 v rožni ker sta najslabša (no mislm da 1-ko zdej prenavlajo, al so jo že, ne vem)...pa noben noče it tja pa hočjo pol zapolnit to. Sicer je cena tud najnižja, ampak je pa grdo notr. Pa še to...tud če ne bo frej sobe v tistem štud.domu, v katerga bi ti želela it, pač sprejmeš sobo in vložiš prošnjo za premestitev. Ko se bo tam spraznilo, te dajo tja kamor hočeš it.
Btw: jst sm bla v mestnem logu, tam so štud.domi zakon, veliki amartmaji, lepo okolje, tako da če maš faks v mestu, na viču al pa v rožni, ti priporočam tega. čeprav, v vsak dom k prideš, se navadš, sej je povsod luštno!! Rožna je fajn k je dost blokov, pa več se dogaja, zna bit pa problem mir oz. "nemir". Sam ni panike!! Joj sm zdej zabluzila! Vsi domovi so fajn, če maš fajn cimre!! :D
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 01. Jul. 2008 22:07

tist u bistvu nima veze. ko prideš v rožno vidiš kaj je frej in izbereš :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 01. Jul. 2008 22:10

In ko mi tiste tajnice predlagajo najslabše domove, kaj naj rečem? (joj, že delam plane, kot da sem že sprejeta na faks, kej šele v dom :D ) A da sm mislila it kam drugam... Katerega pa mi najbolj svetujete? Kjri so v Rožni dobri, pa še kje drugje? Na Kardeljevi je moja sestra, pa mi je tm ful simpatično...Je res malo dlje od mojga faksa (filofaks), ampak bi se itak imela mesečno...
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 01. Jul. 2008 22:17

To ne vem če ti predlagajo lih najslabše.
Mene so uprašale če mam kake želje, in sem povedala in tud dobila
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 01. Jul. 2008 22:23

:D :D pa sej ni nujno da ti bodo predlagale, se zgodi včasih. Reč: JOJ, V TEM BLOKU JE PA MOJA SESTRA, RES JE NE BI RADA GLEDALA ŠE V LJUBLJANI!! :D no, hec... Ja Mestni log je super, tako 3-ka, kot 4-ka, ker so apartmaji v obeh blokih in si kot v stanovanju. Super je, tud tko mal umaknjeno od vrveža, pa blizu rožne kjer se dogaja.. Za rožno vem da ima apartmaje 11-ka, je tud kul. Tud za bežigradom sm bla, pa je isto kot v 11-ki. Pač če maš sam sobo in kuhinjo&kopalnico v souporabi s celim štukom, ni glih fajn. Tako da jst ti predlagam da si zbereš tisto sobo, k je v apartmaju če boš mela možnost. Nekatere punce k so k men pršle na obisk, so ful pohvalile mestni log.

Apartma v rožni: še kar velika soba za 2, majhna kuhinja, majhna kopalnica, apartma za 4 osebe

Apartma v Mestnem logu: Mal manjša soba kot tista v rožni za 2 (cca 10m2), VELIKA kuhinja, VELIKA jedilnica, VELIKA kopalnica, WC posebi, VELIK balkon (terasa), apartma za 6 oseb.....se pa držita 2 apartmaja skupaj, tako da vas je 12. Ampak kuhinja, kopalnica, wc je za 6 ljudi na eni strani, za 6 na drugi. Sliš se velik 12, ampak na koncu vidš da ma vsak svoje obveznostu in je prav čudež, če srečaš čez dan več kot 2, ob večerih pa zna bit družbica na terasi prav fajna, pa še to 3 ni, 2 spita, 2 se učita, 2 ni do družbe...tako da se to št. mal manjša...različni ljudje pač.
Odvisno od apartmaja.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 01. Jul. 2008 22:26

Supr...hvala za take informacije***... Mi bojo pršle prav, ko se bom odločala :wink:
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a evie » 02. Jul. 2008 10:28

Dorotheia napisal/-a:evie, kam si se vselila potem?

Hej, glih v teh dneh se selim v mestni log-v trojko in sem super zadovoljna. :) Super plac, prostorno, povrh vsega pa še super cimri kar me je od vsega najbolj skrbelo. Poleg tega so mi dali še kardeljevo in akademski kolegij na izbiro...v rožni na žalost ni blo več nič fraj tak da sem rekla, da grem v mestni log kr mi je najbliže do faxa izmed vseh teh.

Aja, da vas mal informiram o domovih. :wink: Hm...Milky Way, izogibaj se gerbičeve in akdemskega kolegija kr tam majo pravi teksas. :wink: V rožni je enka zaprta zarad prenove sam kolko sem jaz vidla prejšnji teden sploh nič ne delajo. Eni pravijo, da bi jo naj podrli pa nov dom zgradili... :nixweiss: Štirko v rožni so pa zej zlo lepo zrihtali(bla glih pri kolegu na obisku tam). Majo celotno novo pohištvo in res dobro zgleda. Sam štirka je vedno veljala za bolj žurerski dom tak da dvomim, da se bo zej kej spremenilo glede na to, da majo novo pohištvo. :)
No, sicer sem pa jaz čakala na dom skoraj 10 mesecev... :roll:
If love is the answer, could you please rephrase the question? (Lilly Tomlin)
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 02. Jul. 2008 14:44

MilkyWay drugače maš pa na izbiro še nove študente.. edino FDVjevga bolj težko dobiš.. našega pa skoraj brez problema :D

Smo malo oddaljeni, samo ni panike... v centru si s trolo v 10ih, 15ih minutah.. mir je.. tud kar se žurov tiče ni taka beda spet, kot se govori ;)

Opisovat ti pa ne rabim, ker imaš tu spletno stran od našega doma + galerijo :P;)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 02. Jul. 2008 19:59

keya sej to je cel luksuz :D ...Kolko pa se plačuje na mesec za tak fensi apartma? Js naj bi imela faks v centru, pa me zanima, če mi zna katera povedat, keri dom je sploh najbolj daleč od filofaksa? Sej vem, da se da to kje na netu videt, ampak preden najdem......... :oops:

Sej js bom morala sploh še videt, kšni domovi obstajajo...Še dobro da si mi rekla, da obstaja še ta, ker če ne sploh ne bi vedla...Vedla bi za 3 študence (ajde...4-še od fdv-ja) in to je to...
Se bom morala še dobro pozanimat glede tega...
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a evie » 02. Jul. 2008 20:25

^^ Najbolj daleč od filofaxa je ravno ta kao luksuzen na litostrojski, najbliže pa je rožna oz. baje obstaja še en na rimski ulici, ki je takoj za filofaxom sam js priznam, da še tega doma nism vidla pa sem sama na filofaxu. :D Pa tud tista dva na poljanski sta kr blizu centra pa mestni log tud ni daleč... Sicer so pa itak dobre avtobusne povezave povsod tak da se zarad tega ni treba sekirat. Pa lahk se x-krat preseliš, če ti dom/cimri/karkoli drugega ne paše...
If love is the answer, could you please rephrase the question? (Lilly Tomlin)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov