študentski dom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1553 prispevkov
• Stran 3 od 104
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 104
Naslednja
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Za nazaj pomojem ne gre.... pač naslednjič ko bo spet razpis.
Skup sobo pa težko dobiš, lahko pa se zmeniš z nekom ki ga poznaš (ker se redko ena soba cela izprazni), razen če se vseliš v novi dom (v Lj je zdaj vselite v dom Litostroj). Jaz in moja kolegica sva dobili brez problema skupaj sobo v domu FDV ker se je takrat komaj začela vselitev. Cene pa so različne, vem približno za Ljubljano:
v Rožni dolini od 8.000 do 22.000 sit se mi zdi, Topniška 14.000
Novi domovi (FDV, Poljanska, Litostroj) od 21.000 do 32.000 sit
jaz v FDV plačujem 21.000 + 1300 sit za internet
se opravičujem, še vedno ne razmišljam v eurih
Skup sobo pa težko dobiš, lahko pa se zmeniš z nekom ki ga poznaš (ker se redko ena soba cela izprazni), razen če se vseliš v novi dom (v Lj je zdaj vselite v dom Litostroj). Jaz in moja kolegica sva dobili brez problema skupaj sobo v domu FDV ker se je takrat komaj začela vselitev. Cene pa so različne, vem približno za Ljubljano:
v Rožni dolini od 8.000 do 22.000 sit se mi zdi, Topniška 14.000
Novi domovi (FDV, Poljanska, Litostroj) od 21.000 do 32.000 sit
jaz v FDV plačujem 21.000 + 1300 sit za internet
se opravičujem, še vedno ne razmišljam v eurih
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- la rožica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
- Kraj: wonderland
no..šow je uprašat in baje da more samo prošjo za sporemembo iz subvencije u štud.dom poslat in da pride takoj notr..glede na to da ma kr visoke točke.
tko da...da se spremenit iz subvencije v dom
jst bi mogla it pa u sredo v tist t now dom na litostrojski in sm učjri dobila pismo da se še ne morm uselit ker ne najdejo ključev WDF
tko da...da se spremenit iz subvencije v dom
jst bi mogla it pa u sredo v tist t now dom na litostrojski in sm učjri dobila pismo da se še ne morm uselit ker ne najdejo ključev WDF
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
- Sae
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2005
hm.. zanimivo
no poj povej, k se bo vselil, k jst sm od večih slišala, da se tega ne da.
na litostrojski bosta pomoje lahk dobila skupi sobo. sam cene so tam visoke.. če vaju to ne moti. mene bi. kar lahk nardiš je, da se vseliš in čakaš, da se npr. v rožni sprazni soba pa se poj preseliš. good luck
no poj povej, k se bo vselil, k jst sm od večih slišala, da se tega ne da.
na litostrojski bosta pomoje lahk dobila skupi sobo. sam cene so tam visoke.. če vaju to ne moti. mene bi. kar lahk nardiš je, da se vseliš in čakaš, da se npr. v rožni sprazni soba pa se poj preseliš. good luck
"A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort" - Herm Albrite
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Eno stupid vprašanje ampk ker res nimam pojma: A lahk jst vložim prošnjo za študenta po končanem prvem letniku?
Sej je ok?
Sej je ok?
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Am,mene še nekaj zanima..Ok,mogoče malo noro vprašanje ampak vseeno..
Lahko že zdaj oddaš vlogo za dom(jaz se zdaj 4.letnik)?Ali moraš počakat,da narediš šolo in pol skupaj z spričevalom pošlješ?
Pa še to..Če je neka cena napisana za dom kolko pride,kaj ti pol pod to ceno nudijo?
Lahko že zdaj oddaš vlogo za dom(jaz se zdaj 4.letnik)?Ali moraš počakat,da narediš šolo in pol skupaj z spričevalom pošlješ?
Pa še to..Če je neka cena napisana za dom kolko pride,kaj ti pol pod to ceno nudijo?
- la rožica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
- Kraj: wonderland
a kdo ve kej kaj je s tistim študentskim domom na rimski ulici? kako zgleda v njem? je navaden študentski dom al je namenjen kšnim priviligirancem? kako bi lahko prišla vanj?
lp
lp
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Tami napisal/-a:tnx
Kaj pa hišni ljubljenčki ( 5kilska psčika ) v domovih? Kako je s tem?
hm...se zlate ribice ne smes met...kaj sele 5kilsko psicko
Why be an angel when I can play god?!
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
^^ odvisno kje
V Ljubljani v mestnem logu imaš lahko vse, samo hišnik mora dovolit. Kolegica ima v sobi zajca.
V Rožni je odvisno od domov, v starejših lahko imaš karkoli, v novejših naj ne bi imel, ampak ko se je druga prijateljica selila v sobo, je imela njena cimra ful vlkega zlatega prinašalca (potem ga na prijateljičino željo ni več imela v študentu).
V Ljubljani v mestnem logu imaš lahko vse, samo hišnik mora dovolit. Kolegica ima v sobi zajca.
V Rožni je odvisno od domov, v starejših lahko imaš karkoli, v novejših naj ne bi imel, ampak ko se je druga prijateljica selila v sobo, je imela njena cimra ful vlkega zlatega prinašalca (potem ga na prijateljičino željo ni več imela v študentu).
Houd de wereld tegen
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
mislm da se morajo tud cimri strinjat...
Prvi neprebran prispevek • 1553 prispevkov
• Stran 3 od 104
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 104
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov